8 Dk Da Baklava (Karın Kası Olarak)
-
Genel olarak kilo verince karın kasların da ortaya çıkar. Kas yapmanın sistemasisi farklıdır: Sürekli olarak aynı hareketleri aynı zamanda setler halinde yaparsan kas kütlesi artıp şekil almaya başlar, sonra genel olarak kilo verdiğinde kasların şekilli bir halde ortaya çıkar. Karın kasları erkeklerde harika görünürken kadınlar iğrenç görünür. Omuz da aynı şekildedir, kelebek çalışan erkeklerin omuzları harikadır kadınların ise berbattır sırtından bakınta travestiyi andırır. Kalça kaslarını aşırı geliştiren erkekler için de durum böyledir, koca bir popo erkekte sakil duruyor. Body yada Fitness yaparken nasıl şekilleneceğine iyi karar vermek esastır, sonra geri dönüşü de olmuyor.
-
usta denedim karnım çok kötü agrıyor hareketler kolay qibi görünsede adamı mahfediyor.
-
deneyelim
-
jerry bunu yazdı:
-----------------------------
abi ben izlerken yoruldum...
-----------------------------Ondan sonra neden göbekliyim
-
boynuma ağrı girdi bu normal mi :)
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------Normal olmaması lazım. Adam vidyoda birkaç yerde boynunuzu kasmayın diyor :|
-
MaviEkran bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------Normal olmaması lazım. Adam vidyoda birkaç yerde boynunuzu kasmayın diyor :|
-----------------------------yok kalsın baklava boyun fıtığı olcaz a.q böyle şöbiyet gibi olması da güzel:)
-
sertan_06 bunu yazdı:
MaviEkran bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------yok kalsın baklava boyun fıtığı olcaz a.q böyle şöbiyet gibi olması da güzel:)
-----------------------------Hafiflik diye iki dvd buldum, nefes antremanları yaptırıyor, esneme açma germe karın antremanları ve kalbe iyi gelen egzersizler koymuşlar içine, hissettirmeden hafif hafif yoruyor göndereyim istersen.
-
irwa bunu yazdı:
ablam hamilelikte 40 kilo almıştı :D sonra kilolar gitmemeye karar werince plates yaptı şimdi benim gibi oldu oda işe yarıo tawsiye ederim ,)
benim kızda plates yapıyo ama erkeklere gelmez o :) -
IRET bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
MaviEkran bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------Hafiflik diye iki dvd buldum, nefes antremanları yaptırıyor, esneme açma germe karın antremanları ve kalbe iyi gelen egzersizler koymuşlar içine, hissettirmeden hafif hafif yoruyor göndereyim istersen.
-----------------------------valla iyi olur kardeş.bu sefer kararlıyım oruçta başlamışken şu şöbiyetli göbekle bide kalçayı eritmem lazım:)