8 Dk Da Baklava (Karın Kası Olarak)
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
IRET bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
MaviEkran bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
boynuma ağrı girdi bu normal mi :)
-----------------------------Normal olmaması lazım. Adam vidyoda birkaç yerde boynunuzu kasmayın diyor :|
-----------------------------yok kalsın baklava boyun fıtığı olcaz a.q böyle şöbiyet gibi olması da güzel:)
-----------------------------Hafiflik diye iki dvd buldum, nefes antremanları yaptırıyor, esneme açma germe karın antremanları ve kalbe iyi gelen egzersizler koymuşlar içine, hissettirmeden hafif hafif yoruyor göndereyim istersen.
-----------------------------valla iyi olur kardeş.bu sefer kararlıyım oruçta başlamışken şu şöbiyetli göbekle bide kalçayı eritmem lazım:)
-----------------------------hallolur hallolur, fakat susuz kalma kardeşim zararını görürsün.
-
IRET bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
IRET bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
MaviEkran bunu yazdı:
sertan_06 bunu yazdı:
boynuma ağrı girdi bu normal mi :)
-----------------------------Normal olmaması lazım. Adam vidyoda birkaç yerde boynunuzu kasmayın diyor :|
-----------------------------yok kalsın baklava boyun fıtığı olcaz a.q böyle şöbiyet gibi olması da güzel:)
-----------------------------Hafiflik diye iki dvd buldum, nefes antremanları yaptırıyor, esneme açma germe karın antremanları ve kalbe iyi gelen egzersizler koymuşlar içine, hissettirmeden hafif hafif yoruyor göndereyim istersen.
-----------------------------valla iyi olur kardeş.bu sefer kararlıyım oruçta başlamışken şu şöbiyetli göbekle bide kalçayı eritmem lazım:)
-----------------------------hallolur hallolur, fakat susuz kalma kardeşim zararını görürsün.
-----------------------------ya aslında fazla bişey yok ama rahatsız oldum eriticem. şu dvd leri müsait olduğunda bekliyorum:)
-
sertan kargo adresini pm at yarın gönderiyorum.
-
herşeyoradadan mekik sehbası aldım bugun geçti elime 60tl kargo beleş. Ümraniyede 140 civarı fiyat çektier 100'e braktılar ama kazık. Carfour bi V bara 50 civarı fiyat çekti keşke onuda hepsioradadan alsaymısım.
Herneyse herkeze öneririm gayet güzel bir cihaz. üst kaplaması biraz ince ama idare eder. bu fiyata alınabilecek mükkemmel bir ürün. halter çalışırkende süper oldu.
-
denemekte fayda var:)
-
Ulan 4 tane baklava cıkcak die günde 50 mekik çektim anam s.kldi şimdi bu videodaki ipne bana 8 dk.da cıkartırsa valla 4. kattan atlarım :D
-
Bende inidriiyorum simdi merak ettim :) @Robinson_Crusoe de ne kazanmistir simdi hotfile dan ? :) Ne kadar oldu indirilme, kac para oldu toplam ?
-
irwa bunu yazdı:
ablam hamilelikte 40 kilo almıştı :D sonra kilolar gitmemeye karar werince plates yaptı şimdi benim gibi oldu oda işe yarıo tawsiye ederim ,)
-----------------------------(normal)60 kg. + (hamilelik)40 kg. = 100 kg. bu kilodan plates yaparak eski haline döndüyse tek kelime ile helal olsun :D
-
konuyu uplatacam ama 5 gündür yapıyorum bu hareketleri. ilk gün karnım sikildi. şimdi her gün yatmadan önce 8 dk yapıyorum. göbeğim 5. gün küçülmeye başladı belli oluyor. tahminim 15 gün sonra bende ki göbek normal bir seviyeye iner. sonraki 20 günde de kas olmaya başlar mı artık bilmiyorum. normale insinde kas o kadar lüzümü değil =))
-
KurSad bunu yazdı:
konuyu uplatacam ama 5 gündür yapıyorum bu hareketleri. ilk gün karnım sikildi. şimdi her gün yatmadan önce 8 dk yapıyorum. göbeğim 5. gün küçülmeye başladı belli oluyor. tahminim 15 gün sonra bende ki göbek normal bir seviyeye iner. sonraki 20 günde de kas olmaya başlar mı artık bilmiyorum. normale insinde kas o kadar lüzümü değil =))
-----------------------------göbeğe etkisi varsa ahanda şimdi başlıyorum