folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 80‘Ler 90‘Lar 2000‘Ler Hep Aynı Hikaye



80‘Ler 90‘Lar 2000‘Ler Hep Aynı Hikaye

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Eylül/2005
    Erkek

    Çok iyi be hocam


    Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı
    Mahlukat bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı

    @zalimadam

     

    allah korusun eğer olur da yine böyle bir gösteri falan olursa elinden tutup ben götürücem seni o insanların arasına. bak bakalım karşında terörist mi var yoksa duyarlı insanlar mı. belki gözlerinle görürsen inanırsın.

     

    nasıl bir kafaya sahipsinizki milyonlarca insanın sokağa çıktığı eylemi 3-5 solcu örgüt yapmış gibi görüyorsunuz. ulan o kadar insan terörist olsa evinden çıkamazsın sen bunu hiç düşündün mü?

     

    http://img.bugun.com.tr/protestocular-taksime-sigmadi_657939_720_400.jpg

     

    böyle bir terörist grup nasıl hayal gücüne sığıyor senin? taş atan terörist mi olur? ülkeyi karıştırmak isteyen bunca insan taksime çıksa, taş üstünde taş bırakır mı sence? neden polis olaylara müdahale etmeden tek bir olay bile çıkmıyor yahu nerenizle izliyorsunuz şu olayları

    çetrefeli konuşmaları yapıp savunma yaptım diye sevinmeyin.

    yazdıklarına cevap yazıyorum:

    gideriz senle beraber ama protesto yapacam diye sağı solu dağıtan küfür eden amacın dışına çıkan kişlerle karşılaşacağımız için polis herkese dalacak ve bizde nasinbimizi alıp eve döneceğiz.

    bu benim düşüncemi değiştirmeyecek çünki o amaç dışı guruba girerek dayağı hakketmiş oluyoruz.

    BİZ KİMSEYE TERÖRİST DEMEDİK. EYLEMLERE BENDE KATILDIM ÜLKENİN İYİLİĞİ İÇİN AMA BAKKTIMKİ OLAYLAR ÇOK FARKLI YÜNLERE GİDİYOR AMAÇ FARKLI BU TÜR EYLEMLERE BİRDAHA YAKLAŞMADIM.

    SON3 AYDA KATILDIĞIM EYLEM BAYAĞI VAR MÜDÜR ANTALYADAYIM BU ARADA.

    EYLEME DİYECEĞİMİZ BİRŞEY YOK. KİMSEYE MİLİTAN DA DEMEDİK.

    AMA AMAÇ DIŞINA ÇIKAN APAÇIK MASKE İLE KASK İLE EYLEME GİDENLERİ GÖRÜYORUZ.

    sonrada polis daldı diyorsunuz ? 

    kusura bakma hemşerim yapılan açık belli sonra sosyal medayada orada burada polis darp etti polis daldı dövdü diyorsunuz.

     

     

    @zalimadam

    Ya arkadaşım kaskla maske öldürücü yaralayıcı patlayıcı silah mı?Senin polisine emir verenler insan olsa gazın tipini değiştirmezdi insanları ezdirmezdi insanları bir köşeye sıkıştırıp dövdürtmezdi.(Bu arada sadist polislerde var hatta çoğunlukta diye düşünüyorum)Senin polisin insan olsa eylemciler oraya kendilerini koruma amaçlı kask ve maske ile gitmezdi.Ama tabi anladığım kadarıyla senin sınıflandırmanda kask ve maske silah sayılıyor yani insanlar kask ve maske giydi diye polisin bu insanları öldüresiye dövme hakkıda var.Güzel bir kafa yaşıyorsun %50'lik kesim gibi

    zalim adam gibiler kendilerini şartlamış eylemcileri haksız görmek için. atılan 2 tane taş, kırılan 2 tane cam giden onca candan daha kıymetli bu tarz insanların gözleri için. kendilerini korumak için yanında getirdikleri bile problem baksana. 'sonra da polis daldı diyorsunuz' yazmış bir de :D

    yani kaskın masken varsa polis ananı bile sikebilir haklıdır :)

    görüşleri dolayısıyla başka türlü bakmak istemiyolar olaya. daha da uğramaya gerek yok bu baslıga

    Sen benim açtığım konulara cevap yazma birader.  Sen butür konularda tartışılacak türde kafaya sahip bi adam deyilsin. Herkez düzgün bişekilde fikrini beyan ederken söylediğin lafa bak. Polis anasını bile sikebilirmiş. git küfrünü başka yerde et, yobazlığını başka yerdde yap. Uzaklaş burdan insanları geriyosun. 

    manhyak tarafından 16/Mar/14 00:11 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    5DK Ayırın da okuyun...

     

    Kendi hayatımı tanıyamaz oldum.
    Çevremi, arkadaşlarımı, beraber büyüdüğüm insanları, akrabalarımı. Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım ülkeyi tanıyamaz oldum.

    Garipsiyorum yani artık.
    Şu oluşan durumu aklım almıyor. Sadece tek bir adam benden nefret ediyor diye; bugüne kadar hiç bir zararım dokunmamış milyonlarca insan nefret ediyor benden.

    Asker arkadaşım mesela.
    "Vatan haini şerefsiz geziciler." diyor bana.
    Dostum, beraber askerlik yapmadık mı? Alt ranzamda sen yatmıyor muydun Samsun'lu Engin? Çarşı defterini imzalatsın diye verdiğin eleman ben değil miydim oğlum? O garip bahriyeli gömleğini giyerken yardım ettiğin kişi değil miyim ben? Ne zararımı gördün? Askeriye ne zarar gördü benden? Üstün hizmet belgesi aldım yahu ben, şimdi hain ilan edildiğim vatanın silahlı kuvvetleri resmi üstün hizmet belgesi verdi bana ben tezkere alırken.

    Hiç tanımadığım, adını dahi bilmediğim teyze nefret ediyor benden.
    Teyze, ben karşıdan karşıya geçerken senin koluna giren çocuğum yahu. Emekli maaşı çekmek için gittiğin ATM'de "temiz yüzlü" diye maaşını çektirdiğin genç benim. Terörist değilim teyze, 3 aylığını emanet ettiğin, güvenip banka kartını verdiğin, bankada sen çok bekleme diye sıra numarasını sana veren kişiyim ben. Yahu ben otobüste sana yer veren, trafikte seni görünce durup yol veren çoıcuğuyum, ne kötülüğümü gördün?

    Mahalle arkadaşım Mehmet.
    Eline imkan verseler nükleer bomba atacak Berkin için eylemde olan insanlara. Lan ben oradayım. Ben senin evin giriş katta diye mahalle maçından sonra annenin verdiği sürahiden su içen adamım dostum, tasolarını alan adam benim, misketlerini üttüğün adam benim. Bir tek maç yapacakken bölünürdük biz, o zaman ayrılırdık. Ki "siz çok güçlü oldunuz." der, onu bile dengeli yapardık. Lan şimdi ne oldu da şerefsiz hain oldum ben? Sen ne zarar gördün benden, ne kötülük gördün?

    Sınıfta "masa örtüsünü bu hafta kim annesine yıkatır?" dendiği zaman beraber parmak kaldırdığım kız nefret ediyor benden. Ceren, benim yahu, yabancı değil. Dansa davet esnasında elini uzattığın kişiyim ben, altın rengi pastel boyayla beraber güneş boyadığın çocuğum. Delireceğim yemin ediyorum, şu geldiğimiz hal yüzünden delireceğim.

    Okulda beraber soruşturma geçirdiğim, "türbanlılar da okula girebilsin" diye yan yana eylem yaptığım Yudum terörist diyor bana, bölücü, şerefsiz .. yahu ben senden ders notu almak için türlü şaklabanlıklar yapan Can'ım, sınavda sana kopya veren kişiyim ben. Bir şerefsiz taciz edince, takip edince okuldan eve bıraktığım, evden alıp okula getirdiğim Sinem bana düşman şimdi, almıyor aklım.

    Tayyip Erdoğan benden nefret ediyor diye sen benden nefret etmek zorunda değilsin. Ben yabancı değilim. Ben sen binaya girerken asansörü tutan komşunum yahu, gelip senden alışveriş yapan adamım, annelerimiz beraber altın günü yapıyor, kardeşlerimiz aynı yerde çalışıyor, babalarımız trafikte birbirine korna ile selam veriyor dostum, delirdiniz mi lan, nedir bu nefret?

    Bir kişinin, tek bir kişinin nefreti yüzünden şu geldiğimiz hale bak. Vatan hainleri, teröristler, şerefsizler .. yahu o eylemlere binlerce doktor katıldı, tabip odaları katıldı. Vatan haini bir şerefsize sağlığını emanet ediyorsun. Sana narkozu verip uyutacak benim arkadaşım Zafer, benimle beraber hainlik, bölücülük yapan Zafer seni - beni ameliyat ediyor yahu, adamın kafasına esse adam girdiğin operasyondan madam çıkarsın, bu kadar güveniyoruz biz bu adamlara, kim haine - şerefsize bu kadar güvenir?

    Tayyip Erdoğan'ın 12 yıldır susturmaya çalıştığı bir ses var. Bu ses solcuların, sağcıların, ülkücülerin, ateistlerin sesi falan değil, bizim sesimizi susturmaya çalışmıyor, herkesin, her vatandaşın vicdanının sesini susturmaya çalışıyor.

    Çok ciddiyim, artık haberlerde bir ölüm duyduğunuz zaman "kimlerden?" diyorsunuz ilk önce, başarıyor demek işte bu, vicdanınızın sesini susturuyor, ben polise üzülemez oldum - sen eylemciye. Halbuki biz beraberiz yahu, yolda ben senin bebeğini görünce abidik gubidik yapıyorum ona, senin çocuğunu seviyorum ben, benim yeğenlerimle sıra arkadaşı senin çocuğun.

    Bir kesim diğerine terörist - hain - şerefsiz diyor.
    Diğer kesim ise onlara cahil - koyun - satılık.

    Benim dayım Akp'li, dayıma cahil dedirtmem kimseye. Kuzenim ise Tkp'li, kuzenime de hain dedirtmem. Dayım esnaf, yemek sektöründe. Kuzenim ise devlet memuru, gıda mühendisi, bakanlıkta denetmen. Benim kuzenim gelip dayımın dükkanını denetliyor gibi düşün; dükkanını denetleyen mi hain yoksa dükkanını denetlediğin mi satılık?

    Öyle bir nefret, öyle bir ayrılık sardı ki etrafımızı, bu yazdıklarımın zerre kadar işe yaramayacağını biliyorum, okunacağından bile şüpheliyim, içimi dökeyim diye yazdım işte, aklım almadığı için şu durumu.

    Şimdi dışarı çıkacağım.
    Arabasına binmiş, trafik dursun da yola çıkayım diye bekleyen ve benden nefret eden amcaya yol vereceğim, durup selektör yapacağım ona, kafasıyla teşekkür edecek bana. Beni hain bilen birine adres soracağım, neredeyse yanıma binip götürmeye çalışacak beni gideceğim yere. Ardından otostop yapan birini göreceğim, alacağım arabama, dün televizyon izlerken vatan haini dediği benim arabama binecek, sohbet edeceğiz, gideceği yere bırakacağım.

    Sonra yine akşam haberleri başlayacak, Tayyip Erdoğan hain diyecek bana, terörist diyecek, evine bıraktığım amca küfür edecek, bana adres tarif eden abinin nefreti körüklenecek, çocuğunu sevdiğim abla korkacak benden, yol verdiğim amca eline geçsem öldürecek beni.

    Şimdi dışarı çıkacağım...

     

    - Alıntı...

    BaD_BoYs tarafından 15/Mar/14 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

    .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi

    ultrAsker bunu yazdı

    zalim adam gibiler kendilerini şartlamış eylemcileri haksız görmek için. atılan 2 tane taş, kırılan 2 tane cam giden onca candan daha kıymetli bu tarz insanların gözleri için. kendilerini korumak için yanında getirdikleri bile problem baksana. 'sonra da polis daldı diyorsunuz' yazmış bir de :D

    yani kaskın masken varsa polis ananı bile sikebilir haklıdır :)

    görüşleri dolayısıyla başka türlü bakmak istemiyolar olaya. daha da uğramaya gerek yok bu baslıga

    Bu adam bu post icin mi banlandi? Muride de polise de kufur yok burda cumle icinde kufretmis oyle. Birbirine dumduz gidenlere bir sey yok buna 168 saat. Bence cus.


    sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2011
    Erkek

    Gece yatarken içim içimi yiyor bu ülke ne hale geldi,daha neler göreceğiz diye.Allah sonumuzu hayır etsin,kesinlikle katılıyorum sana


    Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2009
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

    ultrAsker bunu yazdı

    zalim adam gibiler kendilerini şartlamış eylemcileri haksız görmek için. atılan 2 tane taş, kırılan 2 tane cam giden onca candan daha kıymetli bu tarz insanların gözleri için. kendilerini korumak için yanında getirdikleri bile problem baksana. 'sonra da polis daldı diyorsunuz' yazmış bir de :D

    yani kaskın masken varsa polis ananı bile sikebilir haklıdır :)

    görüşleri dolayısıyla başka türlü bakmak istemiyolar olaya. daha da uğramaya gerek yok bu baslıga

    Bu adam bu post icin mi banlandi? Muride de polise de kufur yok burda cumle icinde kufretmis oyle. Birbirine dumduz gidenlere bir sey yok buna 168 saat. Bence cus.

     


    Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek

    Analar kutsaldır çünkü.


    echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Nisan/2007
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı

    Analar kutsaldır çünkü.

    Abicim kinaye yapmanın ne demek oldunu öğren. Sonra cahilsiniz diyoruz alınıyonuz mk

    ArduouS tarafından 15/Mar/14 19:10 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    csr288 bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

    ultrAsker bunu yazdı

    zalim adam gibiler kendilerini şartlamış eylemcileri haksız görmek için. atılan 2 tane taş, kırılan 2 tane cam giden onca candan daha kıymetli bu tarz insanların gözleri için. kendilerini korumak için yanında getirdikleri bile problem baksana. 'sonra da polis daldı diyorsunuz' yazmış bir de :D

    yani kaskın masken varsa polis ananı bile sikebilir haklıdır :)

    görüşleri dolayısıyla başka türlü bakmak istemiyolar olaya. daha da uğramaya gerek yok bu baslıga

    Bu adam bu post icin mi banlandi? Muride de polise de kufur yok burda cumle icinde kufretmis oyle. Birbirine dumduz gidenlere bir sey yok buna 168 saat. Bence cus.

     

    benim kaskım ve maskem var.

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2007
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    ZoRKaYa bunu yazdı

    Analar kutsaldır çünkü.

    Abicim kinaye yapmanın ne demek oldunu öğren. Sonra cahilsiniz diyoruz alınıyonuz mk

    Zoruna mı gitti bak canımcım, bak tontoşum, bak kardeşim ben buraya istediğimi yazıcam, istediğimi çizicem ve sen çeneni kapatıp sadece okuyacaksın. Ne bana cahil diyeceksin ne bişey, diploma cehli alır eşeklik baki kalır. Benim ki düzelir elbet merak etme sen. Herkese sataşıp da durma. 


    echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
Toplam Hit: 4732 Toplam Mesaj: 47