folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 9 Eylül Hukuk Fakültesi Hakkındaki Görüşleriniz ? Kafamı Karıştırdı

9 Eylül Hukuk Fakültesi Hakkındaki Görüşleriniz ? Kafamı Karıştırdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocalar seneye öss giricem ama burayı kazanmayı istiyordum ( herhangi bi nedeni yok izmir aşkı var sadece bende :| ) Az önce öylesine bi google turu atayım dedim ekşi'de falan bu fakülteye demediklerini bırakmamışlar paso kötü yanlarını yazmışlar batırmadıkları yeri kalmamış. Aktif eğitim diye bişeyden bahsederek girmişler eğitimin berbat olduğuna kadar gitmişler.

Bileniniz var mı nedir neyin nesidir tercih etmeyelim mi yoksa :|

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

celal bayara git hacım sende bol bol 46 larla eglenırsın izmir dersen 1 saat uzaklıkta

tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Bide arkadaş etkiside var şu andaki üniversite hazırlık tayfasıyla aynen 9eylüle yerleşmek istiyorduk okuyunca hayallerim yıkıldı resmen :D

Edit : Celal Bayar'da hukuk fakültesi yok sanırım hocam bulamadı hz.google :|

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

9 Eylül şehire uzak. Fakülteleri hep Buca, Tınaztepe dolaylarında. Öğrencilerin özellikle şikayet sebebi 1 saat otobüs çekerek merkezi yerlere ulaşmak. Buca ve Tınaztepe İzmir'in en kötü yerlerinden biridir. Nefret ederim. İzmir'den soğutma sebebidir. Fakültenin eğitimi hakkında fikrim yok. Yerleşke konusunu anlatayım dedim.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

9 Eylül şehire uzak. Fakülteleri hep Buca, Tınaztepe dolaylarında. Öğrencilerin özellikle şikayet sebebi 1 saat otobüs çekerek merkezi yerlere ulaşmak. Buca ve Tınaztepe İzmir'in en iğrenç yerlerinden biridir. Nefret ederim. İzmir'den soğutma sebebidir. Fakültenin eğitimi hakkında fikrim yok. Yerleşke konusunu anlatayım dedim.

Şahsi aracımız varsa çok problem çekermiyiz hocam ?

Avukat/Hukukçu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

9 Eylül şehire uzak. Fakülteleri hep Buca, Tınaztepe dolaylarında. Öğrencilerin özellikle şikayet sebebi 1 saat otobüs çekerek merkezi yerlere ulaşmak. Buca ve Tınaztepe İzmir'in en iğrenç yerlerinden biridir. Nefret ederim. İzmir'den soğutma sebebidir. Fakültenin eğitimi hakkında fikrim yok. Yerleşke konusunu anlatayım dedim.

Şahsi aracımız varsa çok problem çekermiyiz hocam ?

Araç varsa bu büyük bir artı sağlar. O zaman yol konusunda fazla sıkıntı yaşamazsınız.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Yok artık ohannes burger .Şehrin dışında demişşin de izmirle alakalı olmadıgın bellı.Ben dokuzçeşmeler tam  15 dk da alsancakta oluyorum arabamla.

İzmir le kıysalayamazsın bıle bursayı adanayı .

Fakülte olarak iyidir.Ama aktif eğitim öğrencinin canına okumaktadırt.Buna rağmen devam zorunluluğu yoktur.

Bana sorarsan artık hukuk bolumunun bır gecerlılıgı kalmadı bıtırdıler 100 olan kontenjan 200 oldu sonra 400 oldu

su andada 800 yapacaklarımıs herkes hukukcu olacak yanı anlayacagın.Ama yok ben devlette memeur olacagım dıyorsan sıonavlarda en yuksek katsasayı ıle carpılıyor hukuk mezunlarının puanları hesaplanaırken netleri

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

FireX bunu yazdı:

Yok artık ohannes burger .Şehrin dışında demişşin de izmirle alakalı olmadıgın bellı.Ben dokuzçeşmeler tam  15 dk da alsancakta oluyorum arabamla.

İzmir le kıysalayamazsın bıle bursayı adanayı .

Fakülte olarak iyidir.Ama aktif eğitim öğrencinin canına okumaktadırt.Buna rağmen devam zorunluluğu yoktur.

Bana sorarsan artık hukuk bolumunun bır gecerlılıgı kalmadı bıtırdıler 100 olan kontenjan 200 oldu sonra 400 oldu

su andada 800 yapacaklarımıs herkes hukukcu olacak yanı anlayacagın.Ama yok ben devlette memeur olacagım dıyorsan sıonavlarda en yuksek katsasayı ıle carpılıyor hukuk mezunlarının puanları hesaplanaırken netleri

Yorum yapmadan önce okumayı öğren istersen. Herkesin arabası yok. Arabanla 15 dk da olursun tabi. Ben adama otobüsle gider diye yorum yaptım.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

usta eşit ağırlık öğrencisiyiz , uluslararası ilişkiler falan tarzım değil. iç mimarlık zaten boktan. işletmecide çok var. hukuk okumayalımda napalım :S

Avukat/Hukukçu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocalar kavga etmesekte yardımcı olcak postlar atsak? :|

Avukat/Hukukçu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

xdabbex bunu yazdı:

buca izmirin en iğrenç yerlerinden biridir.?  sen ghetto görmemişsin gel yenişehire tepeciğe

Kuruçay boğaziçi tarafına doğru ilerle diyorsun :)...

Bu arada iki arkadaş orayı bitirdi benim, gayet memnunlardı.

Hatta senin zor diye okuduğun aktif eğitim olayı hakkında da hep iyi bahsettiler bana.

Türkiye'de her yerde olmayan yeni başlayan bir uygulama imiş.

Direk gidip bölümdekilerle muhatap olsan daha iyi fikir alırsın aslında.

Hukukçu adam konuşkan olmayacakta ben mi olacağım, anlatırlar ne eksisi ne artısı varsa...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
Toplam Hit: 3878 Toplam Mesaj: 28