9 Eylül Hukuk Fakültesi Hakkındaki Görüşleriniz ? Kafamı Karıştırdı
-
bu aktif eğitim nasıl bişey yaf?
-
öğrenci merkezli olan. öğrencinin hayvan gibi ders çalışması gereken eğitim sistemi diyolar hocam bende anlamadım
-
Eğitim olarak iyidir. Ege neyse Deu'da aynıdır. Hatta yeri gelir daha iyidir...
Aktif eğitim devamlı sınav devamlı bir şeylerin olduğu bi sistemdi hatırladığım kadarıyla, 2 haftada bir modül mü ne diyorlar ondan dönüyordu galiba:)
Hukukta da var mıymış o Aktif olayı ya :S Birkaç arkadaş bitirdi çok sık görüşmediğim ama hiç sıkıntı çekiyor gibi değillerdi. Süresinde bitirdiler hep.
Bak İzmir'in MERKEZ ilçeleri (metropol diyelim) Konak(Alsancak), Karşıyaka, Bornova, Balçova, Buca...Başka yok...
Buca çoğu kişiye göre bunların en tutulmayınıdır. Ama genel anlamda iyidir bir problem olmaz. Hele aracın olursa hiç problem olmaz.
Ama şöyle bi şey var Tınaztepe Kampüsü bildiğin dağın başıdır. Kentten gecekonduya döner,ormanlar başlar ya Tınaztepe tam o noktadadır :) Ama yine de Buca merkeze yakındır. Yani bağımsız bir DAĞ bölgesinde değildir.
Hukuk orada değildi (Dokuz Çeşmeler) şehir merkezine daha yakındı, taşıdılar mı yoksa? ( Tüm kampüsleri Tınaztepeye toplama projesi vardı okulun da ondan şüpheye düştüm, Allah göstermesin )
Her şeyi göze aldığında Manisa diyenleri ( Orada Hukuk yoktu galiba ) Allah'a havale et, çalış sınava, gir Deu'ya hayatını yaşa...
DEU FOREVER!!! :P
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
Eğitim olarak iyidir. Ege neyse Deu'da aynıdır. Hatta yeri gelir daha iyidir...
Aktif eğitim devamlı sınav devamlı bir şeylerin olduğu bi sistemdi hatırladığım kadarıyla, 2 haftada bir modül mü ne diyorlar ondan dönüyordu galiba:)
Hukukta da var mıymış o Aktif olayı ya :S Birkaç arkadaş bitirdi çok sık görüşmediğim ama hiç sıkıntı çekiyor gibi değillerdi. Süresinde bitirdiler hep.
Bak İzmir'in MERKEZ ilçeleri (metropol diyelim) Konak(Alsancak), Karşıyaka, Bornova, Balçova, Buca...Başka yok...
Buca çoğu kişiye göre bunların en tutulmayınıdır. Ama genel anlamda iyidir bir problem olmaz. Hele aracın olursa hiç problem olmaz.
Ama şöyle bi şey var Tınaztepe Kampüsü bildiğin dağın başıdır. Kentten gecekonduya döner,ormanlar başlar ya Tınaztepe tam o noktadadır :) Ama yine de Buca merkeze yakındır. Yani bağımsız bir DAĞ bölgesinde değildir.
Hukuk orada değildi (Dokuz Çeşmeler) şehir merkezine daha yakındı, taşıdılar mı yoksa? ( Tüm kampüsleri Tınaztepeye toplama projesi vardı okulun da ondan şüpheye düştüm, Allah göstermesin )
Her şeyi göze aldığında Manisa diyenleri ( Orada Hukuk yoktu galiba ) Allah'a havale et, çalış sınava, gir Deu'ya hayatını yaşa...
DEU FOREVER!!! :P
-----------------------------sağolasın hocam. kascaz artık en zor kısmı kaldı işin :D
-
hoca sana birinci agızdan 9 eylul hukuk 4. sınıf öğrencisi olarak cevap vereyim.
9 eylul unıversıtesı guzel bı unıversıte deıl. eger ortam fılan aıyorsan kendıne yazma. istanbula gıt. bızım fakulteye gelınce hukuk fakultesı Türkiyedeki en ıyı fakultelerden bırı. egıtımı guzel. şahsen ben buradayken bı kac sıstem degıstırdım. su an aktıf egıtım yok. ektıf dedıgın sey kendını mahmekede say. olayları gılan cozuyorsun. kaldırmaları kötu oldu. sıstem guzeldı kolaydı.sıanvlar test oluyordu. öğrenciyide meslek hayatına hazırlıyordu. sımdı klasık sıstem var. her dersın sınavı ayrı ve genlede yazılı oluyor. ogretım gorevlısı sıkıntısı yok. hocaları kalıtelı.
ancak kotu olan şuki ufacık okul var ıkı senedır 400 kısı alıyorlar. seneye burada nefes alacak yer kalmayacak. (eger fakulteyı daha genıs ve buyuk bı yere tasımazlarsa kı yakın zamanda zor gorunuyor bu ıhtımal.) ama bıldıgım kadarıyla dıger fakultelerde aynı. baya yukseltıler kontenjanları. ben senın yerınde olsam marmaraya fılan gıderım. olmazsa burayıda sec derım kotunun ıyısıdır ıdare edersın.
merak ettıgın baska bısey olursa sorabılırsın:))
-
Hocam istanbulda yaşayamam maddi açıdan çok koyar bana eğitim olarak iyiyse çıktığımdada diplomamla iş bulabileceğim kalitede bi üniversiteyse küçüklüğü hiç problem değil benim için
-
kardes Türkiye de devlet - özel toplam 50 küsür hukuk fakültesi var 9 Eylül hukuk ilk 5te garantı yer alır. ama dedıgım gıbı gıttıkce cogalıyor ogrencı. ilerde durum nasıl olur bilemem.