9 Eylül Hukuk Fakültesi Hakkındaki Görüşleriniz ? Kafamı Karıştırdı
-
sakin olun beyler negerek var sinirlenmeye.
Soruna gelince arkadasım bence izmir bir öğrencinin okuyacağı en güzel şehirlerden birisi. Ucuza evde bulursun ortamda eskisi kadar ucuz olmasada yinede bence en güzel ögrenci sehri. HAtun desen en alası burda arabanda varsa çesme kusadası bodrum daha sayamaycam güzellikler sadece 1-2 saat uzagında.
Dokuzeylül türkiyenin en köklü kurumlarından birisi eger 9 eylül icin böyle konusuluyorsa diger devlet ünv. ne derler allah bilir.Bu konuhakkındaki Son sözüm gelip kendin yerinde görmendir.
İzmire gelince Türkiyenin en yaşanılası kentidir bence.
-
Hukuk fakültesini tercih etmek istemene sevindim.
Öküz olmadıktan sonra, mezuniyetinin ardından hayatını idame ettirememe gibi bir sıkıntın olmayacak. Öküzler için henüz bir formül bulunamadı.
Fakülteyi seçerken şehire göre seçme, bölümü iste,niye peki?
O çok sevdiğin şehirde, senin olayında İzmir'de geçireceğin herhangi olumsuz olaylar, seni şehirden, dolayısıyla da fakülteden soğutur. Sen bölümünü sev, şehri değil.
Aktif eğitim iyi-hoş gibi gözükse de bana uzak. 1 yıl okulu dondurarak 5 senede bitirdim hukuku. Bu 4 sene içerisinde toplam bir yıl fakülteye gitmemişimdir.Bu ben çok zekiyim heyoo manasında değil de, bir yandan da çalıştığım için böyleydi. Aktif eğitim olsaydı, bu lükse sahip olamazdım.
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Hukuk fakültesini tercih etmek istemene sevindim.
Öküz olmadıktan sonra, mezuniyetinin ardından hayatını idame ettirememe gibi bir sıkıntın olmayacak. Öküzler için henüz bir formül bulunamadı.
Fakülteyi seçerken şehire göre seçme, bölümü iste,niye peki?
O çok sevdiğin şehirde, senin olayında İzmir'de geçireceğin herhangi olumsuz olaylar, seni şehirden, dolayısıyla da fakülteden soğutur. Sen bölümünü sev, şehri değil.
Aktif eğitim iyi-hoş gibi gözükse de bana uzak. 1 yıl okulu dondurarak 5 senede bitirdim hukuku. Bu 4 sene içerisinde toplam bir yıl fakülteye gitmemişimdir.Bu ben çok zekiyim heyoo manasında değil de, bir yandan da çalıştığım için böyleydi. Aktif eğitim olsaydı, bu lükse sahip olamazdım.
-----------------------------Hukukçu olmayı gerçekten istiyorum zaten hocam kendime uygun gördüğüm tek meslek o başka mesleklerden zevk alabileceğimi düşünmüyorum. En basitinden anayasları okurken bile merakla okuyorum. Çok küçüktüm neden hatırlamıyorum ama bi mahkeme salonuna gitmiştik ailemle oradaki hakim ve avukatlar çok etkilemişti adeta aşık olmuştum o giydikleri şeyler falan çok hoş gözükmüştü burdan geliyo isteğim.
Bana kalsa ben müzisyen olacaktım hukuk olmassada olur diyordum sevdiğim abilerimden biri konuştu hem mesleğini yapıp hem müzisyen olabilirsin diye kafama iyice soktu. İzmir aşkıylada birleşince 9 eylül hukuk tek hedefim gibi oldu. Araştırma işine girince biraz panik yaptım açıkçası :|
-
yok yok gitme.çok pişman olursun.ciddiyim.izmir güzel ama gidiceksen ege'ye git.yoksa diğerleri tırt.ciddiyim.ortamda yok okulda güzel değil vs.sen ege'ye git.kampus üniv.birleşik bornavaya ksk'ye diğer yerlere yakın.tam dibinde küçük park falan var takılırsın.herşey ucuz.
ha bide celal bayara gitmek gibi 2. bi hatayada düşme.bırak parasını öyle bi yerde yaşanmaz.manisa düzgün bi yer değil insan bakımından.hiçbişey yok koskoca yerde.
-
Ege'de hukuk fakültesi yok diye biliyorum
-
EpheSuS bunu yazdı:
Ege'de hukuk fakültesi yok diye biliyorum
-----------------------------Ege'de hukuk yok ben bucada oturuyorum sanırım burdaki apachilerden bahsediyolar sorun olarak ama nerde yok ki?Ayrıca arabanda varsa hiç sorun olmaz arabayla alsancağa 15 dakka otobüsle yarım saat ve dokuz çeşmeler kampüsünde fakülte izmir istiyosan başka şansın yok zaten
-
Ekşidekilerin yorumlarıyla tercih mi yapılır hoca, yüzdedoksanı takıntılı ezik sonradan görme enteller. Gir tüm fakültelere tüm üniversitelere falan bak, hepsinde en az onun kadar yerin dibine batırma vardır, adamlar böyle üstün olduklarını sanıyolar falan işte saçmasapan işler.
Ben bir yıl iibfsinde okudum deu nun, aynı kampüsteydi hukuk fakültesiyle, evet buca izmirin kral yerlerine göre biraz sönüktür ama emin ol bir çok büyükşehrin merkezine tercih ederim çok güzel sakin piknik yerleri falan vardır dışarılara doğru açıldıkça keşfedersin, ayrıca hep otobüslerle yolculuk ettim şahsi arabam olmadı ama hiç yol yada yolculukla alakalı şikayette bulunduğum tek bir gün hatırlamıyorum, heryere otobüs var kampüsün önünden, karşıyakaya falan biraz uzun sürse de (ben orda oturuyordum) çekiliyordu abi izmirin güzelliğine değer yani, puanın tutarsa hiç kaçırma yaz derim. Tabi ben direk şehir ortam falan açısından konuştum ama zaten aşağı yukarı aynıdır eğitim kaliteleri, Türkiye sonuçta imkanlar belli, adı olan üniversite falan güzel yani git.
-
Moralim düzeldi baya eyvallah :D Aracımın olması biraz çelişkilerde ama motorum var :D
-
dostum doğma büyüme izmirliyim ege ünisinde de okuyorum :D şans işte :D
neyse sana tavsiyem gel burada 9 eylüle harbi hem güzel şehir hem 9 unda eğitimi ege ile eşit... herşey elinin altında ve ucuza emin olabilirsin
çok ünili şehri gezdim eskişehirinden bandırmasına aydınından karacasusuna memleketler gezdim ünili mekanlarında ama izmirin apayrı olduğunu böle öğrendim
buca öle pek ahım şahım bi yer değildir fakar 10 nümero kafa dinlersin :D gezcem dersende otobusle ver elini ksk ver elini bornova küçükpark hem egelilerle kaynaşırsın :D
bir izmirli ve izmirli üniversiteli olarak bunları söleyebilirim ben sana kardeşim allah hayırlısı neyse onu versin diyim...
-
---ALPER--- bunu yazdı:
dostum doğma büyüme izmirliyim ege ünisinde de okuyorum :D şans işte :D
neyse sana tavsiyem gel burada 9 eylüle harbi hem güzel şehir hem 9 unda eğitimi ege ile eşit... herşey elinin altında ve ucuza emin olabilirsin
çok ünili şehri gezdim eskişehirinden bandırmasına aydınından karacasusuna memleketler gezdim ünili mekanlarında ama izmirin apayrı olduğunu böle öğrendim
buca öle pek ahım şahım bi yer değildir fakar 10 nümero kafa dinlersin :D gezcem dersende otobusle ver elini ksk ver elini bornova küçükpark hem egelilerle kaynaşırsın :D
bir izmirli ve izmirli üniversiteli olarak bunları söleyebilirim ben sana kardeşim allah hayırlısı neyse onu versin diyim...
-----------------------------Bende eskişehirliyim hocam burasıda öğrenci için güzel mekanda kaçıcam buralardan :D