94/4 Kasım Ayı Askerleri
-
tbtgezgini bunu yazdı
Şubeden geldim şimdi 27 sinde düşer bizim ekrana e devletten kontrol et belki bugunde açıklanabilir dedi sanki devlet sırrı günlerdir bekliyoruz bu nasıl iş
Hocam subeyi arasan suan kısa dönem veya yedek subay olup olmaduğunı ögrenebilirsin.Nereye düştügün ise öğle saatini bulurmus ondan edevlete daha yansımadı.
O kadar mürid gidiyor bu ay, birileri denk düşmezse üzülürüm valla :d
-
Ooo son tertip göt tertipler nörüyonuz :d asdsad kızmayın la bende zamanında 4 gitmiştim :d
Şimdiden hayırlı teskereler beyler.
-
elimiz cebimizde e-devlet f5 yapıyoruz
-
Aciklaninca yeni konu acin beyler burdan devam etmeyelim bi iki arkadaş bulusursak ne mutlu bize
-
beyler şubeden sorgulattım. diğer arkadaşın dediği gibi uzun dönem yada kısa dönem olanlar belli olmuş.
Ben uzun dönemim yedeksubay olarak gideceğim.
-
Ryans bunu yazdı
beyler şubeden sorgulattım. diğer arkadaşın dediği gibi uzun dönem yada kısa dönem olanlar belli olmuş.
Maaş 2.300 TL mi hocam? bilgin vardır senin. Şimdi google amcaya gidip aramayayım dedim.
-
coLin bunu yazdıRyans bunu yazdı
Maaş 2.300 TL mi hocam? bilgin vardır senin. Şimdi google amcaya gidip aramayayım dedim.
hocam bildiğim kadarıyla doğu batı değişiyor.
2300-3200 arasında değişiyor diye biliyorum.
-
Ryans bunu yazdıcoLin bunu yazdıRyans bunu yazdı
hocam bildiğim kadarıyla doğu batı değişiyor.
2300-3200 arasında değişiyor diye biliyorum.
Sigara derdin yoksa terhis sonrası adına ilaç gibi gelecektir.
Benim amcaoğlu gelince araba almıştı :d
-
aciklansa da gidip kurtulsak beklemek tuketiyor insani
-
Eğitim BirliğiDAĞ, KOMD.OKL. VE EĞT.MRK.DAĞ KOMD.OKL.K.LIĞI KURSLAR TB. / ISPARTA EĞİRDİR / ISPARTACelp Grubu1Esas Birliği KuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞIStatüYEDEK SUBAYSınıfPİYADE