Açılım"I Hakeden Kendisi Alır, Haketmeyen De Babayı...
-
Burası Güneydoğu Bölgesinin bir il'i,
Burası; Açız diye kıçını yırtanların değil, açlığını gidermek için çalışanların şehri
Burası; Devlet'in 1 tane çakılı çivisi olmayan bir güneydoğu şehri
Burası; Herşeyi Devlet'ten beklemeyenlerin şehri,
Burası; Askeri - Polisi taşlayarak kahbece hak arayanların değil, askeri-polisi sevenlerin şehri
Burası; İstiklal Marşını Islıklayan Şerefsizlerin değil, nüfusunun 1/4'nü şehit verenlerin şehri
Burası; Milli Bayramları protesto eden bayraksızların değil, kazancının bir bölümünü devlete istekli hibe edenlerin şehri
Burası, Pkk terör örgütüne gizliden gizliye lojistik destek sağlayanların değil, askere-polise savunma amaçlı alet edavat üretenlerin şehri
Burası; Bahane değil, Japonların Milyon $'lık makinelerini Çok küçük bir tutara üretenlerin şehri...
Söyleyin Bakalım; AÇILIM'I KİM HAKEDİYOR...

-
valla bilmiyodum gaziantepin bu kadar güzel olduğunu, yazı da çok güzel, eywallah
-
TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------
valla bilmiyodum gaziantepin bu kadar güzel olduğunu, yazı da çok güzel, eywallah
-----------------------------Maalesef yalnız değilsin bu konuda :) İnsanlar ezbere konuşuyor, görmeden, bilmeden,
Bu resimler denizde kum ayrıca... :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------Maalesef yalnız değilsin bu konuda :) İnsanlar ezbere konuşuyor, görmeden, bilmeden,
-----------------------------Malesef sen de bilmeden konuşuyorsun kardeş. Hiç gittin mi o taraflara bilmiyorum ama benim kısa süreli de olsa gittiğim bir yer oldu.
Dikkatini çekmek istediğim birşey var. Sorun şehir merkezlerinde değil. Sorun daha kırsal bakımsız bölgelerde. mesela köylerde. yolu, suyu, okulu, sağlık ocağı vs. olmayan yerlerinde sorun. Evet açılım ifadesi bana da itici geliyor. Ancak türkiyenin acılarının dinmesi için biryerden başlamak şart. Birinin geleceğini elinden alırsanız o kişiden korkun. Çünkü o kişinin artık kaybedecek birşeyi yoktur...
-
Quarantine bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------TrKomando89 bunu yazdı:
-----------------------------Malesef sen de bilmeden konuşuyorsun kardeş. Hiç gittin mi o taraflara bilmiyorum ama benim kısa süreli de olsa gittiğim bir yer oldu.
Dikkatini çekmek istediğim birşey var. Sorun şehir merkezlerinde değil. Sorun daha kırsal bakımsız bölgelerde. mesela köylerde. yolu, suyu, okulu, sağlık ocağı vs. olmayan yerlerinde sorun. Evet açılım ifadesi bana da itici geliyor. Ancak türkiyenin acılarının dinmesi için biryerden başlamak şart. Birinin geleceğini elinden alırsanız o kişiden korkun. Çünkü o kişinin artık kaybedecek birşeyi yoktur...
-----------------------------hangi şehir; köylerine kırsal bölgelerine dikkat ediyo, özen gösteriyoki?
sadece merkezine göz boyamak amacıyla yenilikler güzellikler koyuluyo o kadar..
edit: gerçekten çok güzelmiş GaziAntep görmek istediğim yerler listesinde artk :)
-
Quarantine
büyük şehirler dışında heryerde böyledir
şehir merkezine yapılır herşey
bu yurt dışında nasıl bilmiyorum ama Türkiye'de doğudan batıya her ilde geçerli bir durum
uşakta öğrenciyim, sözde egenin ortasında bir şehir.
şehir bile denmez. merkezi bile Bursa'nın anca bir ilçesi eder.
hatta yine Bursa'nın ilçe olmayan bazı yerleri bile daha gelişmiş.
gördüğüm diğer birkaç şehir de farklı değil. büyük şehir değilsen tüm yatırım merkezedir.
gaziantep çok güzelmiş
mutlaka görmek isterim
-
gaziantep çok güzel gerçekten, gidin bi kebabını lahmacununu üzerine de baklavasını yiyin gelin:d
arkadaşın da açıkladığı gibi mesele şehrin doğuda yada batıda olması değil, insanının insan ya da oç olmasıdır. devletin batıya yatırım yapalım doğu aç kalsın gibi bir politikası yoktur. şehir merkezleri iyi olur muhabbetine de girmeyin çünkü izmir gibi türkiyenin en modern şehirlerinde bile kıyıda köşede kalmış bok gibi diye tabir edebileceğimiz bir sürü yer var, o kırsalın boktan olma durumu türkiyenin heryeri için geçerli, doğuya özel değil.
hayır bide türkiyeden ayrılıp bağımsız olsalar new york kuracaklar sanki oraya:D
-
Gecen yıl antep teydim bende tahmin etmiyordum ama karsımda izmiri buldum diyebilirim cok güzel sehir fırsatım olmadığı için gezemedim ama carsısı 4-5 katlı mahazaları var,carşısıda cok büyük,
-
boşuna demiyolar güneydoğunun parisi
-
ya bu kürt açılımı ve yol haritası nedir bilen varsa birisi açıklasın lütfen ?
Not : Ciddiyim
-
eywallah memleketimizi görmüş olduk hem :D hakikatten doğru yazmışssın.. orda olan akrabalarım anlatıyor burda yuvalanmaya çalışan teröristleri halkın kendisi paramparça ettiğini falan söylüyorlar. Çünki herkes işinde gücünde bişeyler üretiyor veya bir işte çalışıyor ne bileyim herkesin bir uğraşı var kolaydan para kazanma sevdaları yok.devletini seven hiçbi şekilde şikayet etmeyen yerlerden biri..