folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Açılım"I Hakeden Kendisi Alır, Haketmeyen De Babayı...

Açılım"I Hakeden Kendisi Alır, Haketmeyen De Babayı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek
    doğunun Paris i mübarek

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    Bana Gaziantep' ten ev aldıracaksınız siz ya.. çok güzel...

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/video/video.php?v=125459917565&ref=nf

nihat genç yine döktürmüş.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

TrKomando89 bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla bilmiyodum gaziantepin bu kadar güzel olduğunu, yazı da çok güzel, eywallah
    Antep güzel şehirdir hocam... Güzel olmakla kalmayıp geçmişiyle de bugünlüyylede şanlı bir şehirdir boşuna almadı GAZİ ünvanını...

Bu arada tam eğlence yeridir insanları çok sıcak kanlıdır

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    Antep çok güzel ve şehir bi denizi eksik mübarek 2 kere gittim Adana gibi geceleride bunaltıcı gelmedi bana gayet serindi.Baklava zaten hipnotize ediyo beni.3 gün kaldım 5 kilo aldım yemekten.Fotograflar güzel iyi hoşta allah aşkına köylerinde fotoraflarını su taşıyan kadınları atı eşşeğide bi koyalım.Ayrıca yolları kanalizasyonu altyapısı olmayan yerleşkeleride paylaşalım.Bu fotoğraflar çok güzelde olsa işin biraz makyajı olmuş.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı:
    eywallah memleketimizi görmüş olduk hem :D hakikatten doğru yazmışssın.. orda olan akrabalarım anlatıyor burda yuvalanmaya çalışan teröristleri halkın kendisi paramparça ettiğini falan söylüyorlar. Çünki herkes işinde gücünde bişeyler üretiyor veya bir işte çalışıyor ne bileyim herkesin bir uğraşı var kolaydan para kazanma sevdaları yok.devletini seven hiçbi şekilde şikayet etmeyen yerlerden biri..

sahte antepli; niziplimiydin la sen :D sor bidefa geldin mi diye ? yok :D

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Burası; Devlet'in 1 tane çakılı çivisi olmayan bir güneydoğu şehri

Bunun ne kadarı  doğrudur  tartışılır :)

Yakında Güncelenecektır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    hocam baştaki yazın çok güzel, helal olsun dedirtir insana
    ama koyduğun büyük alışveriş merkezlerinin, şaşalı otellerin lüks binaların yazıyla alakasını çözemedim..vallahi çözemedim..

http://kocaer.me
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    LNAU bunu yazdı:

Burası; Devlet'in 1 tane çakılı çivisi olmayan bir güneydoğu şehri

Bunun ne kadarı  doğrudur  tartışılır :)

hocam burası güneydoğu olmasına ramen devlet burayı teşvik kapsamına almıyor.

genelde halı ve ayakkabı sektörü türkiye ve dünya sıralamasında dış ülkelere ihracaat çoğunlukta. yani devlet teşviğe ihtiyacı olmadığını düşünüyor.

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

güzel olan her yerde guzel zaten...

açılım diye bölecekler ülkeyi...bu guzellikler ülkenin her yerinde var zaten..bu ülkenin üstü..bir de altı var...ülkenin altında bu güzelliklerin atası var...siz ne yapın edin ölmemeye bakın ve sorunun degil çözümün parcası olma yolunda ne yapın edin adımlar atın... evet kişisel adımlar kendiniz icin yani..herkes kendisi icin bunu yaparsa kurumsallasmaya gerek yok...çok karamsar konustum,konuyla da alakası yok ama bu güzellikleri gorebilmek icin dediklerimi aklımızın bi kosesine yazmak gerek.işler cok karısık.millet işsiz.silah kullanmayı iyi ogrenin ve hayatta kalmayı...atlatırız bu açılımı ama hersey de oldugu gibi bunun da bedeli var.

copy
Toplam Hit: 10151 Toplam Mesaj: 62