folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Açılım"I Hakeden Kendisi Alır, Haketmeyen De Babayı...

Açılım"I Hakeden Kendisi Alır, Haketmeyen De Babayı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vallahi antep güzelmiş... ileride oraları görmeyi istiyorum... ama nasip...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Hocalar sanırım anlamadınız beni :)

1) Devletin yatırımı yok derken, istihdam sağlamak adına açmış olduğu bir tane fabrika yok demek istedim.

( 1 tane tekel fabrikası vardı onuda kaç sene önce kapattılar. )

2) Koymuş olduğum resimlerdeki amaç; ne kadar doğuda yaşarsanız yaşayın, eğer isterseniz yaşadığınız şehri kendinizde geliştirebilir, güzelleştirebilirsiniz.

3) Bunun için illaki sağa-sola sataşmanız, olmaz kahbeliklere başvurmanız gerekmez.

4) Devlet geldi buraya, okul, hastahane, skk hizmet binası yaptı, tabiki yapacak görevi bu. Ama diğer özel sektör kuruluşlarını devletten beklemek aptallık olur.

5) Burda Emniyet Md.lüğünün araç ihtiyacını antepli yerleşik iş adamları kurdukları derneklerde toplanan paralar ile alırlar mesela.

6) Hatta 1 tane savaş uçağı alınıp, tsk'ye hibe edilecekti, ne oldu bilmiyorum.

7) Şuan antepde hafif raylı sistem inaşaatı var, ilk etap 10 km. alt yapı bitmek üzere.

8) Botanik bahçeleri, emeklilere özel,

Vs.vs .

Uzun lafın kısası,

AÇILIM BEKLEME, AÇILIMI SEN GERÇEKLEŞTİR.

Son Olarak Birde Şu Resim Var, ( Gaziantep Kamil Ocak Stadı, Gençlik27 Grubu Asmış )

%3c3c

%3c3c

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    doğru diyorsun abi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    olay budur , hll

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    antep güzel olmasına güzelde. gece hayatı diye bişi yok la ortalık bomboş oluyor. ben 1 ay kaldım zor dayandım. ama yemek olayı 1.numara her yerde bi duman çıkıyo :)

Yakarız Bu Gezegeni...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

yasevyaterket boş boş anlatmışsın yine ..

isterse kendileride güzelleştirirmiş vs vs..

dolu konuşayım sana..

güvenliği sağlayamamışsan orada terörü bitirememişsen 30 yıldır..bu şahısların değil devletin suçudur yanlış politikaların sonucudur.

benim açtığım fabrika korunamayacak terör saldırısına uğrayacaksa ne diye fabrika açayım? 

halkın büyük bir bölümü hayvancılıkla uğraşıyor sen hayvan kaçakçılığını  engelleyemiyorsan orada hayvanccılıkta bitmiş oluyor..

halk elektiriği kaçak kullanıyormuş :) tedaş raporları böyle diyormuş :)

peki maliye ne diyor ? vergi kaçakçılığı nerede fazlaymış baktınızmı?

o temiz bu kirli diye birşey yok ..hak yemektir bu ,bunun Türklükle Kürtlükle alakası yoktur .

vergi yada kaçak kullanım her ikiside  yetim hakkı yemektir dürüst insanlara haksızlıktır adilik şerefsizliktir.

şehrin güzelleştirilmesine gelince..bu halkın değil belediyenin işidir ki Ş urfa ve D.bakır sana çok yakın git gez ;gör gel .yine konuşalım.

G.antepe de gittim çok güzel diyemem kış havası fabrikalar çevre kirliliği ..çektiğin resimler hep alışveriş merkezleri ve yabancı sahipli.

çek şöyle yeraltı çarşısını .çek şöyle oğuzelinden bir görünüm çek şöyle tarihi eserleri ..

Antep'i baklavasından fıstığından birde  adam satmayan arkadaşlıklarla hatırlarım ama görsellik dersen pek sevemedim.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

elevator bunu yazdı:
    -----------------------------

yasevyaterket boş boş anlatmışsın yine ..

isterse kendileride güzelleştirirmiş vs vs..

dolu konuşayım sana..

güvenliği sağlayamamışsan orada terörü bitirememişsen 30 yıldır..bu şahısların değil devletin suçudur yanlış politikaların sonucudur.

benim açtığım fabrika korunamayacak terör saldırısına uğrayacaksa ne diye fabrika açayım? 

halkın büyük bir bölümü hayvancılıkla uğraşıyor sen hayvan kaçakçılığını  engelleyemiyorsan orada hayvanccılıkta bitmiş oluyor..

halk elektiriği kaçak kullanıyormuş :) tedaş raporları böyle diyormuş :)

peki maliye ne diyor ? vergi kaçakçılığı nerede fazlaymış baktınızmı?

o temiz bu kirli diye birşey yok ..hak yemektir bu ,bunun Türklükle Kürtlükle alakası yoktur .

vergi yada kaçak kullanım her ikiside  yetim hakkı yemektir dürüst insanlara haksızlıktır adilik şerefsizliktir.

şehrin güzelleştirilmesine gelince..bu halkın değil belediyenin işidir ki Ş urfa ve D.bakır sana çok yakın git gez ;gör gel .yine konuşalım.

G.antepe de gittim çok güzel diyemem kış havası fabrikalar çevre kirliliği ..çektiğin resimler hep alışveriş merkezleri ve yabancı sahipli.

çek şöyle yeraltı çarşısını .çek şöyle oğuzelinden bir görünüm çek şöyle tarihi eserleri ..

Antep'i baklavasından fıstığından birde  adam satmayan arkadaşlıklarla hatırlarım ama görsellik dersen pek sevemedim.

Elevator denen kişilik, önce edebinle konuş, ardına sığındığın o türk bayrağını avatarından kaldır,

Öyle kutsal bir bayrak, yakışmayan kişilerde değer kaybediyor.

Ondan sonra gel buraya o bölgedeki bir takım kişileri savun.

Gelelim asıl meseleye,

Benim anlatmak istediğim devlet-millet dayanışması idi.

Çünkü Gaziantep'de bilmem neresi yiyorsa dtp bölücü miting yapsın, yapamaz anında halk tepkisini ortaya koyar

Bugüne kadar ahmet kaya denen geberip gitmiş pzvnk. kaç kere konser verebilmiş?

Şivan Perwer denen dallama kaç kere antep sınırlarından girebilmiş?

Sen tepkini toplu bir şekilde ortaya koyarsan, senden destek bekleyen her türlü yasa dışı gurubuda saf dışı bırakmış olursun.

Senin savunduğun o insanlar, 

DTP' nin öncülük ettiği her türlü yasadışı terör içerikli toplantıya katılıyorlar da, boktan bölücü mitinglerde elele veriyorlar da, asker polis taşlarken büyük grublar olarak toplanıyorlar da,

Kutsal Milli değerleri korurkenmi bir araya gelemiyorlar?

OSURGAN GÖTE, ÇAVDAR EKMEĞİ BAHANE...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Burası Güneydoğu Bölgesinin bir il'i,

Burası; Açız diye kıçını yırtanların değil, açlığını gidermek için çalışanların şehri

Burası; Devlet'in 1 tane çakılı çivisi olmayan bir güneydoğu şehri

Burası; Herşeyi Devlet'ten beklemeyenlerin şehri,

Burası; Askeri - Polisi taşlayarak kahbece hak arayanların değil, askeri-polisi sevenlerin şehri

Burası; İstiklal Marşını Islıklayan Şerefsizlerin değil, nüfusunun 1/4'nü şehit verenlerin şehri

Burası; Milli Bayramları protesto eden bayraksızların değil, kazancının bir bölümünü devlete istekli hibe edenlerin şehri

Burası, Pkk terör örgütüne gizliden gizliye lojistik destek sağlayanların değil, askere-polise savunma amaçlı alet edavat üretenlerin şehri

Burası; Bahane değil, Japonların Milyon $'lık makinelerini Çok küçük bir tutara üretenlerin şehri...

Söyleyin Bakalım; AÇILIM'I KİM HAKEDİYOR...

---------------------------

Açılımı üç beş çapulcuyla(!) mücadele bahanesiyle koca ülkeyi sülük gibi emen şaşalı genelkurmayın yutkunmasını sağlayanlar hakediyor.

Açılımı

dilini,ırkını,tarihini,kültürünü inkar etmeyen ve asmilasyona rağmen deforme ettirmeyen;

devlet gözünde hain olmak ötesinde canını fedayı göze alanlar hakediyor.

Engellenebiliyorsa iste genelkurmay orda,meclis orda.Gözleri kesiyorsa devam.

Kesmiyorsa forumlarda çoluk çocuğun küfretmesi bir işe yaramaz.

Küfrettiğinde düşüncen doğru bile olsa seni iplemeyeceklerini unutma.küfretmesen sana cvp bile yazmadım.

küfretme.yap!

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Ulan pkk'lı ermeni tohumu, ağzından çıkanı kulağın duysun,

75 milyonluk türkiyede 10 milyonluk sayınlamı bizi tehdit ediyorsun köpek herif,

Sen kaç paralaık adamsın lan dallama, TSL'ya laf atıyorsun ?

Burda böyle havlayıp karşında asker görünce köpek gibi el pençe divan duruyorsun?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Ulan pkk'lı ermeni tohumu, ağzından çıkanı kulağın duysun,

75 milyonluk türkiyede 10 milyonluk sayınlamı bizi tehdit ediyorsun köpek herif,

Sen kaç paralaık adamsın lan dallama, TSL'ya laf atıyorsun ?

Burda böyle havlayıp karşında asker görünce köpek gibi el pençe divan duruyorsun?

Ahlaksız Pollyanna seni!

son post

.

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
Toplam Hit: 10150 Toplam Mesaj: 62