Acun Ilıcalının Reklamını Yaptığı E-Ticaret Sitesi - Firsaturunu.Com
-
Arkadaşlar Acun ılıcalının programında reklamını yaptığı alışveriş sitesinin adını hatırlayan varmı. Arkadaş çok uyğun fiyatlar var dedi.Bir bakim dedim bulamıyorum.
-
firsaturunu.com hocam
-
LuCiFeR bunu yazdı:
-----------------------------
firsaturunu.com hocam
-----------------------------hocam siktir et googleyi tahribata sor diyorum başka birşey demiyorum.Sağol Dostum :D
-
bu site ne ayak, guvenilir mi ?
-
nikon D90 a 1800 yerine 1200 lira diyo
-
inceledim öyle ahım şahım bi indirim yokki piyasadaki fiyatlarla hemen hemen aynı zaten pazarlık yapınca yine aynı fiyata gelir
bu arada bu fırsat siteler mantar gibi çoğalmaya başladı
-
Mycity bunu yazdı:
inceledim öyle ahım şahım bi indirim yokki piyasadaki fiyatlarla hemen hemen aynı zaten pazarlık yapınca yine aynı fiyata gelir
-----------------------------nası ahım şahm indrim yk hocam htc sensation 1000tl diyo?
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------ohaa
d90 1200
1800 en ucuz pıyasa degerı nettenkı
su gıtarı bın lıraya bulamazsın pıyasada parası olan bu sıteye yatırsın alsın satsın cok guzel para kaldırır su anda nakıt sıkıntım olmasa en az on kalem urun alırdım
-
http://firsaturunu.com/%c4%b0omega-EGo-Ta%c5%9f%c4%b1nabilir-15TB-25-Harddisk-240-TL-yerine-99-TL-P844.aspx
çok iyi fiyat
-
laptop 499 tl diyor
-
Bana çok guvenlır gelmedı ama bilemıyorm yınede yakında çıkar ortaya yarın başlıyor kampanyaları.