Acun Ilıcalının Reklamını Yaptığı E-Ticaret Sitesi - Firsaturunu.Com
-
oha indirimlere bak gerçek mi bu :|
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
Holyzone bunu yazdı:
Arkadaşlar satın alma işlemini gerçekleştirebilen var mı?
3d secure'den sonra hata alıyorum :|
-----------------------------99TL sorunsuz 3d guvenlik vs hasirt diye gecti valla
ama 3d sifresini girerken bi hasirt sesi geldi
korkuyoruz holyzone reyiz
-----------------------------http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=firsaturunu.com
şunları okuduktan sonra iyi ki almamışım birşey diyorum abi :D haha
-
Mycity bunu yazdı:
Holyzone bunu yazdı:
Fırsat Ürünü'ne olan yoğun ilginize teşekkür ederiz. Ürünlerimiz tükenmiştir. Bir sonraki kampanyada görüşmek üzere.
hay ak ipod touch alacaktım :D
-----------------------------bende açılıyorr ?
Belkide Şöyle Bi Sistem Yapmışlardı Kazıkladıklarının İp Loglarını Tutup Sitenin Açmamasını Sağlıyorlardır :D
Evet böyle birşey cidden var beyler :DNormal ip adresim ile giremiyorum, hidemyass.com'dan proxy ile siteye girebiliyorum :|
satın alanlara geçmiş olsun -
Holyzone bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
Holyzone bunu yazdı:
Fırsat Ürünü'ne olan yoğun ilginize teşekkür ederiz. Ürünlerimiz tükenmiştir. Bir sonraki kampanyada görüşmek üzere.
Belkide Şöyle Bi Sistem Yapmışlardı Kazıkladıklarının İp Loglarını Tutup Sitenin Açmamasını Sağlıyorlardır :D
Evet böyle birşey cidden var beyler :DNormal ip adresim ile giremiyorum, hidemyass.com'dan proxy ile siteye girebiliyorum :|
satın alanlara geçmiş olsunadamlar insafli herkese bi defa giydiriyorlar o zaman.
:)
-
under ın şuankı ruh hali ve yüzündeki tebessumu tarıf etmek gerekırse, 2 günü aşkın uykusuz kalınca ortalıkta sağa sola sırıtırsın ya aynen öyle bişey herhalde :)
-
Kehanet bunu yazdı:
under ın şuankı ruh hali ve yüzündeki tebessumu tarıf etmek gerekırse, 2 günü aşkın uykusuz kalınca ortalıkta sağa sola sırıtırsın ya aynen öyle bişey herhalde :)
-----------------------------hocam o değil 3d secure de sorun çıkmasa ipod touch ve 1-2 ürün daha almaya niyetliydim. 300 küsür girecekti :P
-
underzero bunu yazdı:
Holyzone bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
Holyzone bunu yazdı:
satın alanlara geçmiş olsunadamlar insafli herkese bi defa giydiriyorlar o zaman.
:)
-----------------------------Murat Abi
http://firsaturunu.com/Power-Balance-Derrick-Rose-Special-Edition-K%c4%b1rm%c4%b1z%c4%b1-Holograml%c4%b1-Performans-ve-Denge-Bilekli%c4%9fi-0-Orijinal-Orijinal-KutuluHolograml%c4%b1-ve-USA-Patentli-Ayn%c4%b1-Gun-Kargo-Sadece-19-TL-P729.aspx
Bundan birtane aldim Bana Fazla girmez sanırım :)
-
Adamlar büyük vurgun yaptılar walla :D
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------99 TL ruh halini bozacagini sanmiyorum.
gelirse de 400 TL lik urune 100 TL vermis olacagim.
-
donerse benimdir, donmezse zaten benim olmamisti modunda gezerim artik
-
İlginize teşekkür ederiz...
Stoklarımız tükenmiştir.
Verilen siparişler 24 Ekim 2011 Pazartesi günü kargolanmaya başlanacaktır.
Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.Sipariş detaylarınıza, üye girişi yaptıktan sonra,
"Fırsatlarım" menüsünden ulaşabilirsiniz.Sorularınız için 0212 444 1 231 numaralı telefonlardan ve
info@firsaturunu.com email adresinden bize ulaşabilirsiniz.Hadi Geçmiş olsun Bu adamlar 24 ekim e kadar meksika sınırına ulaşırlar :)))