Acun Ilıcalının Reklamını Yaptığı E-Ticaret Sitesi - Firsaturunu.Com
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------İlginize teşekkür ederiz...
Stoklarımız tükenmiştir.
Verilen siparişler 24 Ekim 2011 Pazartesi günü kargolanmaya başlanacaktır.
Göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.Sipariş detaylarınıza, üye girişi yaptıktan sonra,
"Fırsatlarım" menüsünden ulaşabilirsiniz.Sorularınız için 0212 444 1 231 numaralı telefonlardan ve
info@firsaturunu.com email adresinden bize ulaşabilirsiniz.Hadi Geçmiş olsun Bu adamlar 24 ekim e kadar meksika sınırına ulaşırlar :)))
-----------------------------
Hemde paralar isviçre bankasına yatmış olur :D -
underzero bunu yazdı:
Kehanet bunu yazdı:
under ın şuankı ruh hali ve yüzündeki tebessumu tarıf etmek gerekırse, 2 günü aşkın uykusuz kalınca ortalıkta sağa sola sırıtırsın ya aynen öyle bişey herhalde :)
-----------------------------99 TL ruh halini bozacagini sanmiyorum.
gelirse de 400 TL lik urune 100 TL vermis olacagim.
-
donerse benimdir, donmezse zaten benim olmamisti modunda gezerim artik
-----------------------------pascal'ın kumarı mantığına göre düşünürsek mantıklı bir iş bile yaptık hocam haha =D dur bakalım ne olacak?
-
adamlar damga vurdular internet alemine :D
-
abi adamlar çakalmış.Ben olsam güvenirdim.NEden ?
adamlar acunla yaptıkları reklamda, tek kuruş vermeden internet aleminde acuna yaptırdıklarının 100 katı kadar reklam yaptılar.
--
Bu sırada inşaat firması reklamınıda yaptılar.Ohh miss.
Ürünler gelir büyük ihtimalle.Admalar insanların merak dürtüsüne hedeflenmiş.
-
eksisozlukten
-------------------------
- tam olarak 181 ürün satışa çıkmıştır. bu ürünlerden 13 tanesi hiç satılmamıştır. (topuy kaçkar bal (%100 organik bal) ahşap kutulu 480 gr, kamosonic ks 710 7inc oto lcd monitör, gucci 3031s orijinal bayan güneş gözlüğü, hoover sl 8123 titan elektrikli süpürge, sebo felix 1 premium classic (9804 se) dikey elektrikli süpürge, guess bellissima %100 orijinal bayan çanta, gemvara mavi yakut ve siyah elmaslı üç halkalı saf gümüş bayan yüzüğü, pembe safir ve elmas süslemeli saf gümüş fiyonklu bayan yüzüğü, michele tahitian jelly bean pembe bayan kol saati, la mer the radiant serum 100 ml bayan cilt bakım ürünü, natura bisse diamond line ice lift 100 ml yüz bakım kremi, sisley phytobuste 50 ml bayan bitkisel göğüs bakım kremi, sarı alaca akik elmas küpe)
- toplam 12.338 kişi siteden alışveriş yapmıştır.
- toplam 4.881.325 tl 'lik satış yapılmıştır. (eski parayla yaklaşık 5 trilyon)
- satılan malzemelerin sitede verilen gerçek fiyatlara göre değeri toplam 7.851.009 tl'dir. (fark 2.969.684 tl)
- en çok satılan ürün 1508 adet ile iomega ego taşınabilir 1.5tb 2.5'' harddisk. hemen arkasından 1107 tane ile tordes vera vm02 su mineralleştirme cihazı 28 litre (ücretsiz ve aynı gün kargo) geliyor.
- 56 kişi apple iphone 4 s 32 gb cep telefonu (siyah ve beyaz renk seçeneği ile) satın almıştır.
- 311 kişi apple iphone 4 32 gb cep telefonu (siyah ve beyaz renk seçeneği ile) almıştır.
- 822 kişi sony play station 3 slim 320 gb (türkiye'de ilk beyaz seçeneği ile) almıştır.
- 102 kişi pes2012, 114 kişi fifa12 almıştır.
umarım kimse dolandırılmaz.-------------------------
su an firma sahibi soyle bir ikilemde kalmistir,
ulen 8 milyonluk mal sattik ama elde var 5 milyon lik gelir.
3 milyon acik var
3 milyonluk acikla satisa devam mi edeyim, 5 milyonu alip maldivlere tatile mi gideyim ?
hani biz alsak mi almasak mi diye dusunuyoruz ya o hesap :)
-
zumsuk bunu yazdı:
abi adamlar çakalmış.Ben olsam güvenirdim.NEden ?
adamlar acunla yaptıkları reklamda, tek kuruş vermeden internet aleminde acuna yaptırdıklarının 100 katı kadar reklam yaptılar.
--
Bu sırada inşaat firması reklamınıda yaptılar.Ohh miss.
Ürünler gelir büyük ihtimalle.Admalar insanların merak dürtüsüne hedeflenmiş.
-----------------------------pek bi optimist bir yaklaşım olmuş :) dediğin mümkündür ama pek zannetmıyorum
-
Site 1 saat once kapaliydi anasayfasinda baska yazi vardi simdi millet cakmasin huylanmasin diye siteyi tekrar aktif edip siparislerin dagitilacagini yazmislar :)))
Ins dediklerini yaparlar.. -
site uckagit..
gecmis olsun..
-
geçmiş olsun mu denir ne denir
-
demirci bunu yazdı:
site uckagit..
gecmis olsun..
-----------------------------biz riske girdik sipariş verdik kendimizi rahatlatmak için bile olsa yorum yapmıyoruz, ama siz nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamıyorum.
@underzero ayrıca site de gerçek fiyat olarak yazan değerlerin aslında gerçek piyasa fiyatının da altında olduğunu düşünürsek aradaki açık daha fazla.