Acun Ilıcalının Reklamını Yaptığı E-Ticaret Sitesi - Firsaturunu.Com
-
bende cok kararsizim..
-
biri şurdan alışveriş yapsn ya :D
-
Ürünler paralel ihracat
-
ben alıcam ama satın al yeri bulamadım.
yok ya bu fiyata bu ürünler olamaz. mümkün değil. Açıklama olarak ürünler türkiye için ucuz ama almanya için normal diyorlar. e bunları gümrükten geçirmedenmi satıcaklar.nasıl iştir bu.
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Ürünler paralel ihracat
http://forum.donanimhaber.com/m_53503795/tm.htm
-----------------------------paraleli ithalat olunca ne oluyo
-
Günün Fırsat Ürünü: Apple iPhone 4 S 32 GB Cep Telefonu (Siyah ve Beyaz Renk Seçeneği ile) ilk Siz Tanışın ve İlk Siz Sahip Olun ! 2899 TL yerine 2199 TL
Bu Ürünün Yurt Dışındaki Fiyatı 1500 TL İngiltereden Bizzat Arkadaşım Kendine Getirtirdi
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------Günün Fırsat Ürünü: Apple iPhone 4 S 32 GB Cep Telefonu (Siyah ve Beyaz Renk Seçeneği ile) ilk Siz Tanışın ve İlk Siz Sahip Olun ! 2899 TL yerine 2199 TL
Bu Ürünün Yurt Dışındaki Fiyatı 1500 TL İngiltereden Bizzat Arkadaşım Kendine Getirtirdi
ABD de cuma günü satışa sunulacak nereden temin etti ki arkadaşın yoksa Apple da mühendis mi ? -
Mycity bunu yazdı:
Günün Fırsat Ürünü: Apple iPhone 4 S 32 GB Cep Telefonu (Siyah ve Beyaz Renk Seçeneği ile) ilk Siz Tanışın ve İlk Siz Sahip Olun ! 2899 TL yerine 2199 TL
-----------------------------arkadaşının getirdiği ürün apple iphone 4 mü apple iphone4s mi? daha satışı başlamadı 4s lerin diye biliyorum?
-
fiyatlar gayet uygun fakat stok adedi yazmıyo büyük ihtimal reklam amaçlı fiyatlar 3-5 tane satıp bitti derler htttps de yemiyo site paypal yoksa nası güvenip kart no vericez
-
scampjackal bunu yazdı:
fiyatlar gayet uygun fakat stok adedi yazmıyo büyük ihtimal reklam amaçlı fiyatlar 3-5 tane satıp bitti derler htttps de yemiyo site paypal yoksa nası güvenip kart no vericez
-----------------------------paypal yerine sanal kredi kartı kullanabilirsin.