Affedilme Olasiligi (Bitik Durumdayim)
-
hocam durma dene sürekli tahminen sana dönicek ama biraz burun sürtsün diyor o yüzden etkile onu adam .!
-
Reskam bunu yazdı
hocam durma dene sürekli tahminen sana dönicek ama biraz burun sürtsün diyor o yüzden etkile onu adam .!
+1 saldır zafer yakındır hoca.(anlattıklarına göre tabi.)
-
ruhii bunu yazdıSpectatorX bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Film gibi olmuş dergi fikri süper valla hocam bırakma peşini gittigi yere kadar git sonunda ölüm yok ya umarım tekrar birlikte olursunuz.
Ins hocam birakmayacagim pesini ama biraz sabirsizim whatsapta cogu zaman online ona takilip triplere giriyorum.
uğraşlara devam kız gururuna yediremiyor sadece, sabırlı olursan mutlu mesut olursunuz :)
Avantajim tekrar uni'ye hazirlaniyor evde cogu zaman. Uni li olsaydi isim cok zordu.. video yapmadan once bildihin ufak jestler varmi hocam dergi gibi el emegi olabilecek?
-
hocam programlama bilgin varsa güzel bir flaş yap resimler müzik öyküler vs ona hitaben şeçmeli olsun istediği müzigi seçebilsin resimlerde ileri geriye gidebilsin en sonda ise ileri geriye yönlendirmeyi kapat ve özellikle senin içinden gelen güzel sözlerden bir derleme yap senin seçtiğin güzel bir müzik eşliğinde son bulsun... Alsana güzel bir jest :D:D flaş olarak yap her bowser da çalışsın sadece tıklaması yetsin yani :)
-
SpectatorX bunu yazdıruhii bunu yazdıSpectatorX bunu yazdıJuMaN bunu yazdı
Film gibi olmuş dergi fikri süper valla hocam bırakma peşini gittigi yere kadar git sonunda ölüm yok ya umarım tekrar birlikte olursunuz.
Ins hocam birakmayacagim pesini ama biraz sabirsizim whatsapta cogu zaman online ona takilip triplere giriyorum.
uğraşlara devam kız gururuna yediremiyor sadece, sabırlı olursan mutlu mesut olursunuz :)
Avantajim tekrar uni'ye hazirlaniyor evde cogu zaman. Uni li olsaydi isim cok zordu.. video yapmadan once bildihin ufak jestler varmi hocam dergi gibi el emegi olabilecek?
kardeş mahallenın bebelerıni kullanabılırsın. :)
-
Bi bok yemişsin, hemde büyük bi bok. Pişman olmuşsun, o da güzel. Anlattıklarına göre kız ikna olur gibi.. Çok çok sıkmadan devam et. Çok sıkarsan ters tepki verir bence.
Böyle devam et. Herşeyin daha güzel olacağını falan anlat..
Ayrıca dergiyi nasıl yaptırdın hocam ? Bilgi verir misin bu konuda ? Bana da lazım olabilir.. Çok güzel bi hediye olur çünkü :) bekliyorum cevap. -
kızların bu kararlılığına hayranım arkadaş yaa. biraz çabala sonra zaten onun aklındaki kurt onu yer arar seni ;)
-
Kız yaparım tamam gel demeyeceğine göre ?
Ve senle konuştuğuna göre ????
Artık affet falan demek. Zaten görüşüyor. Kızı kazanmaya çalış. Eskiden nereye gitmeyi severdiniz, ne yapmayı severdiniz düşün. Bana bir günün ayır de ; bunları yap. Eğlendir kızı.
Buluşmalarda PUA (pick up artist yani kız tavlama uzmanları)ların sunumlarından uyguladığım bir kaç şey var. Bunarı dene;
- buluştuğumun ilk 15-20 dakikası konuşmam. Umursamam. Muhtemelen ne kütük çıktı bu der. Bu ilk mekan. Genelde canım künefe istiyor (yada portakal suyu vs.. neyse) deyip, bi yere götürüp orada kızla ilgilenmeden yemeğimi yerim. Kızla fazla konuşmam.
- Sonra kıza bowling oynayabilir misin ? derim. Yada başka ktivitede olabilri (lunapark, gokart vs.. vs.. sana kalmış). ORaya gideriz. Biraz önceki ayılığımdan sonra ilaç gibi gelir. Eğlenmeye başlar. Bu sırada afferim falan diye 5'lik çakma vs.. tebrik ederim ve biraz geyik yaparım.
- Son mekan ; baştan çıkartma. Kadınlar farklı duyguları tattığında yaşadığının farkına varıyor. Ayılık, eğlenceden sonra şimdi etkilemede. Bunun için bir sürü teknik var, yöntem va fakat senin zaten kız arkaaşındı. Burada ypamak istediğin bütün konuşmaları, gönlünce yapabilirsin. Kıza kendini anlat. Bu sırada koluna dokun. Kıza dokun. Başta saniyelik, sonra dokunarak birşey anlatma olayını arttır. Rahatsız olursa çek vs..
Buda duygusal olarak değiştircektir. Ardındna içindeki herşeyi anlattıktan sonra ; seninle bilrikte olmak istiyorum diyeceksin. Hepsi bu.
---
Bu kıza benimle sevişir misin demek gibi birşey. Hangi kız hadi eve gidelim, dogy yaparız, 69 yaparız ; benim kırbaç fantazim falan var der ?? Fakat yavaş yavaş işi yönlendirirsin. Kızda ister ama söylemez. Bu yüzden benle seviş diye yalvarmak saçmadır.
Aynı mantık. Beni affet demek yerine, kendini affettir. HEe tamam affettim mi diyecek ??? Kızla takılırken geyik yap , kızı kaldır döndür; takılmak için çok sıkıcısın birazdan kendimi arabanın altına atıcam de...
Gidip 5 gün boyunca kıza yalvarmak hiçbirşeyi çözmez. Zaten seni yanında istemeyn kız ne telefonunu verirdi, ne senle görüşürdü. Sana kızgınlığı olabilir, kırılmış olabilir. Fakat bunu telafi etmek senin elinde.
Kısacası : lafla değil icraatle kazanacaksın kızı.
-
benim adım erdemse ve olaylar aynen böyle olduysa,
Döner... Çabalamaya devam.... Pes etmek yok....
Sahip çık aşkına
-
Ağlamaklı falan konuşarak hata yapmışsın bence. Biraz daha uğraş olmazsa olmaz siktiret. Kız şimdi senin gözünde 10 kat daha değerlenmiştir ama onun o kadar değeri yok :)