folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Affedilme Olasiligi (Bitik Durumdayim)

Affedilme Olasiligi (Bitik Durumdayim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    harddeath0070 bunu yazdı

biraz burnun sürtsün istiyo ,sana tavsiyem iki gün uzaklaş iki gün sonra neredesin yoksun derse kız sana döner yapış bırakma, ama iki gün sonra pek sallamamışsa hiç zorlama rezil olursun ;)...

katılıyorum kanka ...

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Üç beş adam bul, Gönüllü veya parasıyla tut... Kıza bela yapsınlar, Mahallenin Kabadayısı gibi ortaya atıl ve kızı Kurtar... Sonrada Sen beni Sevmesende ben Seni Her zaman Kurtarırım de ve git... Giderken arkana sakın bakma ama...

Kızı mahfedersin varya, Acayip tav olur sana. :)  Af bile eder.

Her zaman akla gelen şeyi yazmışsın abi :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Üç beş adam bul, Gönüllü veya parasıyla tut... Kıza bela yapsınlar, Mahallenin Kabadayısı gibi ortaya atıl ve kızı Kurtar... Sonrada Sen beni Sevmesende ben Seni Her zaman Kurtarırım de ve git... Giderken arkana sakın bakma ama...

Şaka demi hocam bu ciddiyim deme ölürüm gülmekten :D ahahahahaskjdhkasd Imao

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeveragEffect
    LeveragEffect's avatar
    Homo

Seni burda bu şekilde gazlayan var. Onu da aksi anlamda bu seni aldatmadı mı, yüz üstü bırakmadı mı böyle de şöyle de diyen illa birileri vardır hoca. Sıkıntı güvenini kazanmak. Kazanabilin mi ? Gururunu alta alacak kadar seni seviyorsa olur o iş. Ama bu onu sinemaya götürmekle orda burda sevdiği şeyleri yapmakla olmaz. Erkeksin şusun busun boş işler. Oturacaksınız, ben istiyorum demicen it gibi pişmanım diyecen. Yaptığın bokun götünden büyük olduğunu anla bence. Onu geri sokmak göt ister. Sen de o götü ortaya koyacan. Tanıyorsan kızı güvenini nasıl kazanacgını da biliyorsundur. Anlattığın kadar da seviyorsan ne eder yapar ali cengiz şu bu bi şekilde yaparsın gönlünü. Sıkıntı sana aşık etmek değil bunu anla, güvenini kazanmak.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

Naz yapıyor sana peşini bırakma.Olmaz diyişi bidaha arama diyişi hep yalan peşinde dolaşmanı istiyor aksi bi durum olsaydı seninle hiç konuşmaz görüşmezdi.Şöyle birşey deneyebilirsin 1 hafta hiç arayıp sorma seni düşünecektir o süre içerisinde seni aramazsa 1 hafta sonra arayıp onsuz yapamadığını aklından çıkmadığını söyle 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    harddeath0070 bunu yazdı

biraz burnun sürtsün istiyo ,sana tavsiyem iki gün uzaklaş iki gün sonra neredesin yoksun derse kız sana döner yapış bırakma, ama iki gün sonra pek sallamamışsa hiç zorlama rezil olursun ;)...

al bendende okadar be yazacaktım şimdi

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RunAway
    RunAway's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Şaka demi hocam bu ciddiyim deme ölürüm gülmekten :D ahahahahaskjdhkasd Imao

Hüsniye hüsniye beni döndürdün deliye. Gitte inanmazsan sor veliye. Aksam 5.30da bineceğim gemiye hesabı. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

aslında bi mala vursan bişeyin kalmaz.

ftw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Bugun bosphoruspasha nickli uyeyle bizim mahallede spora giderken onumuzden gecti yardirdim parkta bulustuk. Bosphoruspasha ii konusur kizlarla ben muhabbette yer yer sinirlensemde ii gibiydi. En son yine ayni boklari soyleyerek gitti sora ozur dilerim uzmek istemedim babam cagirdi gittim mecbur dedi falan. En son demin biz b.pasha ile cafedeyken msj attim. 1 saat sora hala oradaysaniz gelebilirim dedi ama gelmedi. En son durrum bu arkadaslar.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı

Bugun bosphoruspasha nickli uyeyle bizim mahallede spora giderken onumuzden gecti yardirdim parkta bulustuk. Bosphoruspasha ii konusur kizlarla ben muhabbette yer yer sinirlensemde ii gibiydi. En son yine ayni boklari soyleyerek gitti sora ozur dilerim uzmek istemedim babam cagirdi gittim mecbur dedi falan. En son demin biz b.pasha ile cafedeyken msj attim. 1 saat sora hala oradaysaniz gelebilirim dedi ama gelmedi. En son durrum bu arkadaslar.

hayır ben bunların uzaktan fotoğraflarını çekcektim yakalandım :D kız ger döncek ama acayip bi naz var. bu arada anlatmak uzun sürüyor olumsuz görinse de hersey olumlu aslında. kızı anladığım kadarıyla eskisi gibi olmasından çok korkuyor ve olan duygularını anlatırken saklamaya çalışıyor, olmayacak diyor ama bi neden sorulduğunda neden yok diyor hemde o kadar baskıya rağmen ve en son gidince babam aradı gitmek zorunda kaldım seni üzmek istemedim türünden bi mesaj atıyor, siklemese bu mesajı ne atar ne oturmaya gelir ne de kafeye çağırdığımızda mesaj attığımız da hiçbir şekilde görüşmem diyen kız oradamısınız hala gelebilirim demez. iyi oluyo iyi video olayından sonra çok sey değişecek olm :D

Toplam Hit: 7730 Toplam Mesaj: 58