Affedilme Olasiligi (Bitik Durumdayim)
-
cuneyd bunu yazdıBi bok yemişsin, hemde büyük bi bok. Pişman olmuşsun, o da güzel. Anlattıklarına göre kız ikna olur gibi.. Çok çok sıkmadan devam et. Çok sıkarsan ters tepki verir bence.
Böyle devam et. Herşeyin daha güzel olacağını falan anlat..
Ayrıca dergiyi nasıl yaptırdın hocam ? Bilgi verir misin bu konuda ? Bana da lazım olabilir.. Çok güzel bi hediye olur çünkü :) bekliyorum cevap.
Hocam ilk dergi ismi buldum "beni affet" manasına gelen rumca bir kelime. Daha sonra M.Word'de kabataslak kapak ve 10 tane sayfa hazırladım. Mesela içine insanların sevgililerine kendini affetme sözleri ama hepsini ona gönderme olarak yazdım. Mesela:24, Hasan Polat: Zamanında "O"na ihanet ettim ve şimdi affetmesi için çok çabalıyorum, affeder insallah.
Böyle yazdım sonra. Copy Center'ın birinde 320gr kuşe kağıdı kapak diğerlerini sayfa yaptım direk süper oldu. Birde naylon jelatine koyup üzerine sticker isim soyisim adres yazdım bildiğin dergi oldu ve çok mutlu etti onu.
Çok teşekkür ederim herkeze. Yorumların çoğu olumlu nerdeyse hepsi. Benim geri dönüşüm yok, ya o ya hiç durumundayım şu anda. Dün akşam nerdesin dedim cevap vermeyen kız resim attı wappdan mekanın fotosunu. Bunlar olumlu gelişmeler. Buluşmada etkile diyen arkadaşlarıma; 2 gündür bir şekilde 1 saat görüştük, dün aksam 15dk konusalım dedim gelmedi bu sefer evdeydi ama. Aklı karışık galiba ama geziyor surekli ve kız gerçekten güzel sürekli ekleyen oluyor bu yüzden sadece foursquare'si var baska birşeyi yok..
Video nasıl olur sizce ?? Video 15gün içinde olacak ama ondan önce unutturmamam lazım kendimi, peşini bırakmadıgımı anlasın.
-
zumsuk bunu yazdı
Kız yaparım tamam gel demeyeceğine göre ?
Ve senle konuştuğuna göre ????
Artık affet falan demek. Zaten görüşüyor. Kızı kazanmaya çalış. Eskiden nereye gitmeyi severdiniz, ne yapmayı severdiniz düşün. Bana bir günün ayır de ; bunları yap. Eğlendir kızı.
Buluşmalarda PUA (pick up artist yani kız tavlama uzmanları)ların sunumlarından uyguladığım bir kaç şey var. Bunarı dene;
- buluştuğumun ilk 15-20 dakikası konuşmam. Umursamam. Muhtemelen ne kütük çıktı bu der. Bu ilk mekan. Genelde canım künefe istiyor (yada portakal suyu vs.. neyse) deyip, bi yere götürüp orada kızla ilgilenmeden yemeğimi yerim. Kızla fazla konuşmam.
- Sonra kıza bowling oynayabilir misin ? derim. Yada başka ktivitede olabilri (lunapark, gokart vs.. vs.. sana kalmış). ORaya gideriz. Biraz önceki ayılığımdan sonra ilaç gibi gelir. Eğlenmeye başlar. Bu sırada afferim falan diye 5'lik çakma vs.. tebrik ederim ve biraz geyik yaparım.
- Son mekan ; baştan çıkartma. Kadınlar farklı duyguları tattığında yaşadığının farkına varıyor. Ayılık, eğlenceden sonra şimdi etkilemede. Bunun için bir sürü teknik var, yöntem va fakat senin zaten kız arkaaşındı. Burada ypamak istediğin bütün konuşmaları, gönlünce yapabilirsin. Kıza kendini anlat. Bu sırada koluna dokun. Kıza dokun. Başta saniyelik, sonra dokunarak birşey anlatma olayını arttır. Rahatsız olursa çek vs..
Buda duygusal olarak değiştircektir. Ardındna içindeki herşeyi anlattıktan sonra ; seninle bilrikte olmak istiyorum diyeceksin. Hepsi bu.
---
Bu kıza benimle sevişir misin demek gibi birşey. Hangi kız hadi eve gidelim, dogy yaparız, 69 yaparız ; benim kırbaç fantazim falan var der ?? Fakat yavaş yavaş işi yönlendirirsin. Kızda ister ama söylemez. Bu yüzden benle seviş diye yalvarmak saçmadır.
Aynı mantık. Beni affet demek yerine, kendini affettir. HEe tamam affettim mi diyecek ??? Kızla takılırken geyik yap , kızı kaldır döndür; takılmak için çok sıkıcısın birazdan kendimi arabanın altına atıcam de...
Gidip 5 gün boyunca kıza yalvarmak hiçbirşeyi çözmez. Zaten seni yanında istemeyn kız ne telefonunu verirdi, ne senle görüşürdü. Sana kızgınlığı olabilir, kırılmış olabilir. Fakat bunu telafi etmek senin elinde.
Kısacası : lafla değil icraatle kazanacaksın kızı.
Benden sonra 8 ay çıktığı biri olmus ayrılmıs. Cocuk bizim buradaki üniden ve arabalı p.clerdenmıs. Kız oyle değil yani paraya bakmıyor, duygusal. Ben son konusmada dedim ki o eskisi benden çokça üstün, bikaç gömlek üstün dediğimde, kendini küçümseme,kötüleme dedi. Bu durum sana olsaydı hocam nasıl affettirirdin ?
-
Bu anlattıklarına göre ben erkek değilim hacılar yada siz.
-
Gidin tedavi olun abi. Okuyamadım bile. Ne bu ızdırap ne bu çile.
-
dergi haa :) vay çakal. kız sıcak bakmasa bu kadar bile sana yaklaştırmazdı kendini devam et derim.
-
SpectatorX bunu yazdızumsuk bunu yazdı
Kız yaparım tamam gel demeyeceğine göre ?
Ve senle konuştuğuna göre ????
Artık affet falan demek. Zaten görüşüyor. Kızı kazanmaya çalış. Eskiden nereye gitmeyi severdiniz, ne yapmayı severdiniz düşün. Bana bir günün ayır de ; bunları yap. Eğlendir kızı.
Buluşmalarda PUA (pick up artist yani kız tavlama uzmanları)ların sunumlarından uyguladığım bir kaç şey var. Bunarı dene;
- buluştuğumun ilk 15-20 dakikası konuşmam. Umursamam. Muhtemelen ne kütük çıktı bu der. Bu ilk mekan. Genelde canım künefe istiyor (yada portakal suyu vs.. neyse) deyip, bi yere götürüp orada kızla ilgilenmeden yemeğimi yerim. Kızla fazla konuşmam.
- Sonra kıza bowling oynayabilir misin ? derim. Yada başka ktivitede olabilri (lunapark, gokart vs.. vs.. sana kalmış). ORaya gideriz. Biraz önceki ayılığımdan sonra ilaç gibi gelir. Eğlenmeye başlar. Bu sırada afferim falan diye 5'lik çakma vs.. tebrik ederim ve biraz geyik yaparım.
- Son mekan ; baştan çıkartma. Kadınlar farklı duyguları tattığında yaşadığının farkına varıyor. Ayılık, eğlenceden sonra şimdi etkilemede. Bunun için bir sürü teknik var, yöntem va fakat senin zaten kız arkaaşındı. Burada ypamak istediğin bütün konuşmaları, gönlünce yapabilirsin. Kıza kendini anlat. Bu sırada koluna dokun. Kıza dokun. Başta saniyelik, sonra dokunarak birşey anlatma olayını arttır. Rahatsız olursa çek vs..
Buda duygusal olarak değiştircektir. Ardındna içindeki herşeyi anlattıktan sonra ; seninle bilrikte olmak istiyorum diyeceksin. Hepsi bu.
---
Bu kıza benimle sevişir misin demek gibi birşey. Hangi kız hadi eve gidelim, dogy yaparız, 69 yaparız ; benim kırbaç fantazim falan var der ?? Fakat yavaş yavaş işi yönlendirirsin. Kızda ister ama söylemez. Bu yüzden benle seviş diye yalvarmak saçmadır.
Aynı mantık. Beni affet demek yerine, kendini affettir. HEe tamam affettim mi diyecek ??? Kızla takılırken geyik yap , kızı kaldır döndür; takılmak için çok sıkıcısın birazdan kendimi arabanın altına atıcam de...
Gidip 5 gün boyunca kıza yalvarmak hiçbirşeyi çözmez. Zaten seni yanında istemeyn kız ne telefonunu verirdi, ne senle görüşürdü. Sana kızgınlığı olabilir, kırılmış olabilir. Fakat bunu telafi etmek senin elinde.
Kısacası : lafla değil icraatle kazanacaksın kızı.
Benden sonra 8 ay çıktığı biri olmus ayrılmıs. Cocuk bizim buradaki üniden ve arabalı p.clerdenmıs. Kız oyle değil yani paraya bakmıyor, duygusal. Ben son konusmada dedim ki o eskisi benden çokça üstün, bikaç gömlek üstün dediğimde, kendini küçümseme,kötüleme dedi. Bu durum sana olsaydı hocam nasıl affettirirdin ?
Hocam okumadin mi yaziyi?
1 gununu bana ayir de; eskiden yapmayi sevdiginiz seyleri yapin. Konusma, eglen, bastan ikart. 3 farkli mekan olacak iste. Sen taniyorsun kizi. Git adam gibi unutamayacagi bir gun yasat.
Erkek sensin abicim, iliskiye sen yon vereceksin
-
hocam denedim kacan kovalanyor 1-2 gun uzak kal yetdr ona herhalde
-
Hacı kız egolarını yenip tamam seni affettim demez zaten. Bunu duymayı bekleme. Zumsuk'un dediği gibi birlikte geçirdiğiniz anı kıymetlendir ve bu duruma isim koymaya çalışmaktan vazgeç, affettin mi yeniden başlayalım mı gibi.
-
bence herşey yolunda gibi. bencede isim koymaktan vazgeç. Konusmak istemese hiç konuşmazdı ztn.
-
Uyguladığın strateji yanlış bir kere. Ne bekliyorsun ki? Kız affettim seni gel kaldığımız yerden devam edelim mi diyecek.
Sen kızı en baştan etkileyeceksin. Geçirdiğiniz 15-20 dk yı kıza kendini affettirmek için değilde kızı yeniden etkilemek için harca. Kıza onu terkeden kişi değilde yeni birisi olduğuna ikna etmeye çalış. Değiştiğini göstermeye çalış. Sen kendini affettirmeye çalıştıkça kızın aklında hep bir güvensizlik olacak sana karşı. Kız yine aynı şeyleri yaşamaktan korkacak, bunun içinde herşeye sıfırdan başlayıp en baştan etkliyeceksin. Sonuçta kızı iyi kötü tanıyorsun bir maziniz var, kızı eğlendirmeye onu etkilemeye bak.