folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Affedilme Olasiligi (Bitik Durumdayim)

Affedilme Olasiligi (Bitik Durumdayim)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Kız peşinde koşulduğunun farkında ve burnunun sürtmesini istiyor halihazırda zaten ikna olmuş fakat bokunu çıkartma seviyesine erişmiş... 

Sende biraz serbest bırak..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

gun gelir hesap doner horoz comer tavuk cimer ;) oyle oldu galiba senin durum :D

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Üç beş adam bul, Gönüllü veya parasıyla tut... Kıza bela yapsınlar, Mahallenin Kabadayısı gibi ortaya atıl ve kızı Kurtar... Sonrada Sen beni Sevmesende ben Seni Her zaman Kurtarırım de ve git... Giderken arkana sakın bakma ama...

Kızı mahfedersin varya, Acayip tav olur sana. :)  Af bile eder.

Şaka demi hocam bu ciddiyim deme ölürüm gülmekten :D ahahahahaskjdhkasd Imao

Teessüf ederim hocam, Basit gelebilir kulağa ama çok işlektir fikir....  Tamam Hüsniye repliği gibi olmuş durum ama Ben olsam yapardım... :)

Ciddiyim.!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Üç beş adam bul, Gönüllü veya parasıyla tut... Kıza bela yapsınlar, Mahallenin Kabadayısı gibi ortaya atıl ve kızı Kurtar... Sonrada Sen beni Sevmesende ben Seni Her zaman Kurtarırım de ve git... Giderken arkana sakın bakma ama...

Teessüf ederim hocam, Basit gelebilir kulağa ama çok işlektir fikir....  Tamam Hüsniye repliği gibi olmuş durum ama Ben olsam yapardım... :)

Ciddiyim.!

O biraz fazla olur kanaatindeyim :) Şu anki duruma bakacak olursak 2 günde çok olumlu gelişmeler yaşandı.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Ciddiyim.!

O biraz fazla olur kanaatindeyim :) Şu anki duruma bakacak olursak 2 günde çok olumlu gelişmeler yaşandı.

Olumlu gelişmelere mutlaka Samimi girişimlerde bulunmayı ihmal etme... Bu Şüphe onda 3 yıl rahat sürer.  Samimi Sevgiye dayalı Tavırlar ile Onu 3 yılda ancak ikna edebilirisin kendisini çok sevdiğine. Ve kendisine Bağlı olduğuna.

Olumlu gelişmeler için Sevindim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Ciddiyim.!

O zaman git kızın ağzını burnunu kır ama öyle böyle değil kan,sümük, kusmuk birbirine karışsın. Kürekle ağzının üstüne üstüne vur ta ki 12 dişi yere dökülene kadar. Sonra de ki işte sensiz geçen her gün ben bu acılar içindeyim. Kıza biraz empati yapma şansı tanımış olursun. Bu hoşuna gider ve ayağa kalkıp yampir yumpir ve eksik gedik dişleriyle sana oniki numaralı gülüşünü yapar. Daha sonra boynuna sarılır zaten evlilik planları, çocuğa vereceğiniz ismi falan konuşursunuz. Nasıl ama?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=Gz0_fWB02JY

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 7729 Toplam Mesaj: 58