Affetmek.. Affeder Miydin?
-
affedilmez.affetsen bile o ili$kiden adam olmaz.
-
sana kızdı diye, ya da sen onu aldattığını düşündü diye başkasıyla olduysa o ilişki bitmiştir.
çünkü kişi önce kendine saygı duymalı. kendine saygı duymadığı için yapmış bunu.
zor da olsa yol vermek gerekir.
-
edit
-
hemen gidip düzülücek kadar sinirlenmiş olamazya bna intikamı yüzünden kendine olan saygısınıda kaybetmiştir?
-
arkadaş bi anlık sinirle kendini önüne gelen ilk erkeğin önüne atıyosa o kızdan bi cacık olmaz! aldattığını düşünüyorsa sana siktir git der yoluna devam eder! başkası ile yatmak neyin intikamı? eğer aldatıyosan zaten o kişiyi sevmiyosun demektir... sevmediğin birinin başkasıyla yatıp kalkması da sana ne kadar dokunur? kızın yaptığı iş tamamen kişiliksizliktir... daha doğrusu başka bişidir ya neyse...
-
Herşeyi unutmaya çalışırsın da, dokunabilirmisin tenine?..
-
büyük bi ihtimalle diicem ama yok yok demiyim kesinlikle affetmezdim çünkü sonuçta kamışı yemiştir ne kadar sewdiğim bir kızda olsa... :(
-
kaşarlığına kılıf bulmuş o 'intikam aldım' diye dostum. ben bu hayali karakteri siktir ederdim yani direk... o hayali karaktere gider derdim ki ' y...k istiyorsan alası var o...pu , şimdi s...r git ilk gördüğün her adamın altına yat sana yakışan budur... sen zaten benimkini yiyemezsin'
çok mu hardcore takıldım kusura bakmayın sinirimi boşaltmak istedim bi an :)
-
Karşılıklı sevgi varsa affedilir...
Ama ne olursa olsun, bi hata yapıldı diyede başkasına verilmezki :F ...
Önce affedip sonra terk et.yada önce öldür sora döv :G bu nası soru mq :S
hertürlü affedilir.ancak sevgi varsa devam edilir,yoksa öpüp yol verilir =) :D
-
Affettiğin zaman olmuyo kardeş eskisi gibi olmuyo hiç bişy unutulmuyo ne kadar sevsende.