Affetmek.. Affeder Miydin?
-
Bugün düzdüren yarın gene düzdürür
-
ben bu soruyu okudugum zaman direk aklıma acı aşk geldi adamı sevgilisi aldatmıştı ve sonra geri gelip pişmanım demişti ve adam o kadınla öyle bi oyun oyadıki bu oyun aldatan kadının canına maal oldu.
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------
ben bu soruyu okudugum zaman direk aklıma acı aşk geldi adamı sevgilisi aldatmıştı ve sonra geri gelip pişmanım demişti ve adam o kadınla öyle bi oyun oyadıki bu oyun aldatan kadının canına maal oldu.
-----------------------------detay versene :B
-
Noneyim bunu yazdı:
Gerçeği öğrenince , hayal edilemeyecek kadar pişman olsa , ama gerçekten pişman olsa ," sana gerçekten sırılsıklam aşıksa.. " Ve sen de ona!
-----------------------------gerçekten sırılsıklam aşık olan insan gidip sinirle hırsla başkasının altına yatmaz hocam..
çift taraflı bakmak lazım olaya, dicek ki aldatıldığımı düşündüm o yüzden sinirden yaptım, e şimdi aldatılan biz olduk oz man bizde sinirden başak bi hatunla mı yatalım.. yapım gereği kolay affederim hep , o yüzdende kolay kandırılırım, belki bunuda affederim o yüzden ama hep içimde bi yerlerde bu kalıcak, o yüzden eskisi gibi yürümez hiçbişey.. sinirlendiğinde gidip kimin olduysa , onun kalsın.. -
Prometheus bunu yazdı:
onu tanımasaydım
hatta belki şu an hayatımda olsa
asla affetmem derdim
ama 1 yıldan çok oldu görmeyeli
ve cevabım mı? yeter ki gelsin bana beni bir daha hiç bırakmayacak gibi sarılsın
sonra verdiğim cevaba kendim bile inanamadım
boynum büküldü gözlerim nemlendi
sol yanım acıdı...
-----------------------------anı yaşadım...
-
Noneyim bunu yazdı:
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------detay versene :B
universitede ögretim görevlisi bi erkek sevgilisini ihmal ediyor kariyer yapmak için başka bi şehre gitmek zorunda kalıyor tam uçaga bincekken sevgilisini görmeye gidiyor ve sevgilisinin üstünde başka bi erkegi görüyor adam sessiz sedasız çekip gidiyor kariyeri için gitti okulda çok sempatik bi kızla tanışıyor kız fotografçı dır adamın hayatını degiştirir evlenirler evlendikleri gün kaza geçirir kız kör olur adam kızı bırakamaz ama bırakmak ister çünkü kör kız adamı çok etkiler bu sırada üniversitede ögrenci olan başka bir kız adamı kandırır ve yatarlar kör kız ise tedavi olmanın yolarını arar bu sırada eski sevgilisi gelir ve adamın evinin tam karşısına taşınır adamdan tekrar kendisine dönmesini ister adam bunu kabul etmez eski sevgili inatçıdır adamı elde etmek için kör kızla arkadaş olur maziden haber vermez kör eski sevgiliyi dost olarak görür ve arkadaşlıklarını sürdürür eski sevgili sonunda adamı kandırır ve onunla yatar bu sırada kör kız hayatı pahasına ameliyet olur %1 ihtimal gerçek olur gözleri açılır bu sırada universite ögrencisi adamı dövdürür adam imtikam peşindedir ve universite ögrencisini ömrü boyunca unutamayacagı şekilde döver ve hayatından çıkarır devam eden süreçte eski sevgili ve kör kız yani karısı hamile kalır adam buna çare arar eski sevgiliye yeni bir ev alır eve bakmaya giderler eve girern kimligi belirsiz kişiler adamı hafif kadını ise şiddetli bir şekilde döver kadın çocugunu kaybeder adam eski sevgiliden vazgeçmek için çareler arar ve ona bu işin yürümeyecegini anlatır eski sevgili buna karşı intikam olarak kör olan sonradan gözlerini açtıran kızı vurur ve intikam almış olur eski sevgili adamı bırakmaz adam eski sevgiliye tamam senle evlenecegim sözü verir kör kız fotograf sergisi açacaktır sergi sonunda eski sevgili ile evlenecegini söyler kör kıza ise sergiden sonra glaskova yerleşecekleri sözünü verir ki bu arada universitede ki kız gelir ve 2 kadınada yaşadıklarını anlatır 2 kadında uyanır ama birşey söylemez sergi günü gelir adamla kör kız sergiyi açar sergiye hiç beklenmeyen lişi gelir adamı aldatan eski sevgili adamla kadın konuşurken kadın çantasındaki hanceri adama saplar adam titremez bile elinden alır hanceri ve kadına ölümcül darbeyi vurur kadın oldugu gibi yere yıgılır olay yeri karanlıktır kimseler görmez adam çeketini dügmeler kanlı gömlegi görünmesin die ve bagırır burda birisini yaralamışler diye herkes toplanır adam kadını bırakır eskiden kör olan sevgilisini alır ve giderler eve gelirler ve televizyonu açarlar adamın ilişki yaşadıgı universiteli kız bir yerde tabanca ile vurularak öldürülmüştür adam kadına bakar ve bunu inan ben öldürmedim der kör sevgili adama döner ve ben bu aşka sadıgım ikimizin yerinede sevgilim der her şeyi senden bekleyemem der ve film biter adam kendisini aldatan kadınla çok güzel oynar ve kadın bunun sonucunda ölür adam bana çok sadist geldi ama sevgi hak edene verilir ve o adamı çok iyi anlamışımdır. -
Ölürüm daha iyi affetceğime...
-
burda aslında cevap açıktır eğer adam aşıksa affeder tartışılması gereken affetmelimidir
olay kesinlikle şöyle gerçekleşir
erkek bu durumu unutamaz aklına gelir
ilk zamanlar özlemle bişi yokmuş gibi davranır ama daha sonra adamı yer bitirir doğduğuna pişman eder
kız ise affedildikten sonra asla suçluluk hissetmez kendini maksimum suçlu hissedeceği 1 haftadır
hayatı normale döner ama bilinç altında şu oluşmuştur ben bu adamın efendisiyim ne yaparsam yapayım benden vazgeçemez
söz konusu bu durum ilerleyen zamanlarda kızın adama kölesi gibi davranmasına neden olur ve en sonunda kız sıkılır
ve adama siktiri çalar ve adamda pişmanlıklarıyla başbaşa kalır...
bu soru bana 1 sene önce sorulsa affederim derdim kendimi yenemez affederdimde
ama şimdi olsun affedersem en adi insanım :)
-
yascakucuk bunu yazdı:
burda aslında cevap açıktır eğer adam aşıksa affeder tartışılması gereken affetmelimidir
olay kesinlikle şöyle gerçekleşir
erkek bu durumu unutamaz aklına gelir
ilk zamanlar özlemle bişi yokmuş gibi davranır ama daha sonra adamı yer bitirir doğduğuna pişman eder
kız ise affedildikten sonra asla suçluluk hissetmez kendini maksimum suçlu hissedeceği 1 haftadır
hayatı normale döner ama bilinç altında şu oluşmuştur ben bu adamın efendisiyim ne yaparsam yapayım benden vazgeçemez
söz konusu bu durum ilerleyen zamanlarda kızın adama kölesi gibi davranmasına neden olur ve en sonunda kız sıkılır
ve adama siktiri çalar ve adamda pişmanlıklarıyla başbaşa kalır...
bu soru bana 1 sene önce sorulsa affederim derdim kendimi yenemez affederdimde
ama şimdi olsun affedersem en adi insanım :)
-----------------------------affetmiştin yani :]
-
http://www.aciask.com/ buda fragmanı çok hoş bi filmdir sinama severlere tavsiye ediyorum