Affetmek.. Affeder Miydin?
-
Off yemişim namusu bırakın aq aşk bu aşk xD
affedin tabiki
-
Bide ben düzerdim ohh mis =)
-
En ufak birşeyde kendini başka erkeğin koynuna atan kızdan hayır gelmez..
Kimbilir seni kaç kez daha boynuzlamıştır..
Sevgili bile denmez buna..
kusura bakma kardeşim.
-
asla affetmem yol veririm kiminle oluyorsa olur.. kızınca soluğu başkasında alacaksın öyle aşk mı olur..
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------
En ufak birşeyde kendini başka erkeğin koynuna atan kızdan hayır gelmez..
Kimbilir seni kaç kez daha boynuzlamıştır..
Sevgili bile denmez buna..
kusura bakma kardeşim.
-----------------------------hayali zaten soru hayali :)
-
Sonradan aklına gelmeycek zaten değilmi?
-
Affetmek?... Peki kimi?
Söyleyin arkadaşlar kimi affediyoruz? Neden? Biz kimiz?
Affederdim.Hemde hiç düşünmeden.Çünkü aslında biz kimseyi affedemeyiz. Bu bizim doğamıza aykırı. Çektiğimiz acıları başkalarınında çektiğini görüp zevk alma sadistliğine sahip aciz mahluklarız biz insanlar. Eğer yapabilirsek şayet (ne kadar uğraştıysam ben yapamadım) kendimizi affedebiliriz.
İnsanlar ellerinde olamayan şeyleri isterler. Affedilmeyeceğini bildiklerinden affetmezler. Neyse bu baya çetrefilli bir mevzu. Affederek hem kendimi rahatlatacağım için ve en büyük cezayı vereceğimi bildiğim için affederdim.
Saygılarımla
-
saçma işin aslını düşünmeden böyle bir hareket...ben affetmezdim sinirle de olsa , dinlemeli öğrenmeli.yoksa hep pişman olunur.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Affetmek?... Peki kimi?
Söyleyin arkadaşlar kimi affediyoruz? Neden? Biz kimiz?
Affederdim.Hemde hiç düşünmeden.Çünkü aslında biz kimseyi affedemeyiz. Bu bizim doğamıza aykırı. Çektiğimiz acıları başkalarınında çektiğini görüp zevk alma sadistliğine sahip aciz mahluklarız biz insanlar. Eğer yapabilirsek şayet (ne kadar uğraştıysam ben yapamadım) kendimizi affedebiliriz.
İnsanlar ellerinde olamayan şeyleri isterler. Affedilmeyeceğini bildiklerinden affetmezler. Neyse bu baya çetrefilli bir mevzu. Affederek hem kendimi rahatlatacağım için ve en büyük cezayı vereceğimi bildiğim için affederdim.
Saygılarımla
-----------------------------süpersin..
-
çözümleme : göte geldi aşkımız