Aha Sana Açılım
-
adam cok iyi yazmış yazıyı helal olsun.
-
Gazeteci olduğun şu yazından ve anlatmak istediklerinden belli oluyor hocam bravo
-
Ne kadar güzel anlatırsa anlatsın yurdum insanı kapasitesi kadar alacak...Biz de alması gerekeni alabilenlerle ayakta kalabileceğiz...
-
Çaktırmadan iyiden iyiye böleceklerdi vatanı , yemedi ... Şu an nabız yokluyorlar , Kürt açılımı diye diye kulağını alıştırıyolar milletin ...
Bölmeye biraz sıkar . Rahat olun ...
Ha adamın yazdığı yazıya gelecek olursak ;
Yılmaz ÖZDİL bence dönektir azıcık :)
-
... Bu adama güvenemiyorum.
-
chp ye ağır eleştirileri olan yazılardan haberiniz yok sanırım O.o
akp ye bok attı ya illa chp lidir zaten haklısınız...
zaten konumuz bu adam değil, yazıya karşı bir fikriniz varsa buyrun söyleyin, yoksa ayrı bir başlıkta yılmaz özdil vs hüseyin düzmez kapıştırabiliriz...
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------Ne kadar güzel anlatırsa anlatsın yurdum insanı kapasitesi kadar alacak...Biz de alması gerekeni alabilenlerle ayakta kalabileceğiz...
-----------------------------+
Bir kişiye anlatabileceğin herşey onun anlayabileceği kadardır.
Ama,
Kişi de mal olmamalıdır.
Kendini geliştirmelidir.
-
yazıya bişey diyemeyenler adamın kişiliğine saldırmakta bulmuş çareyi
-
benim yazımdan önyargı fışkırıyorsa yılmaz özdil'in yazısından ön,arka,sağ,sol yargı bombardımanı var.bu adamın bir tek sağduyulu yazısını bulana bekaretimi bozduracam.neyse yılmaz özdil,nihat genç gibi adamlar sivri yazılarıyla genç jenerasyon tarafından ilahlaştırılmış boş adamlardır.nasıl ki küçükken herkese gider yapan abilerimiz,amcalarımızı efsane gibi görüyor idiysek gençlerde bu daltarakları da öyle görüyor.
-
nasıl ki herşeye muhalefet olan, çoğünluğun içinde zıt fikirli olmak büyük marifetse bu adamın yazısına katılmamakla bende ayrı bir karizma ürünü sayılırım O.o