Ahhahh Animasyonu Elinde Olan ?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------3 bölüme geldim. devam ediyorum
-----------------------------abi sen yapma :D
-
yoyo bunu yazdı:
-----------------------------
1saat Boyunca ilzedim Hiçbişey yok boşuna kasmayın !
-----------------------------arkadaşım geçemiyorum bölümleri desene!!
ben ilk bölümü 3-4 dakkada geçiyorum artık.
arkada yazılar geçiyo bi kelime geçiyo ilk bölümde sürekli ama hemen seçemiyosun gözünün alışması lazım sonra görünce yaz kelimeyi ikinci bölüme geçer.
Tüyo vereyim geçemeyenlere. Bi çok hızlı geçiyo bi yavaş geçiyo kelime, bunu dikkate alırsanız daha çabuk farkedersiniz. 5 harfli ilk bölümün kelimesi.
ben 5.ye kadar kastım 6. bölüme nasıl geçicem bilen var mı anlayamadım, bilen pm atsın. Decameron 8.ye gelmişti bi ara galiba.
-
9. bölümdeyim.
Oyun bitince detaylı notları yazcam nasıl geçileceği hakkında.
-
10 dakkadır bakıyorum yazı mazı yok :D
-
hacılar ben 2. bölüme geldim... 3. bölüme geçmekte zorlanıyorum biraz...
ama deca ve under söylemişti gçen sefer dikkat edin mesele tükürcükte... tükrüge dikkat edin yakalıcaksınız.. öyle uzun uzun beklemenizede gerek yok bölümü geçememek sizin beceriksizliginiz
-
hacı bekliyorum okadar izledim arkayı hiçbişey yok sonunda export edip içine giricem flash ın ordan bulucam :D
-
ben 5 i geçemedim beyler orda yazı üstten mi alttan mı geçiyordu
-
masum gençlere karşı yapılan bir komplo bu:D:D
hayatınızın en verimli saatlerini bu animasyonun karsısında gecirmeyin 2.bolum filan yok:))
eger 2. bolum varsa birisi nasıl gecilecegini soylesin de bizde gorelim
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------masum gençlere karşı yapılan bir komplo bu:D:D
hayatınızın en verimli saatlerini bu animasyonun karsısında gecirmeyin 2.bolum filan yok:))
eger 2. bolum varsa birisi nasıl gecilecegini soylesin de bizde gorelim
-----------------------------yazdım orda o kadar!!! birader geçemiyosan millete laf atma, hadi ben sallama üyeyim diyelim deca under da oynuyodu zamanında yazdılar konularda aratırsan bulursun onlar admin onlar da mı uyduruyo?
Yukarda mesajımı atlayan arkadaşlar bi dönüp okuyun bi zahmet. ilk bölüm için tüyo verdim.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------yazdım orda o kadar!!! birader geçemiyosan millete laf atma, hadi ben sallama üyeyim diyelim deca under da oynuyodu zamanında yazdılar konularda aratırsan bulursun onlar admin onlar da mı uyduruyo?
Yukarda mesajımı atlayan arkadaşlar bi dönüp okuyun bi zahmet. ilk bölüm için tüyo verdim.
-----------------------------kusura bakma kardes gormemişim nihayet 2.bolume gecebildim