Ahhahh Animasyonu Elinde Olan ?
-
aptallarla tartışınca haklıyken haksız duruma düşüosun, üstelik o aptal gelip senin zeka seviyeni sorgulayabiliyor kendisine bakmadan... adama naşş dioz hala konuşuo.. (naşş: hadi sie) demektir, zeka sewiesi müsait olan herkes anlar.. yapılanı zaten kimse desteklemio adam photoshop linklerini paylaşmış die götü tawana wurmuş sanki dünyayı kurtardı, google'da yazsan 50 tane link çıkıyo zaten
-
kimseye dargın değilim, sadece şunu bilki ordaki çömez yazısı seni yanıltmasın!! bu sitede harddisk üzerine yazılabilinecek türden herhangi bir şeyi para yada takas amacı ile paylaşamazsın! bu sitede kimseyi kekleyemez, onunla dalga geçemezsin. buna yeltenirsende kendini onun yerinde bulursun. hatta ilk postuma bakıp bunu görebilir herkes, 4 boş dvd werinde size bunları çekiyim dedim. bu karşılık sayılmaz :D:D
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------
kimseye dargın değilim, sadece şunu bilki ordaki çömez yazısı seni yanıltmasın!! bu sitede harddisk üzerine yazılabilinecek türden herhangi bir şeyi para yada takas amacı ile paylaşamazsın! bu sitede kimseyi kekleyemez, onunla dalga geçemezsin. buna yeltenirsende kendini onun yerinde bulursun. hatta ilk postuma bakıp bunu görebilir herkes, 4 boş dvd werinde size bunları çekiyim dedim. bu karşılık sayılmaz :D:D
-----------------------------sen sadece olayı yanlış anlamışsın, yine de yaptığın yanlış.
şimdiye kadar sana çömezsin dedim mi? hep vardı o çömez yazısı orda.
deseydim derdim ama demedim, kimseye de demem. dersem hatadır özür dilerim mutlaka ama demem.
maddi çıkar konusuna gelince diycek bişey bulamıyorum bile.
herkese iyi geceler arkadaşlar, kadir geceniz hayırlı olsun.
-
Prometheus adli arkadasimizi ben destekliyorum bulamayanlara cozum sunuyor
sonucta sana zorla al demiyor weya da gelip kafana silah dayamio isteyen dedi
sorna gelmis yeniler adama 30.... lerdekiler adama tahribat felsefi ogretmeye calisio
ya bi bre ogrenen ogrenir ogretilemeyen uzaklastirir ....
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus adli arkadasimizi ben destekliyorum bulamayanlara cozum sunuyor
sonucta sana zorla al demiyor weya da gelip kafana silah dayamio isteyen dedi
sorna gelmis yeniler adama 30.... lerdekiler adama tahribat felsefi ogretmeye calisio
ya bi bre ogrenen ogrenir ogretilemeyen uzaklastirir ....
-----------------------------turkche konushhh arkadashiem?!?!?!
-
ahaNdha yhèNi tartışMa ßaşLı0r aMqh xD
-
prometheusla tartişanın aklını seveyim :|
ayrıca th317 arkadaşın üslubu hiçta tahribata yakışır değil "aq" :|
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------amk kac gundur aktif bu konu bana da baktirdiniz en son :) Megersem konu nerelere gelmis nerelere.
Beyler bosuna sifreleri ve SS istemeyin. Herkesde cikan sifreler farkli cunku oyun bolum bolum geciliyor. Ornegin 1. bolumden 5. bolume ziplama gibi bi sansiniz yok. SS vermeyi de oyunun ilk ciktigi gun Holy yasakladi. Kac kisi ban yedi bu yuzden :)
-----------------------------ne oyunmuş arkadaş şifreyi vermek yasak caps vermek yasak. underzero şifreyi vereni hemen editlemiş. böyle bi olay neden diğer oyunlarda olmuyo herkes istediği cevabı verebiliyo da bu oyunda pardon oyun demeyelim animasyonda oluyo. caps vermek neden yasak millet başında saatlerce uğraşsın salak salak bakınsın diye mi? eğer gerçekte bi bölüm varsa herhangi bi bölümden caps verin de biz de inanalım.
-
sonunda biri destepe çıktı :)
-
Yöneticiler bu tartışmayı görüp umarım bi ceza verirler.