Ahhahh Animasyonu Elinde Olan ?
-
sen hala burdamısın aq
-
th317 bunu yazdı:
-----------------------------
sen hala burdamısın aq
-----------------------------burdayım aq nolucak? bsg
-
çıkarcı şerefsiz! milletten özür dile ve defol git. uşakta uşaklık yap sen ahauhauhuhaa
-
th317 bunu yazdı:
çıkarcı şerefsiz! milletten özür dile ve defol git. uşakta uşaklık yap sen ahauhauhuhaa
-----------------------------bizim burda uşaklar senin gibi yumuşaklara sokarlar
yavşak herif tarihte ilk banımı senin yüzünden alıcam bu gidişle gerizekalı, mubarek günde bile senin gibi beyinsizlerle uğraşmak zorunda mıyım aq bsg kendi kendini tatmin et
-
yaa 2 premium weriyimde sus aq anca ondan anlarsın zaten.. hadeeeee naş
-
th317 bunu yazdı:
yaa 2 premium weriyimde sus aq anca ondan anlarsın zaten.. hadeeeee naş
-----------------------------sana premium sokayım rahatlarsın, gerizekalı herif. naşlar ş'apsın seni yavşak!!!!
-
naşşş..
-
yetkililer nerde yawf forumu pislik götürüoo :S
-
tamam beyler, TBT ye yakışmayan diyaloglar yapmayın. Prometheus yapmış bi hata üstüne gitmeyin.
Prometheus, bu arada yaptığını bende desteklemiyorum...
-
BURAK_X bunu yazdı:
-----------------------------tamam beyler, TBT ye yakışmayan diyaloglar yapmayın. Prometheus yapmış bi hata üstüne gitmeyin.
Prometheus, bu arada yaptığını bende desteklemiyorum...
-----------------------------hocam desteklemeyebilirsin ama kötü kötü konuşmadın di mi? bu senin olgunluğunu gösterir.
anlayın gerisini. ayrıca beni tanımayanlar bile anlar burda kimseden bişey karşılığı rapiddir şudur budur beklentim olmadığını. zeka yaşı yeterli olan herkes anlar.
edit : sevgili arkadaşım, gel kapışmayalım. tepkim için özür dilerim. yazdığın hoş olmayan şeyler hem beni kırdı hem sinirlendirdi. özelden attığım mesajlara cevap bile vermiyorsun. gel barışalım. iyi değil böyle.