Ahmet Kaya - Şu Dağlarda Kar Olsaydım
-
ahmet kaya karayılan şarkısını çok güzel söylemiştir.
ayrıca kurtuluş savaşı destanı şarkısı da çok güzeldir.
siyaset yapmaya gerenk yok. adamın düşüncesinden değil sevdiğimiz sanatından/şarkılarından faydalanalım ;)
-
ahmet kayayı sevmem oda bir teröristtir ama sanatsal yönden bakarsak şarkıları güzel ha şarkılarını dinleyince destek mi oluyorum ? tabiki hayır adamın mp3 lerini dinliyoruz.Sanat olayını siyasete karştırmaya ne gerek var ama şu dağlarda kar olsaydım şarkısı inanılmaz güzel
-
RhiFaT
baron_27
İkinizde haklısınız amma velakın bunu iyi bir adamış gibi göstermek niye yok barışı istemış yok biz onu yanlış anlıyormuşuz. Benim tekip bunaydı
-
yakintakip;
adamı bencede adamı güzel göstermemek gerek çünkü hakkaten apoyu özledim diyen bi adam teröristin önde gidenidir ama şarkıları da güzel
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------
Şerefsizin tekidir kendisi..
Parazitlik yapmayın la bahsedilen kişi değil müzik ! Şaşırmayın :) -
Esi benzeri olmayan bir sesi vardı gercekten. Sarkılarınada diyecek en ufak bir soz yok. Onun sarkılarıyla buyuduk. halada dinleriz, bizi anlatır cunku. Sahsına gelince, malum kufur yasak. Yanlıs yaptın be ahmet, sen bu ulkede ulkede 1 numaraydın, sen gittin hangi yolu sectin. gerci ibo mahsun ve bilimum diger teroristler gibi milletin yuzune gulup arkasından pkk ya destek vermedi en azından. neyse konu ahmet kayanın sahsı degil muzikleri. sahsı olarak zaten diger tum itler gibi hak ettigi yeri buldu. sarkılarıda hak ettigi gibi hala herkezin dilinde.
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------adam sadece aslını söyledi... bu kadar tepki göstermenin anlamı nedir? Siz tepkinizi yıkılsın camiiler diyen müslüm gürsese gösterin.Ahmet Kaya o kadar kötü bir insansa neden 80 li yıllarda bile kaseti yasaklanmadı! Tek bi yasaklı kaseti yok. ya müslüm gürsesin?
Sizin şerefsiz diyeceğiniz serdar ortaç var.. milliyetçi arkadaşımız serdar ortaç, ahmet kayaya çatal fırlatmayı biliyor ama yaşı 40 a gelince asker kaçağı olduğu ortaya çıkıyor.. işte sizin şerefli insanlarınız.. Ahmet kaya en azından bu ülke için askerlik yapmıştır! Siz onların kafasının içindekilerini anlayamamışsınız! Bölücülük ile aslı karıştırmayın. Hala bugün bile kürtleri kabul etmeyen binlerce insan var.Onlar tarih özürlü insanlar maalesef.kör cehaletin arkasına geçmiş, at gözlükleriyle bakıyorlar dünyaya.... inşallah bi gün düşmezler yere...
hacı ahmet kaya denilen götoşumu övmeye çalışıyorsun ?
örnek verecek olursan verdiğin örneklere kıyasla ben sana 1000 tane örnek gösteririm...şarkısı güzeldir ayrı mesele ben ne dinlerim ne ederim fakat kişiliğinin ta a.q o ahmet kayanın...
ayrıca ahmet kayaya toptan koyacaklardı ama öldü bahanesi ile bir deliklere girdiği kesin...
ayrıca neden kafasındakilerini anlayamayacağım dostum ? senden iyi anlarım hemde kürtlükle apoyu kıyaslama ayrıca benim bir sürü kürt arkadaşım var şarkısının hürmetine bile dinlemeyip küfür ediyorlar hatta...
Ayrcıa Allahın izni ile kimse düşüremez Türk milletini düşürecek varsa buyursun denesin bakalım tarih gösteriyor deneyenleri sanırım git tarih araştır biraz...
ayrıca kürtlerin kökeninide bana söyle mağdem o kadar bilgilisin Türklerin kültür kökeni mu ve atlantise kadar gidiyor.
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------dostu özledik
(o.ç.) apoyu özledikdiyen bi adamı dinleyeceğime alonzonun dediği gibi kedileri dinlerim daha iyi.
---------------------------------------------------------------------------------------
ahmet kaya'nın belgeselini izlersen bu sorunun cevabını bulursun , apoyu özledik derken orda kastediği barışı özledik anlamında kullanıyo , adam bi kürtce klip yapcam dedi , kovuldu :)
hacı kürtçe klip yapan bir sürü insan var bizzat görüştüğüm sanatçılarda var hatta... fakat ahmet kayanın yaptığını söylemeye gerek yok herkes biliyor zaten. Görünen köt kılavuz istemez.ayrıca adamın şarkıları güzel olabilir dinleyen dinlesin banane milletin kulağına kilitmi takacam.ha birde şöyle bir şey var bu adamların şarkılarını dinlemeniz bile yine zarar verir kimse bunun aksini idda etmesin eden olursada biz burda neden tartışıyoruz diye sorarım ? onu cevaplasın ha mehmet dinliyor ali dinliyor banane dinlesin ben dinlemem öyle köpeğide şarkısınıda.
fakat böyle kişiliksiz adamı övmeyin lütfen o o.ç ğunu övmeyin ne mal olduğu ortada zaten ve hala barışmışta falanmışta filanmışta geçin bu ayakları...
barış olması için savaş olması gerekirdi önce...
-
bir arkadaşımız dedi ki, ahmet kaya şerefsizlierin ülkesinde arabamı bıraktım... demiş.. Medya öyle çarpıttı ki olayı, ahmet kayanın söylediği söz, bir kaç şerefsizin olduğu ülkede jipimi bıraktım.. Eee herkes medyanın kölesi olmuş...
buzul arkadaşım.. ver örneklerini bakalım, 1000 tane çıkmazsa görürüz :)
kürtlerin soyu medlerden geliyor ve medlerin tarihi türklerin tarihinden eskidir.Türklerin soyumu atlantisten geliyor :) dikkat et moğollara çinlilere ne kadar benziyorlar? Günümüzde kökeni orta asyadan gelen has türkler onlar da çinliliere benzer en azından gözlerinin çekik olduğuna dikkat edin! Türkler ile çinliler yakındır akrabadır.Söylemlere bakmayın, h.z. peygamber (sav) i bile türk yaptılar.. Bu kadar milliyetçilik de fazla.Zaten tarih yanlışları eler.. Ayrıca türkler orta asyadayken, kürtler şuan bizim olduğumuz vatandaydı.. Türkler göç ede ede buraya geldiler ve sadece din etkeni yüzünden (ikiside islamı seçmişlerdi) o yüzden birleşmişlerdir!
-
ertan bunu yazdı:
Türklerin soyumu atlantisten geliyor :) dikkat et moğollara çinlilere ne kadar benziyorlar? Günümüzde kökeni orta asyadan gelen has türkler onlar da çinliliere benzer en azından gözlerinin çekik olduğuna dikkat edin! Türkler ile çinliler yakındır akrabadır.Söylemlere bakmayın, h.z. peygamber (sav) i bile türk yaptılar.. Bu kadar milliyetçilik de fazla.Zaten tarih yanlışları eler.. Ayrıca türkler orta asyadayken, kürtler şuan bizim olduğumuz vatandaydı.. Türkler göç ede ede buraya geldiler ve sadece din etkeni yüzünden (ikiside islamı seçmişlerdi) o yüzden birleşmişlerdir!
Sen baya bi uçmuşsun, saçmalamışsın. Size soykırım yapmak lazım.