folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Ahmet Kaya - Şu Dağlarda Kar Olsaydım

Ahmet Kaya - Şu Dağlarda Kar Olsaydım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    -----------------------------

Kim Ne YAzarsa Yazsın

İstediğiniz Kadar Yüceltsin;

Sonuçta Ahmet Kaya Denen Adam :

Dünde;

Orhospu Çocuğuydu,

Annesi Babası Bellisizdi,

Bölücüydü,

Kürt Faşistiydi,

pkk Sempatizanıydı,

Kahbeydi vs.vs.va

Bugünde Aynı,

Ve Hakettiği Şekilde, Aşşağılık Bir Köpek Gibi Geberdi.

Sıradaki Gelsin...

öncelikle Büzül embesilinin yazdıgı küfre cevap bile vermiyorum. onun gibi bir öküze tekrar küfür/mesaj yazarak cevap hakkının dogmasını istemiyorum.

şimdi bu ya sev yabadabadu denen kişinin mesajına cevap vereyim.Ahmet Kayanın şahsı adına yazdıgın küfürler için dünyanın küfürünü ettim sana o bir yerde de bölücüydü,kürt faşistiydi demişsin

ulan hıyar! sen faşizmin ne demek oldugunu biliyor musun da kürt faşistiydi diyorsun. kimliği bile kabullenemeyen bir ırkın faşisti nasıl olur? siz önce Kürtlerin varlıgını kabullenin,kendi kaderlerini tayin hakkını,kimliklerini,dillerini,kültürlerini kabullenin sonra gelin bu adam kürt faşisti deyin.senin nickin bir kere apaçık faşizm..senin ne mutlu türküm diyene dedigin cümlen faşizm,senin ya türksün ya bilmem ne diye başlayan saçma cümlelerin faşizm...daha bir sürü örnek verebilirim ama nede yazsam anlamsız.sen en iyisi önce faşizmi falan ögren. http://tr.wikipedia.org/wiki/Fa%C5%9Fizm hatta diger kavramları da ögrensen iyi olur.

neyse ya bu konuya bir çok hıyar insanlar cevap yazmı. konudaki yorumları okuyarak,cevap yazarak moralimi bozmak istemiyorum.....

ayrıca bu saatten sonra tbtden banlanmak hiçte zoruma gitmeyecek. çünkü burası tbt ruhunu kavramayan/taşımayan yüzlerce kişi ile dolmuş.... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı:

Kim Ne YAzarsa Yazsın

Dünde;

Orhospu Çocuğuydu,

Bölücüydü,

Kürt Faşistiydi,

pkk Sempatizanıydı,

Kahbeydi vs.vs.va

Bugünde Aynı,

Sıradaki Gelsin...

öncelikle Büzül embesilinin yazdıgı küfre cevap bile vermiyorum. onun gibi bir öküze tekrar küfür/mesaj yazarak cevap hakkının dogmasını istemiyorum.

şimdi bu ya sev yabadabadu denen kişinin mesajına cevap vereyim.Ahmet Kayanın şahsı adına yazdıgın küfürler için dünyanın küfürünü ettim sana o bir yerde de bölücüydü,kürt faşistiydi demişsin

ulan hıyar! sen faşizmin ne demek oldugunu biliyor musun da kürt faşistiydi diyorsun. kimliği bile kabullenemeyen bir ırkın faşisti nasıl olur? siz önce Kürtlerin varlıgını kabullenin,kendi kaderlerini tayin hakkını,kimliklerini,dillerini,kültürlerini kabullenin sonra gelin bu adam kürt faşisti deyin.senin nickin bir kere apaçık faşizm..senin ne mutlu türküm diyene dedigin cümlen faşizm,senin ya türksün ya bilmem ne diye başlayan saçma cümlelerin faşizm...daha bir sürü örnek verebilirim ama nede yazsam anlamsız.sen en iyisi önce faşizmi falan ögren. http://tr.wikipedia.org/wiki/Fa%C5%9Fizm hatta diger kavramları da ögrensen iyi olur.

neyse ya bu konuya bir çok hıyar insanlar cevap yazmı. konudaki yorumları okuyarak,cevap yazarak moralimi bozmak istemiyorum.....

ayrıca bu saatten sonra tbtden banlanmak hiçte zoruma gitmeyecek. çünkü burası tbt ruhunu kavramayan/taşımayan yüzlerce kişi ile dolmuş....

istersen cevap ver dostum bir dokunursan bin ah işitirsin benden yeterki kafama bi takayım seni.

ayrıca kürtleri kabullenmeme gibi bişey söz konusu değil. Bu ülkede nasıl laz çerkez varsa kürtde var ha bazı orosbu çocukları var pkk propagandası yapan ahmet kaya gibi mesela kürtlerin adına konuştuğunu idda eden , başka bir örnek dtp gibi güya kürtlerin hakkını savunuyor.

bölmek istiyorsanız yanlış ülkeyi seçtiniz... bunu zamanla göreceksiniz. 

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı:

Kim Ne YAzarsa Yazsın

Dünde;

Orhospu Çocuğuydu,

Bölücüydü,

Kürt Faşistiydi,

pkk Sempatizanıydı,

Kahbeydi vs.vs.va

Bugünde Aynı,

Sıradaki Gelsin...

ulan geri zekalı. kürd nedir ki onu tanıyacaz. kimlikleri, dilleri, kültürlerini kabullenin demişsin. Embesil. Bu dediklerin olsa bile kabullenmek söz konusu bile değil. Zaten olmadığına göre konuşma daha fazla. Sadece diliniz var kürdce. O da zaten ne olduğu belli değil. ha buji hırım ğağala lalağağa hebabaüğxqz
    hem siz kimsiniz ki tanıyacaz sizi. gidin ırağa topluca. Orda ne yaparsanız yapın.

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    alanzo bunu yazdı:

bana bu adamımı savunuryorsunuz acaba dinleyin ne diyormuş bu köpekk bunumu dinleyecem kürtmüşş a.q senini gib kürtün her kürte degil bunun gibi ipnelere diyorum  apoyu özlemiş bende onun validesini özledim...

işte video

http://www.youtube.com/watch?v=pu-In_vch5c

övdüğünüz kawatın videosu alın bakın bakıyım siz bu adama vatansefermiş yok askerliğini tamamlamış vs. gibi saçma salak şeyler söylerseniz o zaman apoda vatansever ne güzel a.q herkes vatansever sonra kalkar ahmet kaya onurdan şereften bahseder şerefini s...ğim. 12 eylülmüş yemiştir bi bokki cezasınıda ondan almıştır duran adama kimse bişey yapmaz...

kürdüz demiş siktir hadi sen ordan... hiçmi kürt görmedik a.q kürt ile pkk yı ayırıyoruz biz mağdem kürtsün neden kuzey ıraktaki pkk kamplarında ermenisi yunanı var ? kürt değilsin Türkiye düşmanısın Türkiye kime papuç bırakmışki sana bırakacak be evladım sen git dedene sor Türkiyeyi :) olsa olsa o.ç olur ahmet kaya.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackplus
    Blackplus's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:

adam sadece aslını söyledi... bu kadar tepki göstermenin anlamı nedir? Siz tepkinizi yıkılsın camiiler diyen müslüm gürsese gösterin.Ahmet Kaya o kadar kötü bir insansa neden 80 li yıllarda bile kaseti yasaklanmadı! Tek bi yasaklı kaseti yok. ya müslüm gürsesin?

Sizin şerefsiz diyeceğiniz serdar ortaç var.. milliyetçi arkadaşımız serdar ortaç,  ahmet kayaya çatal fırlatmayı biliyor ama yaşı 40 a gelince asker kaçağı olduğu ortaya çıkıyor.. işte sizin şerefli insanlarınız.. Ahmet kaya en azından bu ülke için askerlik yapmıştır! Siz onların kafasının içindekilerini anlayamamışsınız! Bölücülük ile aslı karıştırmayın. Hala bugün bile kürtleri kabul etmeyen binlerce insan var.Onlar tarih özürlü insanlar maalesef.kör cehaletin arkasına geçmiş, at gözlükleriyle bakıyorlar dünyaya.... inşallah bi gün düşmezler yere...

gerçekten çok güzel açıklamışsın tüm içtenliğimle katılıyorum.O çatal fırlatma olayında çatal fırlatan namussuz piçlere laf söyletin ahmet kayaya laf söylemeyin herşeyden önce ölmüş bir insanın arkasında küfretmek insanlığa yakışmaz...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek

sevmediğim tarzda şarkıları olsaydı yada sesini falan beğenmeseydim dinlemezdim fakat şarkıları bir başka geliyor. şarkılarını dinlerken sadece şarkılarına odaklanıyorum ve sesine, yaptıklarına yada yapmadıklarına değil. yani kimine göre yanlış kimine göre doğru olsa da yaptıkları, kendim değerlendirmek istemiyorum ve bugüne kadar da özellikle hayatını inceleyip de değerlendirmek istemedim, çünkü dinlemek istiyorum. zaten ölmüş birisi...

Toplam Hit: 12889 Toplam Mesaj: 77