Ahmet KAYA"Mı Osman ÖZTUNÇ"Mu?
-
HoRbY bunu yazdı:
üLkeSini SatmI$ hea hiC ßiriniz ßi ßoq ßiLmioSunuz o adam üLkeSi iCin ya$Iyodu Size dicek Laf ßuLamIorum geLmi$Sin ßuraya kuLakdan doLma ßiLgiLerLe yazIoSunuz pi$man oLcagInIz $eyLer yazdIkLArInIz ßhenden ßu kadar söLicek Laf ßuLamIorum..
Siktir la ........tartismasini yapmaya calisiyor bide utanmadan -
olm gözümle görmesem bende yargısız infaz yapmam zaten adamı abdullah öcalan hakkında şarkılar söylerken gördüm televizyonda diyorum ya o da mı yalan a.k
cahilsiniz sizinde beyninizi yıkamışlar zaten ahmet kayanın yaptığı müziği sevmem ha o zevk meselesidir seversin sevmezsin ama aponun yanındaysa o zaman onun sanatının ta a.k
ahmet kayanın arkasında olanın karşısındayım ülkü ocaklarıda maşallah rakı felan güya milliyetçi bunlarda verdiğin örneğe bak
-
her zaman her yerde AHMET KAYA BABA İMPARATOR savaşta barışta ahmet kayacıyız ahmetkayacılar ölmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ahmet kaya ölümsüzdürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ahmet kayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
kalsın davam için tşk ler ahmet kaya ahmet kaya türkiye birincisi seçildi bence her yerde ahmet kaya imparatör örneğin siirtte full ahmet kayacı var siirtin her yerinde diyarbakır mardin siirt batman şırnak g antep muş ağrı elbette bir ahmet kayacı var aörneğin ben ahmett kayayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacılar ölmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
-
Hukuki açıdan çok eksiğiniz var ahmet kaya nın Apo nun posteri arkasında söylediği ben apoyu özledim parçası 91 yılında verilmiş bir konserdir Ahmet Kaya o konserden sonra pişman olduğunu söyleyip kendi ayağıyla Ülkesine gelmiş ve yargıya teslim olmuş..8 ay kadar mahkum olmuştur..Cezasını çekmiştir......Şimdi gel gelelim gazeteciler bilmem neyinin ödül törenine...Ahmet Kaya çıkıp demiştir ki Kardeşliğimizi pekiştirmek için KÜRTÇE bir şarkı söyleyip klip çekeceğim varmı bu klibi yayınlayacak babayiğit bir tv kanalı...ondan sonra orospu çocukları bana yurtseverlik yapıyor SERDAR ORTAÇ falan..lan piç tikky düne kadar neydinde vatan sever oldun birden...çatal bıçak atılmaya başlanır ahmet kayaya ...sonra MEHMET ASLANTUĞ-RUTKAY AZİZ-OSMAN SINAV gibi sanatçılarımız Ahmet Kayayı çatal ve bıçaklardan korumak için etten duvar örer kulise götürürler...o arada fırsat şerefsiz takkiyeci milliyetçilere geçer kaset satışlarını artırmak için serdar ortaç..ercan saatçi gibi fırıldaklar alır ellerine mikrofonu sahneye dalarlar 10.yıl marşını söylemeye başlarlar ama yanlış söylerler çoğu bilmediği için marşı ağzını oynatır canlı yayında herkes izlemiştir...Bunlar orada yurtseverlik yaptıklarını zannederken akıllarından geçen tek şey vardır ooo artık kasetlerimiz satar bizede holding medyasında bir program verirler artık derler.........Akşam AYDIN DOĞAN şerefsizinin basını yıllar öncesinin konser görüntülerini çıkarır Hukusal açıdan cezasını çekmiştir Ahmet Kaya o konser yüzünden ama aydın doğan piçi Bürükselden ve abd den emiri almıştır..kürt-türk çatışması körüklenecektir...aydın doğan iti o gece düğmeye basar...VATAN HAİNİ ilan edilir Ahmet Kaya....Yurt dışına konser için giden ahmet kayaya kaçtı kaçtı denir...sonra ortalık alev alır...ama TÜRK-KÜRT kardeşliğinin gereğini yapar birkaç türk ve kürt ırkçısına kulak asmaz sokaklardaki gösterileri camdan bakar ve aman bi olay olmasın aman kardeş kardeşe girmesin diye sağduyulu davranır...Olay sadece Ahmet Kaya gibi bir sanatçının bundan sonra ülkesine dönmemesi ile kapanır....Kısa süre sonra Ahmet Kaya albüm hazırlıklarına başlar bitirdiği zaman ...son nefesini verir albümü çıkmadan hayata gözlerini yumar...albümün adı HOŞÇAKALIN GÖZÜM(Memleket Hasreti).....dahasonra bir albüm daha çıkar...sonra birkaç albüm daha..ve en son KALSIN BENİM DAVAM.....Peki ne oldu o günden bugüne ne değişti....Bir zamanlar Kürtçe dediği için linç edilen Ahmet Kaya bu işe Avrupayı Amerikayı karıştırmadan Kürtçe dedi..bizim kürtçemiz olsun Türkiyenin Kürtçesi olsun dedi...şimdi ise Abd ve ab dayatmaları ile kürtçe yayın yapılıyor şarkılar klipler çekiliyor...bizim kürtçemiz değil ab nin kürtçesi...Bir zamanlar Türkiyenin Kürtçesi ni isteyenlerin yerine şimdi Federatif Türkiyenin Kürdistan Eyaletinin Kürtçesi isteniyor....o gece sahneye çıkıp 10 yıl marşının son kıtası ilkkıtası demeden reklam uğruna orada cırtlak sesleriyle bağıranlar şimdi holding medyasının balını yiyor kasetleride iyi satıyor...üstelik hepsi her programında AB ye girmek demokratikleşmek bilmem neleşmek için can atıyor...halka ab yi isteyin diye gönderme yapıyor....ama daha geçenlerde bunlar değilmiydi kürtçe dediği için Ahmet Kayayı linç etmek isteyen...Birileri çıkıp orduya pkk ile savaşı durdur dediği zaman sesi çıkmayanlar Ahmet Kayaya gelince Tanrı dağı kadar türk oluyorlar ama Türk olamıyorlar..Memleket peşkeş çekilirken özelliştirmeler diz boyu olmuşken...ab bizi rezil kepaze yaparken sesi çıkmayanlar bir isviçre-türkiye maçı yüzünden dünyayı yakmaya kalkıyor..şapkanızı önünüzekoyun ve düşünün....son sözüm
Yürür Türk bildiği yolda
Yürür Kürt bildiği yolda
Kardeşlik yolunda
Yalın ayak ve ayakları yanarak!!!...
-
ahmet kaya eyer osaman öztunç tan i olmasaydı ahmet kayayı birinci olarak seçmezdi eyer ahmet kaya türk olara yaşasaydı herkes ahmet kaya secerdi aam ahmet kaya kürt olduğu için dışlıyorsunuz ahmet kaya boşuna birnci olmadı ama şu var güneydoğunun sanatçısı ahmet kayaaaaa dinleyin bir sürü insanlar var yani sizin dinlemenizi istemiyoruz vede ahmet kaya konusu gündeme gelmesin gelsede güneydoğun8un sitesinde gündeme gelsin
-
TÜRK KÜRT KARDEŞTİR BUNU AYIRANDA KALLEŞTİR
-
kürt türkü ayıran yok zaten
ama bu adam apoyu özledim diye şarkı söylüyosa olay bitmiştir zaten
apo : pkk, terörist , ors... çocğ...
bu adamda bunu özlüyosa buda bu adamın yanlsıı demektir
BU OLAYIN CEZASI ÇEKİLMEZ ! hukuksal açıdan çekilmiş olabilir ama bu adam affedilemez
bu abdullah öcalanı affetmek gibi olur.
tekrar söylüyorum ahmet kayanın yanında olanın karşısındayım Türk kürt kardeştir deyip olayı saptırmayın saçmalamayın
-
OSMAN ÖZTUNÇ' un bir şarkısı var ÜSKÜDAR diye bilen bilir Ahmet KAYA bu şarkıyı ondan istemiş Tabi haliyle Osman ÖZTUNC da vermemiş.Ama herkes bu şarkıyı Ahmet KAYANIn söylediğini bilir veya sanır...
www.bozkurtosman.tk kesinlikle reklam amaclı değil OSMAN ÖZTUNC U merak ediosanız burdan öğrenebilirsiniz.Bağlamada bütün sarkılarını calıorum delisiyim.OSMAN BABA Saygılar......
-
olayları çarptıran yoq ahmet kayayı siyasi olarak hiçbir zaman desteklemedim ama sanat olarak her zaman arkasında ve yanındayım.