folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet KAYA"Mı Osman ÖZTUNÇ"Mu?

Ahmet KAYA"Mı Osman ÖZTUNÇ"Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

kardeşim böyle konuşman çok üzücü bir olay senin o ç ları dediklerin milletten çok fazla insan var bu sitede.ayrıca bazı kendini bilmezler yüzündende bu kardeşlerimize bölücü şerefsiz o ç demek hatadır yanlıştır.unutmamak gerekirki bu memleket sadece türk kanıyla kazanılmadı.doğuda şehit olan askerlerimizin hepsi türk kökenli değildir.senin bu lafların seni yüceltmez tam aksine aşağlar.

ayrıca büyük harfle yazı yazma.

l enfer c est les autres Sartre ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    kardeşim eğer ahmet kayanın konserinde pkk paçavraları sallayanları bana savunuyosan ben bişey demiyorum yani konserlerde pkk bezleri sallayanlar orospu çocuğu değilde nedir sen söle bende özür diliyim

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

koçum orda pkk bayrağı sallayanlarda vardır ama sen tutp bunların hepsini aynı kefeye koyamzsın.eğer ahmet kayayı sevmiyosan sevmiyom de bit.nie kürt milletine laf atıyosun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

EĞER Bİ ADAM PKK BEZLERİ ALTINDA ŞERKI SÖYLERSE EĞER BİRİLERİ PKK BEZLERİ ALTINDA KONSER İZLERSE KİMSEDE TEPKİ GÖSTERMESSE BEN ONLARIN HEPSİNİ AYNI KEFEYE KOYARIM

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek
    Sayın admin ve modlar...Konu hızla .ok'a sarmaya başladı.Başlığın kitlenmesi hususunu arz ederim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    ii sen istediğini istediğin kefeye koy ama sen o kefenin yanıdan bile geçme tamamı koçum.senin gibiler olduktan sonra bu ülkede huzur bulunmaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kocak33
    kocak33's avatar
    Erkek

ALLAHI inkar eden birine iyi diyemem isterse dünyanın en iyi şarkıcısı olsun osman

osman öztunç kişilik ve şarkıları olarak ahmet kayadan cok üstün

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SEYTANKIZ
    SEYTANKIZ's avatar
    Dişi
    yorumsuz .tek kelime ile OSMAN ÖZTUNC

Benim bilmedigimi bildigim icin diger insanlardan AKILLIYIMDIR!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacker_team
    hacker_team's avatar
    Erkek

yuhh be ulan memleket elden gidiyor bizim milliyetçiler hala ahmet kaya  kavgası yapıyor amerika memlekete girdi yakında türk kürt davası kalmayacak çünkü ikiside olmayacak  amerika bizim değerlerimizi çoktan elimizden aldı bile siz hala (milliyetçiler)kürt türk kavgası yapın bakalım ne olacağız?  

yazan acımamış çektiren acırmı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

Size gelen bu maili Türk topraklarına biraz saygınız
    varsa,

İnmeyen bayrağınıza,

Dinmeyen ezanınıza biraz saygınız varsa,
    Şehitlerinize ve atalarınıza biraz saygınıza varsa

tanıdığınız herkese yollayınız....

Ahmet KAYA;
    Yıllarca askerlerimizi şehit eden
    PKK'ya yardım eden bu şerefsiz varlık,Almanya'ya gittiğinde Türkiye için
    söylediği söz şudur;
    ''Arabamı şerefsizlerin ülkesinde bıraktım...''
    Zamanında bilmeden, PKK'ya dolaylı yoldan yardım ettik,
    çünkü bu kişinin kaset ve Cd'si alınıyordu ve kendi paramızla askerlerimize mermi yağmasına neden oluyorduk. Bu kişinin ne kadar şerefsiz olduğunu öğrendiğimizde ise bazı insanların dediği şu sözler sanırım şehitlerimizi ve atalarımızın kemiklerini sızlatmıştır; ''Ben adamın kendisini değil,şarkılarını seviyorum...'' İbrahim TATLISES; Orduya yaptığı yardımın nerdeyse 4 katını PKK'ya
    insanın tutuklanmasının gerçek sebebi teröre yardım ve yataklık yapmaktır. Lakin kanıt bulunamayınca tutuklanma sebebi basına başka bir sebep olarak gösterilmiştir. Sanatçı kimliğinin arkasına saklanmış bu kişi sizlerin sağladığı kazanç ile PKK'ya halen el altından yardımda bulunmaktadır.Çelik; Diğerleri gibi kanıtlanamamış olsada sinsice Türkiye'yi bölmeye çabalayan, PKK'ya karşılıksız yardım yapan bu kişi, TV programlarında Türkiye lehine yaptığı sözde iyi konuşmalarla mide bulandırıcıdır. Askerlerimizi şehit eden her mermide bu kişininde payı vardır.Gülben ERGEN - Hülya AVŞAR; Bu iki bayanın PKK ile bağlantıları yoktur, yada varsada bilinmemektedir. Bu kendini beğenmiş ve aynı zamanda kendini bilmez bayanlar Türk
    gençlerine örnek olacaklardır. Lakin yaptıkları şeyler Türk'lüğe yakışmıcak derecededir. Gülben Hanım evlendiğinde ilk dansını Kürt müzik eşliğinde yapmıştır.
    Hülya hanım ise Kürtçe öğrenmiş, kasetlerinde ve konserlerinde en 1 adette olsa söylüceğini söylemiştir. Türkçe'mizi
    kurtarmaya çalışırken bu iki Türk sanatçısının yaptıkları neye hizmet ediyor?
    RADİKAL GAZETESİ; 2 hafta önce şehit olan 5 askerimiz hakkında manşetten haber veren bu yayın organı, şehitlerimiz hakkında yaptığı haberden dolayı duyarlı vatandaşlar tarafından aranmış ve Genel Yayın Müdürü ile görüşülmek istenmiştir. Gazete sekreteri vatandaşlarımızı 1 saate yakın telefonda bekletmiş ve sonra ısrarlı konuşmalar sonunda Genel Yayın Müdürü'ne telefonu bağlamıştır. Duyarlı vatandaşlarımızın merak ettikleri şey şudur; ''Şehit olan askerlerimize, şehit denilmek yerine ÖLÜ denilmiştir. Sadece manşette değil her satırda ve her cümlede bu kelime kullanılmıştır.'' Vatandaşlarımız bunun yanlışlıkla yapıldığını yada matbaa hatası olduğunu duymak isterler ama duydukları cevap onları şoke eder... Radikal Gazetesi Genel Yayın Müdürü aynen şöyle demiştir; ''Biz onları öyle görüyoruz...'' !!!
    Eyyy Türk Evladı...! Yukardaki kişi ve kurumlara verdiğin her kuruş sana, yada babana, yada annene, yada abine, yada ablana, yada kardeşine, yada tanıdığın sevdiğin birine PKK kurşunu olarak dönecektir, bunu sakın unutma... Özmü öz ve Dünya'daki en güzel dil olan Türkçe'miz dururken ve sanatçı olmalarına rağmen tam olarak akıcı Türkçe konuşamamalarına rağmen Kürtçe öğrenmekte nedir? Senin, çocuğunun, babanın, annenin, kardeşinin veya sevgilinin bu kişi ve kurumlara sadece para ile yardım etmesi kaset, CD, MP3) vatana ve şehitlere yeterince ihanet zaten. Lakin onların isimlerinin geçtiği TV programı, klipler, internet ortamı, kitaplar, resimler, aklınıza onlarla ilgili gelebilecek her şey şehitlerimize,  toprağa ve bu bayrağa ihanettir. Senin gibi onlarda şehitlerin bu toprağa akıttığı kanla rahatça bu topraklar üzerinde uyuyorlar...Damarlarında asil Türk kanı bulunanlar lütfen atalarımıza ve şehitlerimize artık sahip çıkalım.

Şerefsizlerle, kanı bozuklar artık karşımıza çıkarak cenk yapmıyor. Bizi kullanıyorlar. Sinsice kendi paramızla ve kendi kurallarımızla sevdiklerimizin döküyorlar. Artık uyan Türk Evlatı....!

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
Toplam Hit: 19960 Toplam Mesaj: 58