Akıllı Ev Tasarımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:
    -----------------------------
    MMB bunu yazdı:

sifona niye bağlatılır ki sistem :|  insan sıçtığını bile internete verir mi :/

twitter bu işe yaramıyor mu...

aslında friendfeed,facebook,twitter artık hangisi gelirse bir uygulama yazıp otomatik olarak orada da paylaşılması bile mümkün olabilir ..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    sadece sifon için bile yapsak tutar bence

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

NoktaliVirgul bunu yazdı:
    "mila!! bugün çok sıçmışsın kızım."

bunu ttum işte hahdsadhakşljsdhkjalsdasdasd

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    prizlerin çalışmasını: faz kısmını bobin gibi sararsın geçen akımı farklı telle alıp güçlendirip 5v yaparsın onuda pic ile bilgisayara seri porttan basabilirsin. bilgisayardan çalıştırmak istersen eğer röleleri kullanacağını biliyosundur.

eğer modülasyon işini biliyosan hem 5V hemde veriyi tek kablo üzerinden iletebilirsin. toprak kısmı her buatta bulunanı kullanırsın. 

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Şeyhim bizim evde koridorun lambası bile yanmıyo düğ bozulmuş :) Prizlerde de topraklama yok yangın çıkıyodu geçen.Ayrıca tuvalettede şifon yok alaturka çünkü :) Helal olsun.Güzel bi iş çıkacağına eminim.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

usta bak senin verdiğin sitede http://bwired.nl/How.asp kısmında anlatıyo hatta bazılarını açık devreleri var ama ingilizce yardımcı olur belki..

sifonu çözsek yeter zaten gerisi boş dicemde o kolay gibi geliyo bana bi tane sıvı sensörü falan :D

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

türkiyede bu işi profesyonel olarak yapan yerler var.sevgilimin  çalıştığı yerdede bu tür sistemler var.projeleri yürütebilirim :d

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

bu adam evinizi sevin olayını abartmış yakında sevişir kolonlarla kapılarla :D

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    discovery de izlemiştim.eve adam yapay zeka yapmış.server bodrumda.içeriyi sabit aydınlıkta tutuyo.biten gıdaları çöpe atarken bi yere okutuyo oto sipariş ediyo sistem.bence geleceğin işi bu türde evler için yapay zekadan asistan yapmak.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Benim de küçüklükten belli hayalimdi.

Sene 2005 falan klasik vantilatörü bilgisayara bağlayıp açıp kapatma işini bilgisayarın tv kartının kumandası ile açıp kapatıyordum.

Sonrası kolay diyordum ki.....

- la olum manyakmısın sen?

Niye bozdun vantilatörü.

Bunun zaten kumandalısı var.Git boş işlerle uğraşacağına dersine çalış diyerek bütün şevkimi kaçırmışlardı.

O zamandan belli kendi evimin olmasını beklemedeyim.Çok fazlada beklemeyecem inşallah...

Bi arkadaşım akıllı ev, ofis hazırlayan bi şirkette çalışıyordu bir ay kadar önce ayrıldı şu an yurtdışında.Geldiği zaman sensörler vs ile ilgili ayrıntılı bilgi alırım.

Şeyhim senin de ayrıntıları paylaşacağına inanıyorum...

Kolay gelsin.

Toplam Hit: 9946 Toplam Mesaj: 62