Akıllı Telefon Alacağım, Önerileriniz?
-
selamlar, akıllı telefon almayı düşünüyorum.
işletim sistemi android olacak, önereceğiniz gerçekten kaliteli modeller nelerdir?
öyle sık sık telefon değiştiren birisi değilim, şuan ki piyasanın en iyisi olmasına dikkat edeceğim, malzeme yapısı, sağlamlığı, performansı benim için çok önemli.
fiyat sınırlamam yok.
kafamda bir kaç soru var onlarıda hemen sorayım:
htc. en sağlam akıllı tellefon yapan marka diyorlar, ne derece doğru? kasası ve aleminyum, işletim sistemi yönünden günceldir vs vs diyorlar, telefondan anlayan tanıdıklarım htc nin en son çıkan modelini öneriyorlar.
bu konuda ne düşünüyorsunuz? ya da lg nin en son çıkan modeli yine aklımda, note3 ve s5 e tek geçer diyorlar. bu konudaki düşünceleri de merak ediyorum.
+ diğer önerilere de açığım.
not: i phone en son çarem, adamakıllı bişe bulamazsam. ama android olsun diyorum
-
Android hocam :)
Öncelikle yazılım güncellemesi konusunda en iyisi samsung ve boyut sorunun yoksa bence note 3 en iyisi.Ha boyut sorunun varsa Sony z2 sini Türkiyeye getirtdi daha yeni onu alabilirsin.
Lg hakkında bir bilgim yok
Iphone alıcaksan yenisinin çıkmasını bekle ios 8 felan yayınladılar bakalım bunlar telefonlarda nasıl bir tepkiye yol acıcak . -
sony xperia z2
hakkını vermişler sağlam telefon.
türkiye'de olsa mi3 al derim ama hala satışta değil.
bugrahan45 tarafından 06/Haz/14 16:11 tarihinde düzenlenmiştir -
akıllı telefonum yok okuduğum yorumlara göre LG g2 şu anda iy ,
-
LG G2 al derim hocam fiyat/perfonmans telefonu üzmez seni.HTC doğrudur kaliteli telefon yapar fakat fiyatları çok kazık.Adamların giriş seviyesi telefonları bile pahalı.Zaten sürekli zarar edip duruyorlar.Sony ise ekran konusunda diğer firmalara göre berbat.
-
Biraz daha bekle hocam Lg g3 al. Özellikleri gelinen son nokta daha iyisi varsa da ben duymadım görmedim...
http://www.gsmarena.com/lg_g3-6294.php
DadasAdam tarafından 06/Haz/14 16:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Ka1nsha bunu yazdı
Öncelikle yazılım güncellemesi konusunda en iyisi samsung
Dalgınlığına gelmiştir diyorum :D Samsung alsam android'den soğurdum. Samsun alma da ne alırsan al hocam. Bu konularda ben hep nexus tavsiye ettim, alanlar da memnun zaten.
Edit: Böyle 15124123 tane konu açıldı hocam, ben de yazmaya üşendim zaten :P Önceki konulara bakıver işte her hafta açılıyor bu konu.
pcdoktor636 tarafından 06/Haz/14 16:21 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdoktor636 bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
Öncelikle yazılım güncellemesi konusunda en iyisi samsung
Dalgınlığına gelmiştir diyorum :D Samsung alsam android'den soğurdum. Samsun alma da ne alırsan al hocam. Bu konularda ben hep nexus tavsiye ettim, alanlar da memnun zaten.
Edit: Böyle 15124123 tane konu açıldı hocam, ben de yazmaya üşendim zaten :P Önceki konulara bakıver işte her hafta açılıyor bu konu.
her geçen gün telefon piyasası güncelleniyor hocam, ona istinaden açtım.
-
general mobile discovery 16 gb al 700 tl kapak aldın 750 falan hepsi
hiç araştırma diğerlerini hep çevreden araştırdım
hatta çok övdükleri iphone beş para etmez. gerçi baktığım son çıkan bir model değildi ama adı var sadece.
tasarım olarak dediğimi incele gerçekten 1500 olan telefondan daha güzel ve kullanışlı. diğerlerine bir özellik koymuşlar sende onun için 700 tl fazla veriyorsun
tek hırsız birinin malını çalan değil. milleti kandıranda öyle.
htc var ona denk gelmedim pek bilemiyorum.
-
daha önceki konularada yazdım bundan sonrakilerede yazacağım LG al hacı :)
-
Hiç düşünme LG G2 ...
İstediğin herşey var bu alette (+ parantez) BATARYA performansına hasta kalırsın ... Şarj konuusnda en AKILLI Telefon ...
TEKNIK OZELLIKLER- İşletim Sistemi
- İşlemci
- İşlemci Hızı
- Android 4.2.2 (Jelly Bean)
- Qualcomm® Snapdragon™
- 2.26 GHz
- Tip
- Ebat
- Full HD IPS Ekran, 423 ppi
- 5.2 inç
- Dahili Hafıza
- RAM
- 16/32GB dahili hafıza
- 2GB
- Ön Kamera
- Arka Kamera
- 2.1 MP
- 13 MP OIS Camera
- GPS
- Bluetooth
- USB
- NFC
- Wi-Fi
- Var
- Versiyon 4.0 (Apt-x)
- 2.0
- Var
- 802.11 a/b/g/n
- Batarya
- 3000 mAh SiO + Li-Polimer (İnce Tasarımlı)