Akıllı Telefon Alacağım, Önerileriniz?
-
z2 ve g3(3gb ram olanı) büyük ihtimal aynı fiyat olur 2.200TL civarı. Varsa paran bekle g3'ü yoksa bu kadar direk g2 al.
-
nexus 5
-
Htc one m8 iyidir
-
DrKeworks bunu yazdı
Htc one m8 iyidir
z2 g3 bir de dediğin modelde kafam karıştı hocam.
-
umbatu bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Htc one m8 iyidir
şuradaki kıyaslamalara bi göz gezdir istersen hocam. Hatta bazı sitelerde 3lü kıyaslama da yapabiliyorsun
http://teknokasif.com/incele/cihaz-kiyaslama/
-
DrKeworks bunu yazdıumbatu bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Htc one m8 iyidir
şuradaki kıyaslamalara bi göz gezdir istersen hocam. Hatta bazı sitelerde 3lü kıyaslama da yapabiliyorsun
http://teknokasif.com/incele/cihaz-kiyaslama/
g 3 nünün özellikleri belli oldu mu ya?
-
Hocam uzun süre samsung kullandım. Samsung malesef pişmanlıktır. Plastik hurda yığınıdır. Güncellemesi sık sık oluyor ama stabil değil.
Htc ye geçince bunu iyi anlıyorsun.
4-5 aydır htc one M7 kullanıyorum. 1 aydır m8 kullanıyorum.
Özellikle M8 in üzerine cihaz tanımıyorum.
Cihaz çok stabil, tek parça metal kasa mükemmel tasarım ve androidi en iyi kullanan cihaz. Şuan 4.4.2 versiyonunda ve 4.4.3 güncellemesi gelmek üzere. Bu arada şarj-batarya olayını tamamen çözmüşler. Süper olmuş...
-
opusdei bunu yazdı
Hocam uzun süre samsung kullandım. Samsung malesef pişmanlıktır. Plastik hurda yığınıdır. Güncellemesi sık sık oluyor ama stabil değil.
Htc ye geçince bunu iyi anlıyorsun.
4-5 aydır htc one M7 kullanıyorum. 1 aydır m8 kullanıyorum.
Özellikle M8 in üzerine cihaz tanımıyorum.
Cihaz çok stabil, tek parça metal kasa mükemmel tasarım ve androidi en iyi kullanan cihaz. Şuan 4.4.2 versiyonunda ve 4.4.3 güncellemesi gelmek üzere. Bu arada şarj-batarya olayını tamamen çözmüşler. Süper olmuş...
biraz daha bilgi... hocam. almak istediğim ve uzerinde durduğum ciazlardan birisi.
-
izle bi de sora yorumları okuda sora alırsın :)
-
herkes lg önermiş de hem kendi kullandığım hem okuduğum kadarıyla lg güncelleme konusunda hep sıkıntılı. belki en iyi telefonlarına ayrıcalık tanıyodur onu bilemem.