Akıllı Telefon Alacağım, Önerileriniz?
-
PanxeR bunu yazdı
izle bi de sora yorumları okuda sora alırsın :)
keşke m8 de olaydı.
-
umbatu bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
izle bi de sora yorumları okuda sora alırsın :)
keşke m8 de olaydı.
cihaz bana yazılım olarak en kötü cihaz gibi geliyr , tamam metal cihaz elde hissiyatı iyi donanımı iyi ama gerisi fos biraz.
htc one m8 alana kadar xperia z2 alırım daha iyi bugun sattım zaten bir tane.
ama işin garip yanı
LG G3
HTC ONE M8
S5
5S
Z2
en iyi kamera samsung s5 de ondan iyi olarak şuan tek cihaz var nokia 1520.
Her gün elimin altında tüm cihazları kullanan biri olarak oynaması hosuma giden 2 cihaz iphone 4s ve xperia z2 z1 z ultra.
nedense diğerleri bi garip geliyor.
PanxeR tarafından 06/Haz/14 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
@Panxer
Katılıyorum hocam iPhone 4x serisi efsanedir ve efsane kalacak.Steve Jobs'un sağlığında tanıttığından mıdır nedir çok seviyorum bu telefonu.Kasası, tasarımı vs şahane.iPhone 5x serisine ve ios 7'ye bir türlü ısınamadım.
-
pcdoktor636 bunu yazdıKa1nsha bunu yazdı
Öncelikle yazılım güncellemesi konusunda en iyisi samsung
Dalgınlığına gelmiştir diyorum :D Samsung alsam android'den soğurdum. Samsun alma da ne alırsan al hocam. Bu konularda ben hep nexus tavsiye ettim, alanlar da memnun zaten.
Edit: Böyle 15124123 tane konu açıldı hocam, ben de yazmaya üşendim zaten :P Önceki konulara bakıver işte her hafta açılıyor bu konu.
Nexusu katmamıştım işin içine hocam ama nexusun da güncellemeden başka birşeyi yok hani yazılım olarak tam bilmiyorum gerçi nexusu da
-
umbatu bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıumbatu bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Htc one m8 iyidir
z2 g3 bir de dediğin modelde kafam karıştı hocam.
şuradaki kıyaslamalara bi göz gezdir istersen hocam. Hatta bazı sitelerde 3lü kıyaslama da yapabiliyorsun
http://teknokasif.com/incele/cihaz-kiyaslama/
g 3 nünün özellikleri belli oldu mu ya?
-
DrKeworks bunu yazdıumbatu bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıumbatu bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Htc one m8 iyidir
z2 g3 bir de dediğin modelde kafam karıştı hocam.
şuradaki kıyaslamalara bi göz gezdir istersen hocam. Hatta bazı sitelerde 3lü kıyaslama da yapabiliyorsun
http://teknokasif.com/incele/cihaz-kiyaslama/
g 3 nünün özellikleri belli oldu mu ya?
gayet güzel telefon ama htc mi alsam,z2 mi alsam bilemedim. g3 ü eledim.
-
nokia lumia 1520 tavsiye ederim
-
umbatu bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Hocam uzun süre samsung kullandım. Samsung malesef pişmanlıktır. Plastik hurda yığınıdır. Güncellemesi sık sık oluyor ama stabil değil.
Htc ye geçince bunu iyi anlıyorsun.
4-5 aydır htc one M7 kullanıyorum. 1 aydır m8 kullanıyorum.
Özellikle M8 in üzerine cihaz tanımıyorum.
Cihaz çok stabil, tek parça metal kasa mükemmel tasarım ve androidi en iyi kullanan cihaz. Şuan 4.4.2 versiyonunda ve 4.4.3 güncellemesi gelmek üzere. Bu arada şarj-batarya olayını tamamen çözmüşler. Süper olmuş...
biraz daha bilgi... hocam. almak istediğim ve uzerinde durduğum ciazlardan birisi.
http://www.youtube.com/watch?v=NrDG_oz1avI
-
Z2 tek başına iktidar.
htc de batti batacak hadi bakalim
-