Akıllı Telefon Alacağım, Önerileriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

general mobile discovery 16 gb al 700 tl kapak aldın 750 falan hepsi

hiç araştırma diğerlerini hep çevreden araştırdım

hatta çok övdükleri iphone beş para etmez. gerçi baktığım son çıkan bir model değildi ama adı var sadece.

tasarım olarak dediğimi incele gerçekten 1500 olan telefondan daha güzel ve kullanışlı. diğerlerine bir özellik koymuşlar sende onun için 700 tl fazla veriyorsun

tek hırsız birinin malını çalan değil. milleti kandıranda öyle.

htc var ona denk gelmedim pek bilemiyorum.

+1

bundan 1 yıl önce 4gb aldım, bir kılıf çaktım ki kılıfı da 0.3mm aldım. ilk 2-3 ay sdsiz idare ettim ki doğru düzgün uygulamaya yer yoktu telefonda. sonra class 4 8gb buldum 4-5 ay idare ettim. sonra class 10 8gb yazım hızları gerçekten yüksek bir sd aldım rootladım ama room yüklemedim. pederin s3'ü yiyip bitiriyor sd takviyesinden sonra felaket oldu.Görmedim ben daha bir oyunu kastığını düşük fps aldığını.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Karar hakki sende ama sana bir yol sunayim.

htc m8 in m7 nin ozellikleri ne ve neden o durumda karsilastirmalarda neden geriydeymis gibi bir ozellik gosteriyor bunu bir arastir bolum bolum sonra karar versin birde patentlerine bak alacagin cihazlarin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    TheKorsans bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

general mobile discovery 16 gb al 700 tl kapak aldın 750 falan hepsi

hiç araştırma diğerlerini hep çevreden araştırdım

hatta çok övdükleri iphone beş para etmez. gerçi baktığım son çıkan bir model değildi ama adı var sadece.

tasarım olarak dediğimi incele gerçekten 1500 olan telefondan daha güzel ve kullanışlı. diğerlerine bir özellik koymuşlar sende onun için 700 tl fazla veriyorsun

tek hırsız birinin malını çalan değil. milleti kandıranda öyle.

htc var ona denk gelmedim pek bilemiyorum.

+1

bundan 1 yıl önce 4gb aldım, bir kılıf çaktım ki kılıfı da 0.3mm aldım. ilk 2-3 ay sdsiz idare ettim ki doğru düzgün uygulamaya yer yoktu telefonda. sonra class 4 8gb buldum 4-5 ay idare ettim. sonra class 10 8gb yazım hızları gerçekten yüksek bir sd aldım rootladım ama room yüklemedim. pederin s3'ü yiyip bitiriyor sd takviyesinden sonra felaket oldu.Görmedim ben daha bir oyunu kastığını düşük fps aldığını.

hacı bende 16 gb olanından var. kılıfı ekran filmi ne varsa çıkardım attım.

kılıfsızs kapaksız kullanıyorum filim bile yok ekran çizilmez camdan zaten.

mis gibi s3 s4 ne varsa getirin kapıştıralım diyorum  cpu ile diğer tasarruf modunu kapatıyorum hepsninin eline verıyorum :D

inceliği enfes zaten birde kılıf kapak olmayınca tanından yenmiyor.

insan tenine dokunur gibi karşılıklı dokunuyoruz birbirimize sabah beni öpcükle uyandırıyor sağolsun :D.

yanlız şu şarj soketi problemı var bunlarda birde rom olayı yama olmadan olmuyor illaki eklenti kurmak lazım.

saat eklentisi mesela kendi saatinde hangi gunde olduğu yazmıyor malesef bende xperia z2 nin saat wideget zımbırtısını kurdum mis oldu cihaz.

gmd candır. 

zalimadam tarafından 08/Haz/14 03:27 tarihinde düzenlenmiştir

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Sadece arama yapmak ve mesaj yazmak dışında bir işin olmayacaksa alma hocam. Gel ben sana o paraya çok güzel bir dana derisi ceket aldırayım. Çocuklarına bile kalır. Yazık parana.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

Hocalar bana da telefon önerir misiniz? Video izlerken falan donma sıkıntısı olmasın. Telefonun kendisinde de donma sıkıntısı olmasın. Arama ve mesaj dışında sadece şarkı dinlemek, video izlemek için kullanıcam.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Samsung 'un Note 2'si çok güzel ve kullanışlı fakat biraz büyük. Eğer telefonun boyutu sorun olmayacaksa ve Samsung ürünlerini seviyorsan almanı öneririm. Donma, kitlenme vb. sorun yok. 2 gb ram olduğu için oyun ile ilgili bir problem yaşamazsın.LG'nin son çıkan telefonu da olabilir onada iyi diyorlar.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

HTC M8'in kasasını gördüm resmen aşık oldum arkadaş! :D Şimdi ilk telefonum HTC idi ve o modeli bak İzmir'de yaşıyorum ve toplu taşımada ancak 3-5 defa görmüşümdür. Genel olarak HTC pek görmüyorum zaten ki sebebi de birazcık pahalı olmasıdır. Metroya bindiğim zaman abartmıyorum en az 10 kişinin elinde GM Discovery görüyorum ve benim şu anki telefonum da o ve bu açıkçası birazcık sinirlerimi bozuyor. :D Keza önerdikleri G2 de öyle. Herkesin elinde arkadaş. Samsung'a değinmiyorum zaten bana göre plastik, boktan bişey o parasına göre.

Eğer homo economicus olarak düşünecek olursak tabi ki uygun fiyat ve yüksek ihtiyaç karşılama zıkkımı öne çıkar ve önerim GM Discovery olur ki zibilyon tane Custom ROM mevcut. Hatta adına özel bir forum dahi kuruşmuş ve bikaç geliştirici de var her gün bi' Custom ROM çıkıyor. Yok benim gibi sinirlerim bozulmasın, telefonumu herkesin elinde görmeyeyim diyorsan önerim HTC'nin herhangi bir modelidir ama dediğim gibi M8'e resmen aşık oldum. Mükemmel ötesi bir kasası var.

Caliber tarafından 08/Haz/14 13:04 tarihinde düzenlenmiştir

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Caliber bunu yazdı

HTC M8'in kasasını gördüm resmen aşık oldum arkadaş! :D Şimdi ilk telefonum HTC idi ve o modeli bak İzmir'de yaşıyorum ve toplu taşımada ancak 3-5 defa görmüşümdür. Genel olarak HTC pek görmüyorum zaten ki sebebi de birazcık pahalı olmasıdır. Metroya bindiğim zaman abartmıyorum en az 10 kişinin elinde GM Discovery görüyorum ve benim şu anki telefonum da o ve bu açıkçası birazcık sinirlerimi bozuyor. :D Keza önerdikleri G2 de öyle. Herkesin elinde arkadaş. Samsung'a değinmiyorum zaten bana göre plastik, boktan bişey o parasına göre.

Eğer homo economicus olarak düşünecek olursak tabi ki uygun fiyat ve yüksek ihtiyaç karşılama zıkkımı öne çıkar ve önerim GM Discovery olur ki zibilyon tane Custom ROM mevcut. Hatta adına özel bir forum dahi kuruşmuş ve bikaç geliştirici de var her gün bi' Custom ROM çıkıyor. Yok benim gibi sinirlerim bozulmasın, telefonumu herkesin elinde görmeyeyim diyorsan önerim HTC'nin herhangi bir modelidir ama dediğim gibi M8'e resmen aşık oldum. Mükemmel ötesi bir kasası var.

Hocam bende silver olanını aldım. Gerçekten mükemmel.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 4181 Toplam Mesaj: 39