Akliniza Gelen En Yaratici Sürprüzler ?
-
Siz çıkıyor musunuz çıkmıyor musunuz ?
Çıkıyorsanız eğer emrivaki hoş bişeyler yap. Tarzı nedir bilmiyorum ama mesela hoşlanabileceği bir filmden 2 bilet al. Bilet mevzuunu değişik şeyler için de yapabilirsin.
Eğer çıkmıyorsanız bir gül al ve bir not yaz. Bunları uygun bulacağın ir yere yerleştir. Mesaj at ve çiçek ile notu koyduğun yere gitmesini söyle. Mesajı "=)" gibi karakterlerle süsle, İsviçreli bilimadamlarının yaptığı bir araştırmaya göre kadınlar "=)" kullana erkekleri daha samimi daha sıcak buluyorlarmış.
Ha bir de burçlarınızın durumu ne ?
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------
en yaratıcı " süprüzler " :D
hocam bileklik vs böle incik boncuk işlerine bayılırlar .. O tarz birşeyler olabilir ..
ortam içerisindeyken güzel bir mekan varsa akılda cafe vs gibi bi yer ..
tanıdıklarla ufak pasta kacamağı yapılabilir .. vs vs sende calıştır biraz saksıyı :D
-----------------------------hocam insan harbiden aşik olunca yemin ederim calişmiyor hani ustalar ciraklarina derler ya aşik misin olm diye ( unutkanliklarindan dolayi) işte öyle bişi yardim cok önemli şuan :D
-
byeren bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
en yaratıcı " süprüzler " :D
hocam bileklik vs böle incik boncuk işlerine bayılırlar .. O tarz birşeyler olabilir ..
ortam içerisindeyken güzel bir mekan varsa akılda cafe vs gibi bi yer ..
tanıdıklarla ufak pasta kacamağı yapılabilir .. vs vs sende calıştır biraz saksıyı :D
-----------------------------hocam insan harbiden aşik olunca yemin ederim calişmiyor hani ustalar ciraklarina derler ya aşik misin olm diye ( unutkanliklarindan dolayi) işte öyle bişi yardim cok önemli şuan :D
-----------------------------yok onun normalde de çalışmıyo kafa :D
-
dejnclea bunu yazdı:
Siz çıkıyor musunuz çıkmıyor musunuz ?
Çıkıyorsanız eğer emrivaki hoş bişeyler yap. Tarzı nedir bilmiyorum ama mesela hoşlanabileceği bir filmden 2 bilet al. Bilet mevzuunu değişik şeyler için de yapabilirsin.
Eğer çıkmıyorsanız bir gül al ve bir not yaz. Bunları uygun bulacağın ir yere yerleştir. Mesaj at ve çiçek ile notu koyduğun yere gitmesini söyle. Mesajı "=)" gibi karakterlerle süsle, İsviçreli bilimadamlarının yaptığı bir araştırmaya göre kadınlar "=)" kullana erkekleri daha samimi daha sıcak buluyorlarmış.
Ha bir de burçlarınızın durumu ne ?
-----------------------------cikiyoruz hocam burclar benimki kova o oglak
aklima bi fikir geldi hocam senin dedigin gibi cumartesi kantinci bi cocuk var ona bi kutu ayarlasam içine kirmizi gül ve güzel bi not biraksam sonra teli alsam
ben gelemiyorum acil bi işim cikti lütfen o kutuya sahip cikarmisin acaba o kutunun süpriz oldugunu anlarmi anlamamsi gerek bunun için napilabilir kantinci cocugu ayarlarim ayarlamasinada dasljfslfjsdljldjf bu ya evet bu bunu yapacam
hocalar bunun üstünde calişsak az ?
-
Her ne yaparsan yap yanında ek olarak, onu gerçekten çok sevebilceğini söyle,
sevdiğini değil, sevebiliceğini...
daha inandırıcı bi yalan oluyo genelde yiyiolar.( şimdi kalkıpta şu an zaten çok seviyorum filan deme )
-
iSo bunu yazdı:
Her ne yaparsan yap yanında ek olarak, onu gerçekten çok sevebilceğini söyle,
sevdiğini değil, sevebiliceğini...
daha inandırıcı bi yalan oluyo genelde yiyiolar.( şimdi kalkıpta şu an zaten çok seviyorum filan deme )
-----------------------------hmm hocam zaten ilişki karşilikli olmasa seviyorumda desem cok seviyorumda desem bişi fark etmez
zaman kisa güzel bi jest yapmak istiyorum ama işin içinden cikamiyorum ....
-
hayvan hediye et hayvan...
kalb e benzeyen bi faanus bul içine bi çift güzel balık al koy. japon balığı olmasın
hamster filanda olabilir..
büyük baş dışındaki bi çok hayvan olur aslında..
sen bunları besleyip büyüttükçe bizim aşkımızda büyücek eşşek kadar olcak filan geyiği yap bide. hayvan iyidir hayvan al -
hocam git gumuscuye ismini yazdır kolye olarak hediye et en azından taktıgında aynaya baktıgında seni hatirlar.
edit : yani kızın ismini kolye yaptır..
-
Burç olarak mükemmel çift olduğunuzu söyleyemem gerçi yükseleninde tut da ay burcuna kadar pek çok faktör var bunu söyleyebilmede =). Tanıdığım hemen hemen bütün oğlak kadınlarıın ailesel problemleri vardı. Özellikle babalarıyla mutlaka bir yerde problemleri olmuştur tartışma falan baabında. Biraz özgürlüğüne düşkündür, başına buyruktur öyle çok kıskançlık falan yapmaya, kızı sıırlamaya, sıfırlamaya kalkma =). Kendini özel hissettirecek şeyler, şımartacak şeyler hoşuna gider her kadın gibi. Emek harcayıp bişeyler yapabilirsin, hiç alakası yokken çiçek alabilirsin böyle küçük sürprizleri sever kadınlar biliyorsunuz.
Güzel bir film DVDsi al, orijinal olsun. Ne tarz sever onu artık sen bilirsin. arkasına bir kağıt yapıştır, kağıtta not olsun yaz bişeyler işte onu da biz söylemeyelim :P. Ailesiyle kalıyorsa ve çekiniyorsan daha önce de dediğim gibi bir yere bırakırsın söylersin orada bir "sürpriz" olduğunu, yalnız yaşıyorsa eğer her gün yaptığı mesela çiçekleri suluyorsa çiçeklerin arasına bırakabilirsin, yanına çiçek koymayı unutma tabi.
Bu arada çıkıyorsunuz ve sen numarasını bilmiyor musun ? Biraz reverse oldu bu sanki =).
Sürpriz aslında değişik bişey olmak zorunda değil. Beklemediği bir zamanda olması yeter bence sürpriz olması için =). Mesela çantasına bilet sıkıştırırsın, sonra mesaj atarsın yarın geliyor musun? diye. Tabii burda zamanlamayı iyi yapmak gerek. Ertesi gün boş olduğunu bilmen gerek ki zor durumda bırakmayasın. Kız tabi haklı olarak "nereye?" diye soracak. O zaman sen de "Çantana bak =)" şeklinde bir mesaj atarsın sürpriz olur.
Ya da örneğin bir yere gitmek istiyor, sen de istiyorsun tabi ama ağırdan al, o gün çok yoğunum başka gün olsun tarzı şeyler söyle, ardından yukarıdaki paragrafı uygula =). Umudu kestiğinde öyle bişey görmek çok sevindirir =), sevinci ikiye katlanır ve sürpriz olduğundan hoşuna gider =).
-
hmm anladim ellerin dert görmesin hocam ilgilendigin için saol bugun çarşiya gidecem araştiracam bakalim bi fikir elde ederim elbet nerelere gidilir ne yapilir fln fln