folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akliniza Gelen En Yaratici Sürprüzler ?

Akliniza Gelen En Yaratici Sürprüzler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

KarasuZanu bunu yazdı:
    -----------------------------

gumusservi bunu yazdı:

resmini karakalem çalışması olarak yaptır birine ama büyük olsun biraz böylee kocaman :)) sonra da güzel bir çerçevelet ver çok sevinir.. :) yani sevinir bence..daha önce bir geçmişiniz yoksa 1 hafta erken sanki ama olsun yapılır yaa nolcaak :) vay be kıza bak 1 hafatlık sevgilisi süprüzler düşünüyor pehh :)

sakın yapma...

ben altın yüzük aldım tanıştıktan 2 hafta sonra gitti sattı amk bide evin heryerine mum yakmıştım verirken (malın büyüğüyüm kabul ediyorum). bide numara çekiyo kaybettim çok üzgünüm yenisini alsana. ben hala o yüzüğü arıyorum nerde kuyumcu görsem, çok beğenmiştim.

önce ağzına biraz bal sür ufak tefek ilgilenmeler. ardından boşla o senin peşinden koşsun . yoksa giderrrr resmini yaptırdım bide diye yakınırsın sora.

dogrudur hocam fakat öyle bi jest yapacam ki unutamiyacak

benim sizden istedigim şimdi verecegim cd zarfinin arasina kücük bi not yazacam ama ne yazacagimi bilmiyorum 

öyle bir şey yazmaliyizki şaşirmali gülümsemeli sevinmeli 

asdasdsa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

sen bakma bunlara :)) gece al kızı sahile falan götür 2 kadeh al bide şarap orda serin serin rüzgara karşı için.. :)

kaçan kovalanır felsefesine inanırım aynen doğrudur..ama dikkatli olmak lazım..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

sen bakma bunlara :)) gece al kızı sahile falan götür 2 kadeh al bide şarap orda serin serin rüzgara karşı için.. :)

kaçan kovalanır felsefesine inanırım aynen doğrudur..ama dikkatli olmak lazım..

+1

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

KarasuZanu bunu yazdı:

gumusservi bunu yazdı:

resmini karakalem çalışması olarak yaptır birine ama büyük olsun biraz böylee kocaman :)) sonra da güzel bir çerçevelet ver çok sevinir.. :) yani sevinir bence..daha önce bir geçmişiniz yoksa 1 hafta erken sanki ama olsun yapılır yaa nolcaak :) vay be kıza bak 1 hafatlık sevgilisi süprüzler düşünüyor pehh :)

sakın yapma...

ben altın yüzük aldım tanıştıktan 2 hafta sonra gitti sattı amk bide evin heryerine mum yakmıştım verirken (malın büyüğüyüm kabul ediyorum). bide numara çekiyo kaybettim çok üzgünüm yenisini alsana. ben hala o yüzüğü arıyorum nerde kuyumcu görsem, çok beğenmiştim.

önce ağzına biraz bal sür ufak tefek ilgilenmeler. ardından boşla o senin peşinden koşsun . yoksa giderrrr resmini yaptırdım bide diye yakınırsın sora.

Bir altın yüzüğe mal olmuş ama sonunda çözmüş işi helal olsun :) Bana 20.000 dolara mal oldu bu tecrübe :)

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emresenfb
    emresenfb's avatar
    Erkek

hocam 1 haftalık hatunun öyle hemen ağzının içine düşme derim ben..ama çok almak istiyosan google a istiridye içinde inci kolye yaz..orjinal hediyedir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hocam cornetto aşkına al ikisinide sen ye jest olsun =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hocam yaz aşkı gibimi görünüyor yoksa sürekliliği varmı ? ona göre bişeyler düşüneceğim.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

kız senin sevdiğini biLiyosa  . .

kızın geçtiği yoLLardan birine yere örn. esra seni seviyorum yaz . .spreyLe gece :D

sonra eğer kızın numarası varsa kıza mesaj at . . az sonra cama çık diye aL havai fişek kızın evinin yakınLarında patLat kız görsün sonra bunLar senin için de . . :D

dahada akLıma bişi geLmio gece gece =D =D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

sürpriz bak sürpriz yazmayı öğrendim de en büüyk sürpriz olur :D

işin şakası bi yana nette bi eleman yapmıştı bi video.Mesela sen muratsın kızın adı ayşe sokaktan geçenlere murat ayşeyi seviyo dedirtiyo böyle böyle bi sürü kişi ama herkeze kokoreççiye taksiciye aklına kim geliyosa.. Arkayada hoş bi şarkı koyuyo ( fransızca bişeydi).

bence müthiş bişey.Hele birde işi abartıp sinemada bunu izletebilirsen .......

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

yapacakların sana kalmış ona karışmak saçma olur tanımıyorum sonuçta bu kişiyi..

ama tanışma sürenizi göz önünde bulundurarak şunları söyleyebilirim:

-sinemaya götürme

-gürültülü bi ortamda bulunmayın rahatça konuşabileceğiniz bi yer olsun

bu ikisi en çok yapılan hatalardır o yüzden yazdım. geriye kalan konularda herhangi bir yardıma ihtiyacın olacağını sanmıyorum ama olursa sor tabi ;)

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
Toplam Hit: 7576 Toplam Mesaj: 57