Akliniza Gelen En Yaratici Sürprüzler ?
-
dostum ilk etaptan bu kadar kaldirma bence :D
yoksa ilerde pisman olursun.
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------
dostum ilk etaptan bu kadar kaldirma bence :D
yoksa ilerde pisman olursun.
-----------------------------yok hocam kaldirma degil de kücük bi jest yapmak istiyorum
odun gibi durmak istemiyorum :D
-
kiz arkadasin hamile olabilir mesela :F big surprise :F hocam ayrica kizlarin bu kadar ustune dusme daha 1 hafta olmus devami da belli deil :F
-
aha bi genç daha başını yakmış. :( allah şimdiden sabır versin hocam :)
daha ilklerden fazla bu şekilde davranma. ilişkinin devamında sürekli beklenir oluyor. sonra rutin bir işin görevin haline gelir ve bir gün es geçsen kafanın eti yenir. tecrübe ile sabittir.
-
arkadaslar söyle bişi yapsam nasil olur kurs cikişi alip pastane cafe vs bi yere götürsem
1- görevli cocukla önceden konusup gülleri versem biz geldigimizde de xx hanimefendi için bu diyip uzatsa yanimda
2- en sevdigi bi mzk var onuda cd ye ceksem yine görevliye versem biz oturkende izle şimdi diyip yani görevli aşşa indiginde de o muzigi caldirsam
gözlerimle bugulu bugulu baksam nasil olur aksdjkfjkfjsdf :D
-
hocam daha önce kaptanı mı ayarlıyorsun para mı veriyorsun bir tanıdık aracılığıyla mı şeyediyorsun bilmiyorum ama bir vapura binin ve ikiniz ile ilgili birşey anons edilsin. ex; byeren xx'i çok seviyor. tekrar ediyorum bütün yolcuların dikkatine byeren xx'i çok seviyor. bilmiyorum ben karı olsam hoşuma giderdi :D:D
bu arada telefon kutusu içinde şeftali gerçekten mükemmel bir fikir tebrik ediyorum :|
-
bi müridin fikriydi başka bir konuda baya akılda kalıcı :)
"senin için ölürüm" de sonra atla öl
baya süprüz olur hayat boyu seni unutmaz herhalde :))
-
Sürpriz'e umutlandırıp,sürpriz beklemesini sağlayıp sürpriz yapmazdım.Sürpriz yapmayarak sürpriz yapardım. . .
-
yegen burcunu ören yanıma gel " :D bide nelerden hoslanır hayata bakıs acısı ne merak lı ol biraz
ilk denemede meraklısın denilirse kendini agırdan sat ,
-
hocam ağırdan sat kendini sakin ol. 1 hafta süpriz vs. işleri için çok erken. eğer kızı daha önceden felan tanımıyosan.
eğer ki daha önceden tanıyosan ve oda seni tanıyosa işler karışır :D
aşığım felan demişsin durumu tam olarak anlayamadım. yapılabileceklere bir örnek vermek istedim sadece.
gümüşcüden bir yüzük birde zincir al. yüzüğün içine çıkmaya başlancıç tarihini yazdır. ve isimlerinizi. yüzüğü zincire geçir ve kızın boynuna musait olduğu ve beklemediği bi anda tak ve kulağına eğilerek "bu yüzüğü ben senin hayatında gerçekten bir yer bıraktığım gün tak de." anında takıpta seni seviyorum diye boynuna atlamassa gel kardeşin burda :D