folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Akliniza Gelen En Yaratici Sürprüzler ?

Akliniza Gelen En Yaratici Sürprüzler ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ceSur
    ceSur's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:
    -----------------------------

dejnclea bunu yazdı:

Siz çıkıyor musunuz çıkmıyor musunuz ?

Çıkıyorsanız eğer emrivaki hoş bişeyler yap. Tarzı nedir bilmiyorum ama mesela hoşlanabileceği bir filmden 2 bilet al. Bilet mevzuunu değişik şeyler için de yapabilirsin.

Eğer çıkmıyorsanız bir gül al ve bir not yaz. Bunları uygun bulacağın ir yere yerleştir. Mesaj at ve çiçek ile notu koyduğun yere gitmesini söyle. Mesajı "=)" gibi karakterlerle süsle, İsviçreli bilimadamlarının yaptığı bir araştırmaya göre kadınlar "=)" kullana erkekleri daha samimi daha sıcak buluyorlarmış.

Ha bir de burçlarınızın durumu ne ?

cikiyoruz hocam burclar benimki kova o oglak 

aklima bi fikir geldi hocam senin dedigin gibi cumartesi kantinci bi cocuk var ona bi kutu ayarlasam içine kirmizi gül ve güzel bi not biraksam sonra teli alsam 

ben gelemiyorum acil bi işim cikti lütfen o kutuya sahip cikarmisin acaba o kutunun süpriz oldugunu anlarmi anlamamsi gerek bunun için napilabilir kantinci cocugu ayarlarim ayarlamasinada dasljfslfjsdljldjf bu ya evet bu bunu yapacam 

hocalar bunun üstünde calişsak az ?

daha enteresan bi fikir söyleyim, doritos al büyük paket tersten aç içine gül yapraklarını ayıkla sonrada bi hediye gibi bişey at orayı UHU ile bantla yanına git ve ona ver :D al sana aldım ye de :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ßunLar ßenim GhOLgemi Gorse HayaLet Diye kOrKar...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

BAŞBAŞA KALINCA ANİDEN SOYUN (SÜPRİZ)

isyanda sergerde....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

sergerde bunu yazdı:

BAŞBAŞA KALINCA ANİDEN SOYUN (SÜPRİZ)

Naked man her  3 denemenin 2 sinde işe yarar es geçme.:P

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

resmini karakalem çalışması olarak yaptır birine ama büyük olsun biraz böylee kocaman :)) sonra da güzel bir çerçevelet ver çok sevinir.. :) yani sevinir bence..daha önce bir geçmişiniz yoksa 1 hafta erken sanki ama olsun yapılır yaa nolcaak :) vay be kıza bak 1 hafatlık sevgilisi süprüzler düşünüyor pehh :)

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

ceSur bunu yazdı:

byeren bunu yazdı:

dejnclea bunu yazdı:

Siz çıkıyor musunuz çıkmıyor musunuz ?

Çıkıyorsanız eğer emrivaki hoş bişeyler yap. Tarzı nedir bilmiyorum ama mesela hoşlanabileceği bir filmden 2 bilet al. Bilet mevzuunu değişik şeyler için de yapabilirsin.

Eğer çıkmıyorsanız bir gül al ve bir not yaz. Bunları uygun bulacağın ir yere yerleştir. Mesaj at ve çiçek ile notu koyduğun yere gitmesini söyle. Mesajı "=)" gibi karakterlerle süsle, İsviçreli bilimadamlarının yaptığı bir araştırmaya göre kadınlar "=)" kullana erkekleri daha samimi daha sıcak buluyorlarmış.

Ha bir de burçlarınızın durumu ne ?

cikiyoruz hocam burclar benimki kova o oglak 

aklima bi fikir geldi hocam senin dedigin gibi cumartesi kantinci bi cocuk var ona bi kutu ayarlasam içine kirmizi gül ve güzel bi not biraksam sonra teli alsam 

ben gelemiyorum acil bi işim cikti lütfen o kutuya sahip cikarmisin acaba o kutunun süpriz oldugunu anlarmi anlamamsi gerek bunun için napilabilir kantinci cocugu ayarlarim ayarlamasinada dasljfslfjsdljldjf bu ya evet bu bunu yapacam 

hocalar bunun üstünde calişsak az ?

daha enteresan bi fikir söyleyim, doritos al büyük paket tersten aç içine gül yapraklarını ayıkla sonrada bi hediye gibi bişey at orayı UHU ile bantla yanına git ve ona ver :D al sana aldım ye de :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

doritos fikride süper hocam bunuda kaydedelim :D 

asdasdsa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

ilk once kesınlıkle gul mevzusunu yap.

Her kız gıbı o da etkılenecektır,en basıt ve en etkıleyıcı yontem gül dür.

Gül Kırmızı ve bir adet olsun...Sonra kızı al bı aksam yemegıne luks biyere gotur,orda calısan elemanlarla onceden konus bıseyler planla.(luks dedım ama sen orta sekerlı bı yere gıt :)

Sonra da bı ufak hedıye al veya bırlıkte cektırdıgınız resım varsa onu cıkart ve caktırmadan cantasının ıcıne at.Eve gıdene kadar gormeyecek bı sekılde olsun.

Sonra evının kapısına kadar gotur,eve gırdıgını gor ve aradan 5 dk gecmeden mesaj at "cantanın ıcıne bak askim" diye :)

Sonrası Muamma :)

bu arada bravo yanı 1 haftalık kız ıcın bu kadar telasa kapılmıssın :) ben 5 senedır cıktıgım kıza bısey yapamadım hala xD

Allah büyüktür vesselam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

apokontek bunu yazdı:

Gül Kırmızı ve bir adet olsun...Sonra kızı al bı aksam yemegıne luks biyere gotur,orda calısan elemanlarla onceden konus bıseyler planla.(luks dedım ama sen orta sekerlı bı yere gıt :)

Sonra da bı ufak hedıye al veya bırlıkte cektırdıgınız resım varsa onu cıkart ve caktırmadan cantasının ıcıne at.Eve gıdene kadar gormeyecek bı sekılde olsun.

Sonra evının kapısına kadar gotur,eve gırdıgını gor ve aradan 5 dk gecmeden mesaj at "cantanın ıcıne bak askim" diye :)

bu arada bravo yanı 1 haftalık kız ıcın bu kadar telasa kapılmıssın :) ben 5 senedır cıktıgım kıza bısey yapamadım hala xD

saol hocam nacizane bilgilerin için xD

asdasdsa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

müridler birde benden bi mp3 istedi işte slow tarzinda pazartesi cd yi verecem arasina neler yazilabilir hem espirili hem komik hemde anlamli böyle okudugunda 

delisin sen demeli :D ayikiyorsunuz ?

asdasdsa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

apokontek bunu yazdı:

saol hocam nacizane bilgilerin için xD

Ne demek Rica ederim ;) Her zaman... xD

Allah büyüktür vesselam...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

resmini karakalem çalışması olarak yaptır birine ama büyük olsun biraz böylee kocaman :)) sonra da güzel bir çerçevelet ver çok sevinir.. :) yani sevinir bence..daha önce bir geçmişiniz yoksa 1 hafta erken sanki ama olsun yapılır yaa nolcaak :) vay be kıza bak 1 hafatlık sevgilisi süprüzler düşünüyor pehh :)

sakın yapma...

ben altın yüzük aldım tanıştıktan 2 hafta sonra gitti sattı amk bide evin heryerine mum yakmıştım verirken (malın büyüğüyüm kabul ediyorum). bide numara çekiyo kaybettim çok üzgünüm yenisini alsana. ben hala o yüzüğü arıyorum nerde kuyumcu görsem, çok beğenmiştim.

önce ağzına biraz bal sür ufak tefek ilgilenmeler. ardından boşla o senin peşinden koşsun . yoksa giderrrr resmini yaptırdım bide diye yakınırsın sora.

Toplam Hit: 7578 Toplam Mesaj: 57