folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AKP Başta Olduğu Sürece Neler Yaptı...

AKP Başta Olduğu Sürece Neler Yaptı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

fuzuli bunu yazdı:
    ----------------------------- 

wert bunu yazdı:

Eğitimde Eşitlik–> Meslek lisesi ve İmam Hatp katsayı Adaletsizli devam ediyor

buna hangi mal yazdı :S

neresei adeletsizlik amk sen; az katsayı geldiğini bile bile oraya gitmiyormusun sonra ne adeletsizlik diyorsun amk imam hatipleri bilmem

ama meslek lisesinin amacı belli amk okumaya pek niyeti olmayan kişilere boş boş gezmeyip bir işe yarasınlar diye meslek öğretmek madem ünide okumayı bukadar çok istiyorsun

düz liseye gitseydin düzlisenin eğitimi kötü deme şimdide çünkü meslek lisesinde öğretilenlerin kat ve kat fazlasını öğreniyorsun

ve üniyede gidebiliyorsun ben düz lise mezunuyum şuan ünideyim sen ne adeletsizlik bahsediyorsun

Yazdıklarını okudumda senın ya yasın cok kucuk yada zeka gerili var.Sanırım fazla gereksiz kisilerle takılıyorsun.

Bak arkadasım bende meslek lisesi mezunuyum !

2 yıllık İstanbul üniversitesine elim şeyimde giriyordum ! + 4 yıllık sınavına girseydim kazanırdım büyük olasılıkla !

Düz lise gitmektense meslek okuluna gider meslek öğrenirim kenarda kalır (benim karıma olur) ! arkadaslar var 4 yıl üniversite 2 yıl yüksek okul okuyanlar var ama simdi o boş geziyor ! Ben iş yerinde 4 yıllık üniversite mezunu adamdan daha yüksek maas alıyorum ! üstelik ise giris daha 4 ay oldu adam 8 aydır burdamış.

Üniversitede okuyacak bölüm aklında belirlemediysen kesinlikle gitmeyeceksin istemediğin bir sey olur cıkarsın insanların basına bela olursun.

--- Her neyse ya üniversite okumak icin Düz Lise okuyup bir seyden anlamadan ( mat. fiz. kim. biy. anlarsın sadece) üniversite okumak var !

--- Birde Meslek okuyup üniversite okumasanda rahat is yapma imkanın var !

2 yıl üniversite gitseydim 2 yılım bosuna geçmiş olurdu sahsen :D

Seçim senin :D

ökncelikle neyi tartıştığını anlane savunduğunu anla önce bana karşı çıkıyorsun sonra beni destekliyorsun 

benim yazdığım:ama meslek lisesinin amacı belli amk okumaya pek niyeti olmayan kişilere boş boş gezmeyip bir işe yarasınlar diye meslek öğretmek 

senin yazdığın:--- Birde Meslek okuyup üniversite okumasanda rahat is yapma imkanın var ! 

artı 2 delik delmek ile birşey bilmişmi oluyorsun onu herkes yapar bir ustanın yanında kaldıktan sonra onları herkes yapar(usta-kalfa-çırak ilişkisi)

ve senin hiç birşey dediğin şeyler  (matematik-fizik-kimya vsvsvs) dediğin şey hayatın kendisidir ama işte sen bunları göremediğin için öle sağına soluna saldırıp duruyorsun şuan kullandığın internet bile bir fizik labaratuvarında ortaya çıktı  artı sen meslek lisesinde öğrendiklerinde sadece delik delip vida sıkıp birşeyler yaparsın ama ben matematik ve fizik(mühsendisliklerin olmazsa olmazı) bildiğim için yani mühendis oluduğum için gerekli hesaplamaları kendim yaparım kimse bişi demz bana(patron sadece şöyle bişi lazım der bende onun hesaplamasını yapını yaparım ona kimse bişer diyemez) sonra da sana derimki şurayı şöyle kes burayı böle del burayada vida sık işte aradaki fark bu

yani kısaca vida sıkmakla bişi olmazsın  

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaZenci
    beyaZenci's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı:

Eğitimde Eşitlik–> Meslek lisesi ve İmam Hatp katsayı Adaletsizli devam ediyor

buna hangi mal yazdı :S

neresei adeletsizlik amk  sen; az katsayı geldiğini bile bile oraya gitmiyormusun sonra ne adeletsizlik diyorsun amk imam hatipleri bilmem

ama meslek lisesinin amacı belli amk okumaya pek niyeti olmayan kişilere boş boş gezmeyip bir işe yarasınlar diye meslek öğretmek madem ünide okumayı bukadar çok istiyorsun

düz liseye gitseydin düzlisenin eğitimi kötü deme şimdide çünkü meslek lisesinde öğretilenlerin kat ve kat fazlasını öğreniyorsun

ve üniyede gidebiliyorsun ben düz lise mezunuyum şuan ünideyim sen ne adeletsizlik bahsediyorsun 

ne saçma bi amacı varmış :)

aslında bu söz ailleler çocuklarından bi bk olmıca düşüncesine kapıldıklarında tercih ettikleri bir yoldur. devletin ise meslek liselerindeki amacı farklıdır vasıflı ve vasıfsız olayıdır devlet gençleri bu okullara teşvik etmesi gerekir, işi bilmeden işe giden çok insan var,

üni mezunu olup alakasız işlerde çalışan okadar çok insan geçti ki elimden bilemessin, veterinerinden tut işletme mezununa kadar bu adamlar meslek eğitimleri pek olmadığından tercih edilmiyor şirketler tarafından, bunlarda başka mesleklerde çalışmak için can atıyolar, benim şirketimde bu şekilde çalışan (eğitimiyle sadece benim ilgilendiğim) en az 50 kişi tanıyorum. daha dün biriyle karşılaştım benim çalıştığım şirketten çıkıp bi içecek şirketind başlamış yanında da ona eğitim veren işi bilen bi insan (kendimi gördüm), şirketler bu insanlara çok yatırım yapıyolar sırf üni mezunu diye, şikayet etmiyorum haklarıdır okadar sene okumuşlar ama mesleklerini icra edemeyip o liman senin bu liman benim dolaşıyolar hayatlarını heba ediyolar, çok azı çalışmış oldukları yerlerde başarılı olup kendilerini kurtara biliyor(eğitim verdiklerim arasında bunlardanda var)

üniversite mezunu olmak kötü bişeydir veya gereksizdir demiyorum, aksine en yaralısıdır. devlet, özel şirketler ve askeriye bile bu kişilere insiyatf veriyor onları yedek subay yapıyor, ama gençlerdeki sorun yapacakları mesleğe işe öss sınavına girerken karar verebiliyorlar çünkü öss onlar için çok büyük bişey ve hiç bişey düşünmeden sadece sınava odaklanıyolar sınavdan sonra  tercih yapıyolar ( pek az insan önceden kendine bir yeri hedef alıp hareket ediyor, çalışmalarını ona göre devam ettiriyor ve başarılı oluyolar)

okadar insan insan bu öss uğruna çok şeyden oluyor, buda eğitim sisteminin bozukluğu olabilir...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    hepsi bir yana  yazı güzel olmus..teşekkürler.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek

1) Bunu yapmaya çalışıyo 

işte bunu yapmaya irana çevirmeye milleti birbirine düşürmeye çalışıyo akepe

(kara çarşaf bizim değil iranın)

irana%20gidin

2) Bunu yaptı (daha da ileri gidicek gibi görünüyo)

satilik

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı:

*sohbet günlerinde sohbete giden lere devletin yakıtıyla devletin otobüsünü tahsis etti

*sohbet mekanlarını kapılarını (devletin) parasız actı

*kömür dağıtıı yardıma muhtaç lara

*baş örtüsü gelişimine önemli katkıda bulundu

*23 NİSAN DA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA DEVRETTİ  ÇOCUĞUN İLK LAFII     

!!!!!!!!!       AMAN   DİKKAT EDELİMMMMMMM     CEMAATE  REZİL OLMAYALIMMM  ?

BU COCUK NERDEN ÇÖZDÜ CEMMAT OLAYINI O YAŞTA    

Biri şunu türkçe'ye çevirsin ben bişey anlamadım :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek

bi kişi çıkıp 6-7yıllık tayyip dönemini bırakıp tayyipten Atatürk e kadar olan dönemde neler olmuş onu yazabilirmi?!!!!

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    hope_siz bunu yazdı:

bi kişi çıkıp 6-7yıllık tayyip dönemini bırakıp tayyipten Atatürk e kadar olan dönemde neler olmuş onu yazabilirmi?!!!!

????

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    HighNitro bunu yazdı:

http://www.akicraatlar.com/turkce/

bak neler yapmış

http://www.akpgercegi.com/

bak neler çeviriyolar ne oyunlar oynanıyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lethe01
    lethe01's avatar
    Erkek
    Demodor bunu yazdı:
    hope_siz bunu yazdı:

????
    bilinmiyor mu?

bknz: http://www.ilkimwebtasarim.com
Toplam Hit: 7840 Toplam Mesaj: 68