folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AKP Başta Olduğu Sürece Neler Yaptı...

AKP Başta Olduğu Sürece Neler Yaptı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

amuda da kalksanız

havada asılıda dursanız

peygamber torunuda olsanız

AKP gene iktidar olacak- kapansa bile yeni parti açacak gene o tek iktidar olacak 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    bu listeyi hazırlayanın bilgisiz biri olduğu belli akp çok şey yaptı demiyorum ama bunu hazrılayan kişi başbakan olduktan sonra herşeyi yapmak çok kolay sanıyo herhalde
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    lafı dolandırmanın anlamı yok bence o maddelerin hepsinin aksini kanıtlarıyla beraber iddaa edebilicek varsa alkışlarım :) ne yazık ki durum bu :(

Abra Kadabra
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Memorial bunu yazdı:
    -----------------------------
    lafı dolandırmanın anlamı yok bence o maddelerin hepsinin aksini kanıtlarıyla beraber iddaa edebilicek varsa alkışlarım :) ne yazık ki durum bu :(

peki arkadaşım birşey sorarım. 2001 yılından bugune kadar hiçbirşey değişmedimi. Sen bundan 5 sene öncede bu derece ferah ve güzel bir durumdamıydın. Bundan önceki dönemleride biliyoruz. CHP'nin türkiye iş bankasından aldığı tüm paraların cebe indiğini. Cem uzanın iflahımızı s.... diğer partilerin mahfettiğini ana yasa defterinin sonumuza neden olduğunu. 200 küsür teröristin cumhurbaşkanı ile af kapsamı altında çıkartıldığını.

vs vs vs önceki dönemdeki başa geçenlerin Din'le alakarı yok dindar olmadığı için bu kadar eleştirilmiyo

Demekki kafir olupda bu ülkeyi yok ediceksin ses yok. Dindar olupta düzeltmeye kalkıcna azına ediyorlar. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Memorial bunu yazdı:

senin gibi düşünen adamlar oldukça bu ülke doğru dürüst bi hükümet göremez 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:

Memorial bunu yazdı:

peki arkadaşım birşey sorarım. 2001 yılından bugune kadar hiçbirşey değişmedimi. Sen bundan 5 sene öncede bu derece ferah ve güzel bir durumdamıydın. Bundan önceki dönemleride biliyoruz. CHP'nin türkiye iş bankasından aldığı tüm paraların cebe indiğini. Cem uzanın iflahımızı s.... diğer partilerin mahfettiğini ana yasa defterinin sonumuza neden olduğunu. 200 küsür teröristin cumhurbaşkanı ile af kapsamı altında çıkartıldığını.

vs vs vs önceki dönemdeki başa geçenlerin Din'le alakarı yok dindar olmadığı için bu kadar eleştirilmiyo

Demekki kafir olupda bu ülkeyi yok ediceksin ses yok. Dindar olupta düzeltmeye kalkıcna azına ediyorlar.

henüz 18 yaşımdayım ve diğer iktidarların döneminde siyasette bilinçli bi şekilde yaşamadığım için yorum yapamıycam ama akp iktidarken bu bilince sahibim ve yaptıklarından hoşnut değilim bu maddelerin devamlı günlük yaşantımda karşıma çıkmasından yani.

---------------------------

---------------------------

bu yazdığın cümle malesef hiç hoş değil bu ülkede kimsenin kafir olduğu yok neye dayanarak kafir olduklarını iddia ettiğinide anlamadım başlarının açık dolaşmalarına mı?

Abra Kadabra
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Rak_BenAdam bunu yazdı:

Memorial bunu yazdı:

senin gibi düşünen adamlar oldukça bu ülke doğru dürüst bi hükümet göremez

sana göre görmez bana göre görür.

Abra Kadabra
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

başı açık hiçkimseye kafir demem ne alaka niye konuyu oraya çekiyorsun. Benim akrabalarımda başı açıkda olan var kapalıda.

Din'nine bağlı olmak. Ben müslümanım demeyle olmuyor. Ülke'nin şu ana kadar başına geçmiş bir çok dinsiz imansız insan bulunuyordu ama hiçbirine laf edilmiyordu 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    gene AKP karşıtı biri gene sallamasyon yazılar . Sonuçta başa geçenleri millet belirlemiyormu bu adamlar boşunamı %47 aldılar. Demekki böyle seviyorlar onun için oy veriyorlar birşey yapamazsinizki :)

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    yok illa ondan dolayı öyle diyosun demedim zaten :) görüşlerine saygı duyuyorum ve aynı şekilde benimde görüşlerime saygı duymanı bekliyorum ki duyduğunu sanıyorum ama duymayanlarda var elbet.bi gerginlik yaşattıysam özür dilerim herkesten.

Abra Kadabra
Toplam Hit: 7847 Toplam Mesaj: 68