AKP Başta Olduğu Sürece Neler Yaptı...
-
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------
Demodor bunu yazdı:
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------bi kişi çıkıp 6-7yıllık tayyip dönemini bırakıp tayyipten Atatürk e kadar olan dönemde neler olmuş onu yazabilirmi?!!!!
????
bilinmiyor mu?
herkez biliyo neyin ne olduğunu geçmişi şu an olanları ama burda yaz yaz bitmez konuyu her yönüyle çıplak gözle ele almak lazım.Türkiye'nin siyasi geçmişini ve tarihini anlatan çok kaynak ve çok kitap var al oku öğrenirsin.
-
Demodor bunu yazdı:
hope_siz bunu yazdı:
Demodor bunu yazdı:
hope_siz bunu yazdı:
-----------------------------bi kişi çıkıp 6-7yıllık tayyip dönemini bırakıp tayyipten Atatürk e kadar olan dönemde neler olmuş onu yazabilirmi?!!!!
????
bilinmiyor mu?
herkez biliyo neyin ne olduğunu geçmişi şu an olanları ama burda yaz yaz bitmez konuyu her yönüyle çıplak gözle ele almak lazım.Türkiye'nin siyasi geçmişini ve tarihini anlatan çok kaynak ve çok kitap var al oku öğrenirsin.
-----------------------------tüm Türkiye tarihini yazın demedi. o zamandan bugüne yaşanılan krizler, yapılan darbeler vb.. sanki öncekiler hint kumaşı, tayyip değil. hepsi aynı bokun soyu. bi tanesi gelir başbakanın kafasına kitap fırlatır diğeri ülkede kriz var der... intihar edenleri cinnet geçirenleri iflas edenleri gördük.. eski başbakanların dgm de yargılanmalarına şahit olduk..demirel'ler, çiller'ler ecevit'ler, mesut yılmaz'lar gördük... ama şimdi sanki onlar hiç olmamış gibi davranılıyor, Türkiye halen daha o günden kalan borçları ödemiyormuş gibi davranılıyor, şimdiki başbakana yükleniliyor..(haa tayyipi de şimdi görüyoruz)... bazen 2 şey aklıma geliyor "meyve veren ağaç mı taşlanıyor" yoksa halkın %47si memnunken( bu oran Türkiye rekoru) bazıları neden avazı çıktığı kadar bağırıyor diye.. menfaatlerinin önüne geçildi diye mi acaba?
-
şu devletin başına keşke chp mhp dp tüm partiler gelse mrk ediyorum ne olacak sonumuz
-
HanDsomE bunu yazdı:
şu devletin başına keşke chp mhp dp tüm partiler gelse mrk ediyorum ne olacak sonumuz
onlarıda gördük be handsome.. Türkiye bunca yıllık tarihinde süper güç'tü de şimdi bu hale geldi bi gösterilmesi canımı sıkıyor benim.. -
hope_siz bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
onlarıda gördük be handsome.. Türkiye bunca yıllık tarihinde süper güç'tü de şimdi bu hale geldi bi gösterilmesi canımı sıkıyor benim..
gözlerinizi açın ve gerçeklleri görün artık. -
Ben akp taraftarı değilim. Ekonomi okuyorum ekonomi den anlayan herkes Akp nin ekonomik başarısını konuşuyor, takdir ediyor.
-
Demodor bunu yazdı:
hope_siz bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
onlarıda gördük be handsome.. Türkiye bunca yıllık tarihinde süper güç'tü de şimdi bu hale geldi bi gösterilmesi canımı sıkıyor benim..
gözlerinizi açın ve gerçeklleri görün artık.
-----------------------------tamam abi başüstüne :|
-
herkes bir taktı gözlerini açına gayet açık gözlerimiz.
Sen yüzlerce milyar dolarlık borçtan bataktan halkın ağzı kokarken şu anda Allah'a şükür araba alacak duruma geldik. Halimize şükür etmemiz gerekirken. Ottan b.ktan gazetenin köşelerinden laflar atın
tamam akp peygamber torunları değil mükemmel insanlarda değil bir çok hataları olmuştur ama eleştiri yaparken hakkınıda verin şu akp'nin yukarıda yorum yazan bir arkadaş ekonomik düzelmeyi yazmş. Ondan daha mı iyi biliceksiniz buyrun.
Çoğu kişi parti kavgası yapıyor. Yani onlar ülke değilde daha çok kendi partisi başa gelsin die uraşıyoz bizde onlara ön ayak olmayalım
-
herkesin düşüncesine saygımız var elbet gün gelir bu devran döner görürsünüz gerçek yüzünü bazılarının.hadi kalın selametle
-
musty28 bunu yazdı:
Ben akp taraftarı değilim. Ekonomi okuyorum ekonomi den anlayan herkes Akp nin ekonomik başarısını konuşuyor, takdir ediyor.
-----------------------------ozaman okudugun okulun temeline bomba yerlestirip ucurman memlekete buyuk bir hizmet olacaktır. yetistirdigi ekonomistlere ekonominin ne oldugunu anlatamayan bir okulun ayakta kalmasının mantıgı yok. tek kelime ile yazık...
geçmişi soran arkadaşım, geçmişte tam olarak hangi tarihler arasında neyi bilmek istiyorsan onu sor ki bizde cevap verebilelim. ben sana sen küçükken kaç yaşındaydın desem sen bana cevap verebilirmisin?