folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AKP Başta Olduğu Sürece Neler Yaptı...

AKP Başta Olduğu Sürece Neler Yaptı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------
    36 > ayaklar baş olamaz : 1 mayısta göstercez ayakların baş olup olmadığını

Wuheaheah gosterdin 1 mayısta :D adam s*kine bile takmadi . polise emri verdi onune gelene vurdu poliste :)

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

Wuheaheah gosterdin 1 mayısta :D adam s*kine bile takmadi . polise emri verdi onune gelene vurdu poliste :)
    ne saçmalıyorsun ya o yüzden mi o kdar polis askeri yığdılar oraya..dier şehirlerden bile polisler geldi olaya müdahale etmek için..gördüğün bildiğin yok konusuyon..yada war işine geldiği gibi yorumluyon..bos laf yapmayın..

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:
    mayrip bunu yazdı:

Ne bekliyordun ? İşçilerin hükümeti devirip iktidar olmasını mı ? Hem gayette s*kine mi g*tünemi neresine beğeniyorsa orasına taktı, o kadar insanı bir arada kararlı şekilde görünce sendikaların bu kadar ciddi istekli olacağını beklemiyordum dedi.O yerde yatan suçsuz olduğu halde kafasına polisten tekme yiyen senin gülen suratın olsaydı keşke.Adam gibi yorum yapın adamın canını sıkmayın.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    o takmayan hükümet ve vatandaşa vuran zihniyet bir gün gelir vatandaşın tokadını yer ve kendine gelemez bir daha

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

şu amk konusuna elli kere yazdım halada akp yi çok büük iş yapmış gibi savunanlar var deli oluyorum ha benim amacım sizi akp lilikten caydırmak değil ama görün şu sı*tımın gerçeklerini hangi hükümet yaptı lan bu kadar özelleştirmeyi siz çok iyi bişey zannediyosunuz özelleştirmeyi ölemi? aha şimdide toprak olayı çıktı adamlar aldıkları her bölgeyi istedikleri gibi yönetecekler bi gün kapınıza CIA gelip çıkın lan dışarı brası bize ait burda işinz yok artk dediinde görürüm sizin o g*tü akpartinizi verir bi 171 milyar $ daha sizi kurtarır ne de olsa akp niz o borçlandığı 171 milyar $ lık borcu iktidara geldiğinden bu yana düşürdü borç morç kalmadı aslında İMF nin bize borcu varda basına yansıtılmıyo İMF ninde bi karizması var dünya üzerinde dimiii?

uyan YÜCE ULUS uyan ??¿ 

bu resme iyi bakın ve sakın unutmayın.. 

http://img264.imageshack.us/img264/5862/kopyas955764bi7.jpg

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Ben AKP karşıtı o hukumetin vatanı satmasına razı olmayan solcu bi vatandasım. burda siyaset yapmak istemiyorum şimdi ama size bişe anlatcam.

benim arkadasım can dostum kardesim dediğim kişide sağcı akp yandaşı onun yaptıklarını savunan biri bunla ara sıra sohpet ediyoz konuşmalar şöyle...

ben : lan bu hukumet her seyi sattı bi b*k kalmadı elimizde ya 1 ini sat 2 sini sat buna razıyız niye 100 tanesini satıyon kardesim bunlar vatanı satıyor..

arkadas: evet ya ben bu yaptıklarına karsıyım. o kadar seyi satmayacaklardı..

ben: Lan Türk Telekom her yıl milyar dolarlar kazanıyo bunlar niye sattı bunu

arkadas: P*çliklerinden!!! [aynen böyle söylüyor]

ben :Bu niye Amerika nın uşağı oldu ya mal mı bunlar!!

arkadas: baska çareleri yok olmak zorundalar. Bir sürü borcumuz var..

ben : borcu kapatsınlar diye secilmediler mi niye kapatmıyorlar

arkadas : para yok!!

Ben: Madenlerimiz var oğlum fabrika kursun çıkartsın işlesin satsın. Bor minarellerimiz var en değerli maden bunu işlesin

arkadas: Fabrika yok oğlum adam ne yapsın

Ben: İktidara fabrika acsın diye gelmedi mi?

arkadas: ..............?????

Ben: Oyak Bank satıldı ne diyon bu işe serefsizler vatanı satıyor..

arkadas: küfür.... [akp ye]

Ben: Lan Bunlar Şeriatçı oğlum sen demi seriatçısın

Arkadas: evet

ben: hani sen Atatürkçüydün..

arkadas: evet Atatürk çüyüm..

Ben: O zaman laiksin..

Arkadas: evet. hem laik hem dinime bağlıyım

Ben: Oğlum Tayyip Erdoğan bi konuşmasında hem laik hem müslüman olunmaz dedi. ne diyon bu işe

Arkadas: Atatürk dinsiz değil. şimdiki chp liler atatürkün arkasına sığnıyor onun düşüncelerini yanlış yorumluyor...

ben: ya sabır!!!

ben: Bunlar bor minarellerini a.b.d ye satacaklardı son anda vazgectiler ne diyon bu işe..

arkadas: serefsizler...

ben: Oğlum madem adamın her yaptığı yanlış niye onu savunuyon bana..

Arkadas: Ondan iyisi yok da ondan aralarından en iyisi bu.

burda bitti konuşma..

3 hafta sonra...

Ben: Devrimciyim oğlum ben biz vatan haini değiliz. siz bizi pkk nın devrimiyle karıştırmayın arastırında gelin

arkadas: Mitinglerde devrim deyip zafer işareti yapıonuz..

ben: ya sabır!!!!!

ben: oğlum vatanı sata sata bi hal oldu bu tayyip daha savunuyon mu..

arkadas: evet bence doğru yapıyo şirketler satıldıktan sonra karı artıyo bide para yok mecbur satacak.

Burda ben kardes neyse bi yere varamayız yazılı ne zaman deyip konuyu değiştiriyorum

BURDAN ÇIKACAK SONUÇ ADAMLAR YANLIŞI GÖRÜYOR BİLE BİLE ONU SAVUNUYOR BUNLARIN BEYNİNİ BİRİLERİ YIKAMIŞ SOLCULAR HAİN VATAN HAİNİ pkk LI DEWRİM TERÖRDÜR. DEWRİMCİLER HAİN DİYE ONUN İÇİN HALA YANLIŞI SAVUNUYOLAR.

teşekkür ederim

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vala mürid kardeşler  nederseniz diyin her nekadar karalama kampanyanız süper mega hızla devam ederse etsin densiz bakkala vericeğime samimi söyliyorum 5000 oyum olsa hepsi yinede akp nindir.atatürk yaşasaydıda baykalın yüzüne tükürseydi. ATATÜRK yaşasaydi türkiye cumhuriyeti başbakanı sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN gibi yüce kişiliğe DURMAK YOK YOLA DEVAM derdi.ben siyesetten o kadar anlamam ama,cahpe liderinin de anladığını sanmıyorum onun yaptığı yeni bir tür saçmalama sanatı,türkiye için büyük bir tehdit bence pkk dan sonra cahpe örgütü gelir pkk ülkeyi bölme çabalarını dağlarda sürdürürken cahpe ne yapıyor içimizde meclisimizde ülkeyi gerip türkiyeyi olumsuz yönde etkiliyor.ve şuanda bölücülük rolunu üstlenmiş durumda ve suçuda hükümete atmayı basın yoluyla çok iyi yapıyor utanmadan oy veren halkımıza cahil deme cüretini gösteriyor. ben ilk defa bukadar iğrenç bukadar rezil bir siyaset görmedim.yazıklar olsun diyorum.

Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
Toplam Hit: 7843 Toplam Mesaj: 68