folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder AKP Hakkında Montaj İddiası!

AKP Hakkında Montaj İddiası!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    '' Hayır ! Montaj buuu :l  - Evet evet montaj :) ''

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Adana dan ornek vereyim. Hem chp , hemde dun yapilan akp mitingine gidip gozlemledim kalabaligi.Hem parti liderlerini dinledim hemde insanlari analiz ettim.

Chp mitinginde hava yagmurluydu ona ragmen oldukca kalabalikti.Yaklasik 12-15 bin kisi vardi rahat.

Dun Akp mitingi vardi hava iyiydi , kalabalik Chp mitingi kadar olabilirdi ancak , teayyeap'in miting alanina 2-3 saat gec gelmesi milleti kizdirdi , hatri sayilir bi insan toplulugu kufur ede ede , ilcesine , koyune , kasabasina dondu , teayyipi beklemeden.Yani bence Akp icin dunku Adana manzarasi buyuk bir hayal kirikligi oldu , basbakan'da konusmasini yaparken bunun farkindaydi. Aytac Durak(mevcut adana belediye baskani) mahalle toplantisi yaparken bile hemen hemen dunku akp kalabaligina ulasabiliyor... Ancak dunden beri butun haber sitelerini ve gazeteleri karistirmama ragmen , Akp'nin Adana fiyaskosu diye hicbir habere rastlamadim yada buna benzer Akp'nin hayal kirikligina ugradigini yazan hicbir haber sitesi goremedim.

Son olarakta 21 Mart gunu Mhp mitingi olacak bakalim. Sanirim oldukca kalabalik gececek , 20bin civari insan katilabilir.Burada Mhp'nin en buyuk avantaji , Adana'yi akp ye kaptirmak istemeyen , dsp,anap,chp'nin bazi elemanlari oylarina aytac durak'tan yana kullanabilir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    http://haber.mynet.com/galeri/haber/2955/66965/sayfa/1/akp-nasil-insanlari-klonladi

Merhabaaaaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek
    deveye sormuslar : "boynun neden egri ?"
    deve de "nerem dogru ki ?" demiş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

fotografa yaygin birsekilde daha dikkatli bakinca hakkaten daha fazla cikiyor.

ayni elbise,yaninda ayni adam veya kadin ayni yöne bakip ayni hareketi yapiyorlar :S:S

yuh bea yaw

anlasmali photoshop ürünleri :D

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    resimdeki 112312314 montajı bulun :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    montaj tabii

Yapay zeka, zeka değildir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KuralsiZ
    KuralsiZ's avatar
    Erkek

Bu seçimler bitsede kurtulsak yav herşey çıkıyor. Onda montaj onda bilmiyorum ne ondan  terör ondan bundan şundan. Muhtarlarda bir yandan habire fotosonu çagaltan duvarlara  vuran muhtarım diyiyor. Yeter yav  az kalmış abi kardeş bir birine  gire kim gelirse  başa  iyice bir yerden  yiyecek  bu kesindir.Ama işin aslı budur  ki seçimden önce nevroz bayramı var  o yönden dtp alır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:
    -----------------------------
    '' Hayır ! Montaj buuu :l  - Evet evet montaj :) ''
    -----------------------------
    -hee montaj :I - alsana montaj:):)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa