AKP Hakkında Montaj İddiası!
-
'' Hayır ! Montaj buuu :l - Evet evet montaj :) ''
-
Adana dan ornek vereyim. Hem chp , hemde dun yapilan akp mitingine gidip gozlemledim kalabaligi.Hem parti liderlerini dinledim hemde insanlari analiz ettim.
Chp mitinginde hava yagmurluydu ona ragmen oldukca kalabalikti.Yaklasik 12-15 bin kisi vardi rahat.
Dun Akp mitingi vardi hava iyiydi , kalabalik Chp mitingi kadar olabilirdi ancak , teayyeap'in miting alanina 2-3 saat gec gelmesi milleti kizdirdi , hatri sayilir bi insan toplulugu kufur ede ede , ilcesine , koyune , kasabasina dondu , teayyipi beklemeden.Yani bence Akp icin dunku Adana manzarasi buyuk bir hayal kirikligi oldu , basbakan'da konusmasini yaparken bunun farkindaydi. Aytac Durak(mevcut adana belediye baskani) mahalle toplantisi yaparken bile hemen hemen dunku akp kalabaligina ulasabiliyor... Ancak dunden beri butun haber sitelerini ve gazeteleri karistirmama ragmen , Akp'nin Adana fiyaskosu diye hicbir habere rastlamadim yada buna benzer Akp'nin hayal kirikligina ugradigini yazan hicbir haber sitesi goremedim.
Son olarakta 21 Mart gunu Mhp mitingi olacak bakalim. Sanirim oldukca kalabalik gececek , 20bin civari insan katilabilir.Burada Mhp'nin en buyuk avantaji , Adana'yi akp ye kaptirmak istemeyen , dsp,anap,chp'nin bazi elemanlari oylarina aytac durak'tan yana kullanabilir.
-
http://haber.mynet.com/galeri/haber/2955/66965/sayfa/1/akp-nasil-insanlari-klonladi
-
deveye sormuslar : "boynun neden egri ?"
deve de "nerem dogru ki ?" demiş. -
fotografa yaygin birsekilde daha dikkatli bakinca hakkaten daha fazla cikiyor.
ayni elbise,yaninda ayni adam veya kadin ayni yöne bakip ayni hareketi yapiyorlar :S:S
yuh bea yaw
anlasmali photoshop ürünleri :D
-
resimdeki 112312314 montajı bulun :D
-
montaj tabii
-
Bu seçimler bitsede kurtulsak yav herşey çıkıyor. Onda montaj onda bilmiyorum ne ondan terör ondan bundan şundan. Muhtarlarda bir yandan habire fotosonu çagaltan duvarlara vuran muhtarım diyiyor. Yeter yav az kalmış abi kardeş bir birine gire kim gelirse başa iyice bir yerden yiyecek bu kesindir.Ama işin aslı budur ki seçimden önce nevroz bayramı var o yönden dtp alır.
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------
'' Hayır ! Montaj buuu :l - Evet evet montaj :) ''
-----------------------------
-hee montaj :I - alsana montaj:):) -
Gördük montajı filmde...