Akp Nin Adayı Abdullah GÜL
-
abdullah gül tayyip in köpeği konumunda resmen..
tayyip ne derse yine o olucak yani abdullah gül sadece söyleneni yapıcak.. -
benim merak ettiğim bi soru var neden muhalefet party de bi aday gostermedi neden chpnin adayı yok yoksa gotu yemedimi
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
benim merak ettiğim bi soru var neden muhalefet party de bi aday gostermedi neden chpnin adayı yok yoksa gotu yemedimi
-----------------------------Amk. göstermesine gerek yok rezil olmak istemiyolar haliyle çoğunluk akp!
-
siyasetcinin Doğrusu olmaz. hepsi yalancıdır. başa kim gelirse, memleketi o dolandırır. sonrasında başka biri. bu bir döngüdür bence. sırayla yaparlar işlerini :D
-
ayhun bunu yazdı:
chp nin aday olmamasının tek sebebi tayyip e karşı yapılan bi atak aslında..
adamlar bilerek aday koymadılar böylece akp ye daha çok adamla karşı çıkıcaklar.. -
Uzlaşmacı olarak ve donanım bakımından iyi bir seçim oldu bence.Akp ve Türkiye için parti içinden olabilecek en makul aday belirlenmiş.
-
hayırlı uğurlu olsun herkese
-
Abdullah gül kişilik olarak iyi ama zihniyet olarak Tayyipin kopyasıdır.. Tayyipin uşağı olmassa idare eder bir aday ama uşağı olursa ileride neler olabilecek tahmin edemiyorum...
Tayyip kurnaz ortamı yumuşatmak için Abdullah gül dedi ama unutmayın bunlar saman altından su yürüten cinsten Arınç,gül,tayyip o yüzden dikkatli olmak gerek bu yobazlara hemen güvenmemek gerek..
Chp aday gösteremedi korktu gibisinden çocukca yazı yazanlara zaten dicek birşey yok ama Unutmayın bu ülkenin başına bela hep Dini kötüye kullanan yobazlardan gelmiştir unutmayın.
-
Milletçek başımız sağolsun... Türbanı nedeniyle Türkiye aleyhinde 100.000 $'lık dava açan Hayrunisa Gül köşke çıkacak! Cumhuriyet'e ne kadar bağlı insanları seçtiler!
Gül Tayyip'in kuklası, artık başbakan onların, meclis başkanı onların, cumhurbaşkanı onlarınken nasıl bir ülkeye dönüşeceğimiz tam bir merak konusu!
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------Unutmayın bu ülkenin başına bela hep Dini kötüye kullanan yobazlardan gelmiştir unutmayın.
sanıyorum rusyanın manda ve himayesinde olmak isteyenler yüzünden de başımız ziyadesiyle ağrımıştı.