folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Nin Adayı Abdullah GÜL



Akp Nin Adayı Abdullah GÜL

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Aralık/2003
    Erkek
    eywallah persli sende :D

    (M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iyat88
    iyat88's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Nisan/2007
    Erkek
    Ne hayırlısı? AKP bütün meclisi sarıp ülkeyi batırıcak, siz hâlâ hayırlı olsun diyin.. Gül Erdoğan'a göre ılımlıymışmış.. Zannediyomusunuzki Gül Erdoğanın sözünden çıkıcak?! Vatan elden gidiyor uyanın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    iyat88 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ne hayırlısı? AKP bütün meclisi sarıp ülkeyi batırıcak, siz hâlâ hayırlı olsun diyin.. Gül Erdoğan'a göre ılımlıymışmış.. Zannediyomusunuzki Gül Erdoğanın sözünden çıkıcak?! Vatan elden gidiyor uyanın..
    -----------------------------
    milletçe geçmiş olsun VATAN elden gidiyor albdül şöleymiş böleymiş ne farkı var tay yeapten ??
    uyamaya devam edin ...

    sırıtma la.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Eylül/2005
    Erkek

    Gece gece sinirlerim bozul yaa BU ADAMLAR ŞU ÜLKEYİ YÖNETİYOR YA ÇILDIRMAK ELDE DEĞİL.. ALLAH AŞKINA ŞU YUMURTAAKITANIN KONUŞMASINA BAKIN.. TÜRKİYENİN EN ÇOK ÖZELLEŞTİRMESİNİ YAPAN HÜKÜMETİN BAKANININ KONUŞMASINA.... BUNLAR İNANDIRICILIĞI SÖZDE DEĞİL ÖZDELİĞİ BU İŞTE... YORUM SİZE KALMIŞ.

    Unakıtan vekillere çıkıştı
    "Oğlumun ödediği vergilerle maaşınızı alıyorsunuz."

    24.04.2007 22:10
    Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, “Oğlumun verdiği vergilerle maaşınızı alıyorsunuz, unutmayın. Bizim politikamız, özelleştirmeyi bitirmek.(Bu cümleye dikkat sanki özelliştircek birşey bıraktınız ortada Töbe Allahım Töbee yaa)  Sonuna kadar da bunu yapacağız” dedi.  (Baksen sonuna kadar bide :))


    Genel Kurulda, Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam edildi.
    CHP Grubu adına söz alan İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek, tasarıda kamu zararına neden olan, kamu görevlisinden veya diğer kişilerden tahsiline ilişkin esasların, Maliye Bakanlığının teklifi üzerine Bakanlar Kurulu tarafından çıkarılacak yönetmelikle düzenleneceğini söyledi.
    TÜPRAŞ'ın satışı sırasında 300 milyon dolar zarar edildiğini ileri süren Şimşek, şöyle konuştu:
    “Bu yasa çıkmadan önce, Maliye Bakanı 300 milyon doları ödesin. Cumhuriyet tarihinde ilk kez hayali ihracat yapmak için sahte belge düzenlemeden yargılanan bir kişi, Maliye Bakanı yapılarak kasa teslim ediliyor. Bu, başlı başına kamuyu zarara uğratmaktır. Kamu zararı, iktidara yakın olanların zenginleşmesine, geniş kesimin fakirleşmesine neden olmuştur. Toplum, döneminizde daha da yoksullaşmıştır. Bu milletin kürsüsünden, sizi Allah'a, seçimlerde de sandığa havale ediyorum.”
    CHP'li Şimşek'in konuşması üzerine söz alan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, ”Özelleştirmeler niçin yapılıyor? Bizim zamanımıza kadar bu özelleştirmeler niçin yapılmamış?” diye sordu. Özelleştirilen KİT'ler, politikacıların birer bataklığı, istismar kaynağı haline gelmişti. Önceden zarar eden şirketler, özelleştirildikten sonra nasıl kar ediyor” dedi. (YUKARIDAKİ YAZIDA NE DEMİŞTİ ŞİMDİ DE NE DİYOR AL BURDAN YAK)

    “ÇİFTLİKLERİNİZİ BİR BİR KAPATACAĞIZ”

    AKP Hükümetinin gelmesiyle birlikte Türkiye'nin değerlenmeye başladığını ifade eden Unakıtan, 3 yıl önce 3 milyar dolara 10 banka alınabileceğini, bugün ise 3 milyar dolara sadece 1 bankanın hissesinin alınabileceğini kaydetti.
    Özelleştirilen limanlar ile fabrikaların yerinde durduğunu belirten Unakıtan, özelleştirmeler sonucu Türkiye'ye yılda 20 milyar dolar yabancı sermaye geldiğini bildirdi.
    TÜPRAŞ'ın yüzde 14.76'sının satılmaması halinde aynı paraya yüzde 51'inin satılacağını belirten Unakıtan, “Sizin anlayışınızla çok bedavaya giderdi” dedi. (BUNU SÖLEYEN BAKAN CHPNİN ISRARIRIYLA ERTELENEN VE ARAPLARA SATILACAK OLAN YER 2MİLYAR DOLARKEN DAHA SONRADAN 10MİLYAR DOLARA CHP SAYESİNDE SATILMIŞTIR AMA UTANMADAN BİRDE SİZİN ANLAŞINIZ DİYOR SİZİN ANLAYIIŞINIZIDA GÖRDÜK SAYIN YUMURTAAKITAN)


    Oğlunun yumurta satmasına yönelik eleştirilere de cevap veren Unakıtan, şöyle devam etti:
    “Ne var oğlum yumurta sattıysa, bu suç mu? Oğlumun verdiği vergilerle maaşınızı alıyorsunuz, unutmayın. Bir vergi veren, bir de hazır maaş alıp yiyenler var. Bu ülkede müteşebbis serbestisi var. Bizim politikamız, özelleştirmeyi bitirmek. Sonuna kadar da bunu yapacağız. Sizin çiftliklerinizi bir bir kapatacağız. Çiftlikleri elden gidiyor diye böyle yapıyorlar. Ülkemizin tüm kamburlarını temizleyeceğiz.” BUNU DİYEN ADAM KİME NE DİYOR ALLAH AŞKINA YAA ULAN KENDİ OĞLUNA BAK ÖNCE SEN ÇİFTLEKLERİ KAPATICAĞIZ DEDİNİZ TÜM TÜRKİYENN BİLDİĞİ CEM UZANA SALDIRDINIZ BAŞKA NE YAPTINIZ Kİİ DOĞRU HERKES KENDİ OĞLUNA ÇALIŞIO BİRİNİN OĞLUDA GEMİ ALDI O ALINAN GEMİYE GİDEN PARADAKİ ÇİFTLİĞİDE KAPATSAYDINIZ YA DOĞRU ÇOCUKCAĞIZ HARÇLIKLARINI BİRİKTİREREK ALDI..

    YAZIK CİDDEN YAZIKKK BU ADAMLAR BU ÜLKENİN BAŞINDA  TAYYİBE KADAR YANLIŞLIKLAR ABİDESİ HEPSİ ADETA...

     

Toplam Hit: 9333 Toplam Mesaj: 65