folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Nin Adayı Abdullah GÜL

Akp Nin Adayı Abdullah GÜL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulascan90
    ulascan90's avatar
    Erkek
    abdi = tayyeap ne diim adam gidip dışişleri bakanı olduğu bir ülkeyi AİHM'ye şikayet ederse sonra da cumhurbaşkanı olursa helâl derim...

bakır (II) sülfat çözeltisi mavisi gökyüzü
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ne yapalım dayılar zorla razı olacaksınız.Adamların elinde devlet gücü var.Senin benim lafımla iş yürümüyor.Ordan indiririz,darbe yaparız,ihtilal yaparız laflarıda masalcılıktan başka birşey değil.Artık çok geç.Akpden çıkabilecek en iyi adaylardan birisi çıktı.O partiden en fazla bu kadar çıkar zaten.Razı olacaksınız.Getirmeyecektiniz bunları başa.Ne ben nede yakınlarımdan birisi akpye oyunu verdiler.Belliydi böyle olacağı.Geleceği görmek gerek.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    -----------------------------

nikoteen sen ne kadar cahil bir adamsın yaaa Tayyip dışında bir adamı onaylıcaktı diye .ötünden birşeyler uyduruyorsun ama öyle birşey demedi.. Tayyip Özal gibi Cumhurbaşkanı olucaktı hazıra konup ama Baykal olsun Tandoğandaki insanlar olsun kararından vazgeçirtti ve ani bir manevrayla gülü seçti.. Gülde tayyip gibi refah partisinden gelme kişilik olarak olmasada zihniyet olarak şeriate yönelik birisi hemde Tayyibin kapı kolu...

YÖNETİCİ arkadaşlardan ricam bu arkadaşa gereğinin yapılması..Kimsenin kimseye ağır biçimde küfür etmeye hakkı yok.. O yüzden sana karşılık verip senin sevine inmicem... Senin SAYGIN YOK Kİ SAYGI DUYASIN ZATEN.. Terbiyesiz,hayyisiyetsiz insan..

çok haklısın abi aynen benim düşüncelerimi yansıtmışsın..çok sakat bi durumdayız arkadaşlar..yakında herşey haremlik-selamlık olur aq.türkiyemin dünyadaki yeri zedelencek..

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:

nikoteen sen ne kadar cahil bir adamsın yaaa Tayyip dışında bir adamı onaylıcaktı diye .ötünden birşeyler uyduruyorsun ama öyle birşey demedi.. Tayyip Özal gibi Cumhurbaşkanı olucaktı hazıra konup ama Baykal olsun Tandoğandaki insanlar olsun kararından vazgeçirtti ve ani bir manevrayla gülü seçti.. Gülde tayyip gibi refah partisinden gelme kişilik olarak olmasada zihniyet olarak şeriate yönelik birisi hemde Tayyibin kapı kolu...

YÖNETİCİ arkadaşlardan ricam bu arkadaşa gereğinin yapılması..Kimsenin kimseye ağır biçimde küfür etmeye hakkı yok.. O yüzden sana karşılık verip senin sevine inmicem... Senin SAYGIN YOK Kİ SAYGI DUYASIN ZATEN.. Terbiyesiz,hayyisiyetsiz insan..

sik sik  konusma bilip bilmeden aq ozal nereye hazıra kondu turkıyedeki yol su elektrıgın %70i ozal zamanında yapıldı

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MoRTaL_SworD  önce Terbiyeni takıl kiminle nasıl konuşacağını öğren ondan sonra konuş bu 1 2.ciside hazıra konan diye tayyipi kastettim Özal gibi Cumhurbaşkanı olucaktı hazıra konup Özal gibi hazıra kondu yazmıo cümlemide iyi okursan anlarsın.

yol su elektrıgın %70i ozal zamanında yapıldı Filan demişsin herkez öyle diyor zaten süleyman demirelde çıktı aynısını diyor ama ortada bir icraat yok.. Bi icraat yapan son zamanlarda Tayyip oldu oda vatanı karış karış satarak yanında da tarikat bilincini yerleştirmeye çalıştı,çalışıoda bu gidişlede biz böyle sessiz kaldığımız sürece Başaracaklarda.. Zaten ülke şimdiden birbirine girdi bundan sonrasını düşünemiyorum :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    persian bunu yazdı:

Burda kimse ne tayyebi sevmek,nede ondan nefret etmek zorunda.. Herkes düşüncesini dile getirir ama hakaret edemez.Senden ricam mesajını editle.Sen bu adamın haysiyetsiz olduğunu nerden çıkardın ?

jack daniels 160 yaşında
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

Abdullah GÜL ün aday olmasına sevindim bence herşeyi bi kenara bırakın babacan sempatik bir adam, bu gerginlikte böyle şeker bir adama karar verilmiş olması çok iyi  oldu...

Eyvah,köşke başörtülü biri çıkacak,eyvah Türkiyenin First Lady'si başörtülü olacak,eyvah ki ne eyvah  diyip ortalıgı gerenlere  ortamın negatif enerjisini inanılmaz seviyelere çıkartan  vatanı kasan kasmayı bırakın magazinvari söylemlerle bunaltanlara  duruşuyla  cevabını verecektir  korkmayın burası demokratik bir ülke   ileride yanlış işler yaparlarsa ÇALIŞMAZLARSA  indiriveririz. siyasetçilerin fişlerini çekmek çok basit.  bu ülkede çogunlugun dedigi olur UNUTMAYIN...

:) mutluyum, huzurluyum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    CumhurbaskanLıgıda basbakanLıgı kadar kısa sürmez umarım.. hayırLı oLsun..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:

MoRTaL_SworD  önce Terbiyeni takıl kiminle nasıl konuşacağını öğren ondan sonra konuş bu 1 2.ciside hazıra konan diye tayyipi kastettim Özal gibi Cumhurbaşkanı olucaktı hazıra konup Özal gibi hazıra kondu yazmıo cümlemide iyi okursan anlarsın.

yol su elektrıgın %70i ozal zamanında yapıldı Filan demişsin herkez öyle diyor zaten süleyman demirelde çıktı aynısını diyor ama ortada bir icraat yok.. Bi icraat yapan son zamanlarda Tayyip oldu oda vatanı karış karış satarak yanında da tarikat bilincini yerleştirmeye çalıştı,çalışıoda bu gidişlede biz böyle sessiz kaldığımız sürece Başaracaklarda.. Zaten ülke şimdiden birbirine girdi bundan sonrasını düşünemiyorum :S

hoca kusura bakma ama cumle dusuklugu war ben oyle anladım

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pc_worn Burda kimse ne tayyebi sevmek,nede ondan nefret etmek zorunda.. Herkes düşüncesini dile getirir ama hakaret edemez.Senden ricam mesajını editle.Sen bu adamın haysiyetsiz olduğunu nerden çıkardın ?

Mesela ne tayyip sevgisi nede sevgisizliği... Herkes düşüncesini dile getirir ama hakaret edemez diye bir yazı yazmışsın ama 2sayfa geriye gidip adamın dediklerine bakmamışsın sanırım baktıysan o zaman öyle olduğunu nerden çıakrdığımı görmüş olursun. Bakıpta bunları sölediysende Taraflı olduğun ortada olur o zamanda dicek birşey demem senin kişiliğine kalmış.. Ama senin taraf olduğun bi adamı birileri o kadar ağır küfürleri etse eminim sen benden daha beter kelimeler kullanırdın herneyse.. Ama Yönetici arkadaşların o konuşmaları dikkate almasını ve arkadaşa gerekli uyarıyı yapmasını istiyorum burda benimde suçum varsa banada yapılsn..

Mortak_SworD Farkettim benim hatam yanlış cümle kurmuşum ama yinede biraz saygılı takılsaydın daha  güzel olurdu diye düşünüorum herneyse aramızda bir sorun oldğunu sanmıorum kal sağlıcakla.. 

Toplam Hit: 9910 Toplam Mesaj: 65