AKP"Li Zeki Ergezen"İn Şok Sözleri!
-
Fikret bunu yazdı:
-----------------------------aynen öyle.
siyanojen,hayvan,konpicyus. he bi de zorkaya vardı.
cevaplarınızı bekliyoruz ?
işinize gelen konuda savunup işinize gelmeyen konuda yazmamakla oluyo zaten bu işler.
-----------------------------aslında suç bizde onları kale alıp hala bişiler anlatmaya çalısıyoz
ağaç yaşken egılır kereste olduqunda uzerıne suda döksen
artık gectır o agac egılmez :)
-
Allah la kul arasina girmeye calisan insanlara guzel bir ornek.
"iki tane Allah var 2 tane Peygamber var" diyerek insanlari din ile nasil yola getirdigine guzel bir ornek.
iste halkimiz bu sekilde kandiriliyor.
adam iki gun sonra cikip diyecek : "biz degistik o eskidendi, gomlegi donu atleti cikarttik biz" diyecek
ve 47lik halkimizda bunu yiyecektir.
sonuc ne olacak, iktidar, milyon dolar alan disli icin birsey yapmadi, yolsuzluk yapanlar affedildi, deniz feneri korundu kollandi,
bu da korunacak kollanacak.
akp iktidari iste bu yuzden dokunulmazliklarin kalkmasini istemiyor, kaldirmiyor.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Allah la kul arasina girmeye calisan insanlara guzel bir ornek.
"iki tane Allah var 2 tane Peygamber var" diyerek insanlari din ile nasil yola getirdigine guzel bir ornek.
adam iki gun sonra cikip diyecek : "biz degistik o eskidendi, gomlegi donu atleti cikarttik biz" diyecek
sonuc ne olacak, iktidar, milyon dolar alan disli icin birsey yapmadi, yolsuzluk yapanlar affedildi, deniz feneri korundu kollandi,
akp iktidari iste bu yuzden dokunulmazliklarin kalkmasini istemiyor, kaldirmiyor.
-----------------------------
amma velakin onca yazılan çizilen şeylere rağmen öl dese ölcek olan bi kitlesi var adamların :/ asıl şaşırdıgım nokta da bu :S
-
cok merak ediyorum akepe yandasları bu sefer nasıl savunacak..
bu aydın dogan ile rte nin kavgası iyi oldu dogan medya organlarını kullanarak rte nin pisliklerini döküyor ortaya,en azından kömür sevdalısı halk 1-2 haber izlerde bir nebze gercekleri görür en azından.
-
peygamber fethullahın adamı tayyip... onun seçtigi adamlardan zeval gelmez(!)...
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------cok merak ediyorum akepe yandasları bu sefer nasıl savunacak..
bu aydın dogan ile rte nin kavgası iyi oldu dogan medya organlarını kullanarak rte nin pisliklerini döküyor ortaya,en azından kömür sevdalısı halk 1-2 haber izlerde bir nebze gercekleri görür en azından.
-----------------------------:) sen söyle akp kadar kıvrak bir iktidar gördün mü ? Dansöz yalaka, verdiği sözleri, söyledikleirni unutanlar ??
İşte onları destekleyenlerde aynılarıdır.Akp neyse destekleyenlerde odur.Onların istediğide 4 karı 1 tanesi yetmez, onların istediğide şeriat, onların istediği akpnin istediğidir.
Tek savunma yöntemleri bundan öncekilerde yapıyordu olan düşünemeyen, aklını fikrini dinle bozmuş dinde var zaten deyip teknolojiye bile önem vermeyen geri kafalı, cahil, din altına girip her türlü orospuluğu yapan, dönekliği yapan, milletin hakkını yiyen, yalan söyleyen düzenbaz adamlardır.
Herkez mi öyle ???Hayır sadece oy verenlerin %47 si.Bunu yıllardır anlatıyoruz tke savunma sistemleri bundan öncekiler de.. olan adamdır bunlar.Düşünceleri sadece onlara belirli kesimlerce enjekte edilen düşünceden ibaret olduğu için farklı birşey söylediğinde hemen kıvırtan tipler..
Boşuna parmaklarını yorma.Bu adamlar değil mi benim çoluğumun, çocuğumun rızkıyla oynayıp ülkeyi satan, bu adamlar değil mi hiç değils eölmüş adamın arkasından hakaret eden.Bu adamlar değil mi dinlerindeki şehite kelle diye bilen.Bu adamlar değil mi abdnin götünü yalayan ???
Hiiiç nefes tüketmeyin...Boşuna!!
-
saKIn sakın Kimse şaşırmasın şaşıranlar Ölümlee yargılanacaklar :D
Bı soru ? SİZE milet Fetoş pardon fetullah gülen neden haca gıtmemış haci deil yaşı 60 kusur var demı merak etımde:DD::D
-
Birde evlenmemis :) Oysa evlenmek "Sunnet" ! ! !
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Birde evlenmemis :) Oysa evlenmek "Sunnet" ! ! !
-----------------------------he yaw ))) mevzu nEDir bilen cıkmıyacak galiba google yede başvurmak istemıyorum:D:D
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Allah la kul arasina girmeye calisan insanlara guzel bir ornek.
-----------------------------under abi artık bu yazı ve video nun üzerine biz değiştik 3 yazısını beklıyorum..ayrıca bu tip şeylerle kendinizi savunmayınız herşey ap açık belli ortada ayrıca konuyuk upladım kusura bakmasın kimse sabah işteyim yeni gelip bakabildim :)