AKP"Li Zeki Ergezen"İn Şok Sözleri!
-
Micro_Sd bunu yazdı:
-----------------------------konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
sizin adınıza sevindim :) oyalancak bişiler buldunuz gene
-----------------------------diyerek konpi gerkeni söylemiş ayrıca dediğim gibi yazdıklarınızın büyük kısmınıda cevap yazarak yüceltmek istemiyorum.yzdıklarım saçma gelebilir ki zaten bunlar 'alay'.emin ol sizinkilerde o kadar saçma ve ne tezat ki siz bunları cddi yazıyorsunuz.
-----------------------------varan 2.Yine icraat yok..Geçin arkadaş geçin bunları
"laik sistemin bir an evvel defolup gitmesi için canı gönülden dua etmenizi"
Şu lafa karşılık hala kalkıp hede hödö diyorsanız ya sizde şeriatı destekliyorsunuz yada göremeyecek kadar körsünüz.Hea bir ihtimal bunları destekliyorsunuz çünkü kazancınız var.
Evet evet hede hödö..Tabi 4 karılı hayat daha iyi ohh aslında 7 olsaymış her akşam birini..
-
yaw hocala BAALlar ZI-chan lar akpnin yaptığı ibnelikleri islamın yanlışları gibi göstyermeyi bırakın isalamla akpnin alakası yokk...bunu bi gün herkes anlıyacak ama...işte..onların yaptığı hiç bi şerefsizliği dinimle bağdaştıramassınız..
-
zumsuk bunu yazdı:
Micro_Sd bunu yazdı:
-----------------------------konpicyus bunu yazdı:
sizin adınıza sevindim :) oyalancak bişiler buldunuz gene
-----------------------------diyerek konpi gerkeni söylemiş ayrıca dediğim gibi yazdıklarınızın büyük kısmınıda cevap yazarak yüceltmek istemiyorum.yzdıklarım saçma gelebilir ki zaten bunlar 'alay'.emin ol sizinkilerde o kadar saçma ve ne tezat ki siz bunları cddi yazıyorsunuz.
-----------------------------varan 2.Yine icraat yok..Geçin arkadaş geçin bunları
"laik sistemin bir an evvel defolup gitmesi için canı gönülden dua etmenizi"
Şu lafa karşılık hala kalkıp hede hödö diyorsanız ya sizde şeriatı destekliyorsunuz yada göremeyecek kadar körsünüz.Hea bir ihtimal bunları destekliyorsunuz çünkü kazancınız var.
Evet evet hede hödö..Tabi 4 karılı hayat daha iyi ohh aslında 7 olsaymış her akşam birini..
he a.q sizin soylediklerinizin tersini idda eden zırvalıyo eğer istediğin demokraside böyle ise öyle demokrasi olmaz olsun.2.si bir kişinin sözlerini tüm bir camiaya mal etmekde gene sizin yeteneğiniz.ayrıca yok şeriatçı bilmem ne diye de daha tanyıp etmeden saçma sapan damgalar vurma emin ola ben gerektiğinden fazla demokratım(bu lafı da saçma yorumlamaz isen sevinirm).he 4 karı bilmem ne allah aşkına biraz mantıklı ol ve saçmalama.şu anda şeriat falan gibi zırvalıklara snnde inanmadığını biliyorum ama laf olsun die yazmakda saçma.ve şunuda çok merak ediyorum bu adamlar dinci,islamcı şeriatçı mı yoksa yahudi mi?bence siz buna bi karar verinde karalamalara oyle devam edin. -
once konpicyus zorkaya heycan sinyorjen
sımdıde micro_sd
gel sımdı buna laf anlat
hacı en ıyısı sen Underzero hocanın ve diğer murıtlerın diğer
konulardakı mesajlarını bı oku öle gel :)
-
Landet bunu yazdı:
-----------------------------once konpicyus zorkaya heycan sinyorjen
sımdıde micro_sd
gel sımdı buna laf anlat
komiklik komiklik komiklik -
:) şeriat ilan edilmeden bir ay öncesine kadar saçmalamayın şeriat mış !!
dersiniz fakat bi bakın akpnin yaptıklarına..
-
Landet bunu yazdı:
sımdıde micro_sd
gel sımdı buna laf anlat
bundan sonra yazmayalım artık.
ya göremeyecek kadar körler,ya anlayamayacak kadar kalın kafalı. elle tutulur bişeyleri de yok.
benim cebimde şu kadar var soframda bu var ülke güzel. hadi ya bak sen. bu mudur ülkenin güzel olduguna kanıt ? bıraksana sen. elle tutulur bişey getir ispatla bizde susalım. akp 5 yıldır zam yapmıyo kral hükümet die ortalıkta cirit atarken son zamlarla ilgili topiclerde hicbiriniz yoksunuz.şu an yine ortalıkta cirit atıyosunuz ve öyle bi gün gelicek siz yine bazı konuları görmezlikten geliceksiniz. aha buraya da yazdım.
@micro_sd
elle tutulur bişi getir ondan sonra konuş tamam mı ?
böyle boş desteksiz sallayarak milletle tartışmanın gereği yok ilkokul cocukları gibi.
-
Fikret bunu yazdı:
Landet bunu yazdı:
sımdıde micro_sd
gel sımdı buna laf anlat
bundan sonra yazmayalım artık.
ya göremeyecek kadar körler,ya anlayamayacak kadar kalın kafalı. elle tutulur bişeyleri de yok.
benim cebimde şu kadar var soframda bu var ülke güzel. hadi ya bak sen. bu mudur ülkenin güzel olduguna kanıt ? bıraksana sen. elle tutulur bişey getir ispatla bizde susalım. akp 5 yıldır zam yapmıyo kral hükümet die ortalıkta cirit atarken son zamlarla ilgili topiclerde hicbiriniz yoksunuz.şu an yine ortalıkta cirit atıyosunuz ve öyle bi gün gelicek siz yine bazı konuları görmezlikten geliceksiniz. aha buraya da yazdım.
@micro_sd
elle tutulur bişi getir ondan sonra konuş tamam mı ?
böyle boş desteksiz sallayarak milletle tartışmanın gereği yok ilkokul cocukları gibi.
bencede elle tutulur bişey lazım -
işte akp özeti bu bunların alayı takiye yapıyor şimdi demokrasi davulları çaldırıyor götüne demokrasi girince boykottt edin almayın evinize sokmayın derler almanda bu müslümanların parasını çalarlar yok biz müslümanız hırsızlık yapamyız derler
topunuz hırsız sınız vurun millete bakalım cübbeli hırsızlar allah belanızı versin çolugunuzdan çocugunuzdan çıksın allah o çaldınız paraları yiyemeden canınızı alsın beter olun
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------topunuz hırsız sınız vurun millete bakalım cübbeli hırsızlar allah belanızı versin çolugunuzdan çocugunuzdan çıksın allah o çaldınız paraları yiyemeden canınızı alsın beter olun
amin cumlemizin