AKP"Li Zeki Ergezen"İn Şok Sözleri!
-
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------işte akp özeti bu bunların alayı takiye yapıyor şimdi demokrasi davulları çaldırıyor götüne demokrasi girince boykottt edin almayın evinize sokmayın derler almanda bu müslümanların parasını çalarlar yok biz müslümanız hırsızlık yapamyız derler
topunuz hırsız sınız vurun millete bakalım cübbeli hırsızlar allah belanızı versin çolugunuzdan çocugunuzdan çıksın allah o çaldınız paraları yiyemeden canınızı alsın beter olun
-----------------------------
Amin! -
EcHoLL bunu yazdı:
-----------------------------işte akp özeti bu bunların alayı takiye yapıyor şimdi demokrasi davulları çaldırıyor götüne demokrasi girince boykottt edin almayın evinize sokmayın derler almanda bu müslümanların parasını çalarlar yok biz müslümanız hırsızlık yapamyız derler
topunuz hırsız sınız vurun millete bakalım cübbeli hırsızlar allah belanızı versin çolugunuzdan çocugunuzdan çıksın allah o çaldınız paraları yiyemeden canınızı alsın beter olun
-----------------------------tum kalbımle katılıyorum hacı yazdıklarınla
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------“Ben şunu söyliyeyim. Kim gelirse gelsin değişmez. Hırsızın biri gelir biri gider. Vurguncunun biri gelir biri gider. Sadece isimler değişir. Parlamentonun da çözüm bulacağına da inanmıyorum. Çünkü parlamentonun kapısında bir yazı var ’Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir’o söz laftan ibarettir. Hakimiyet, kayıtsız şartsız 3,5 milyon azınlığın, batının ve Bush amcalarındır. Hakimiyet bu milletin değil. Parlamentodaki milletvekillerinin de bir iradesi yok. Ancak parmak kaldır kaldır, indir indir. Emrivakilerle.,”
burası kesinlikle doğru.bu dönemde de aynı, bundan sonrada aynı olacak, geçmişte de aynıydı.
diğer sözlerine gelince.konuşmaması gereken sözlerdi.bu adama yaptırım uygulanmalı.gerçi çok eski mevzular bunları bilen zaten biliyordu şimdi doğan medya grubuyla dalaşınca ortaya çıktıda.yinede bir yaptırım uygulanmalı.bekleyelim görelim.
her partide çürük yumurta oluyor.Allah'ın peygamberine saygısızlık yapan önder sav'ı tanımayanınız yoktur sanırım ? o arkadaş içinde böyle tepki gösterseniz, sağlıklı düşünebildiğinize karar vericemde, açık açık taraflılık yapıyorsunuz.ben akp'ye verdim oyumu ama bu adamın yaptığı büyük yanlış.acilen bir yaptırım uygulanmalı diyorum.ama siz aynısını önder sav için diyemezsiniz.veya o çizgide adı bir çok skandala karışmış adamlar var.onlar için konuşmazsınız.----------------------------
fatihack bula bula onder sav imi buldun :)
o kadar din iman diyerek yetimin fakirn fukaranin parasini yiyenleri gectik, bunca yolsuzlgu gectik, ranti gectik, peskesi gectik, kamu mallarinin yabancilara satilmasini gectik, onu gectik bunu gectik
onder sav in ""Bakarsın Muhammed bırakmaz seni, Araplara para kaptırma" lafini cevap olarak buldun. onder sav in yaptigi dogru birsey degildir kesinlikle tavsip etmiyorum ama su kadar olayin uzerine gelip boyle bir konuyla savunmaya calisman gercekten komik olmus.
ben olaya curuk yumurta olarak bakmiyorum
sadece durust ol ve cevap ver bu kadar olayin neresini savunabiliyorsun ?
giden senin benim param bunlari daha ne kadar gormemezlikten geleceksin ?
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------fatihack bula bula onder sav imi buldun :)
o kadar din iman diyerek yetimin fakirn fukaranin parasini yiyenleri gectik, bunca yolsuzlgu gectik, ranti gectik, peskesi gectik, kamu mallarinin yabancilara satilmasini gectik, onu gectik bunu gectik
onder sav in ""Bakarsın Muhammed bırakmaz seni, Araplara para kaptırma" lafini cevap olarak buldun. onder sav in yaptigi dogru birsey degildir kesinlikle tavsip etmiyorum ama su kadar olayin uzerine gelip boyle bir konuyla savunmaya calisman gercekten komik olmus.
ben olaya curuk yumurta olarak bakmiyorum
sadece durust ol ve cevap ver bu kadar olayin neresini savunabiliyorsun ?
giden senin benim param bunlari daha ne kadar gormemezlikten geleceksin ?
-----------------------------
kimi bulmam gerekiyor ? bir tarafta 70 milyon insanın önderine ve onun mirasına saygısızlık eden bir adam, diğer tarafta milyar küsürlük islam aleminin önderine ve onun mirasına saygısızlık eden adam.işin komiği, bu forumda kimse önder sav'a tepki göstermedi.neden ? çünkü dini konular sizin için sanırım hassasiyet gerektirmiyor.adam kabeye kıçımı dönüp yatayım diyor, yani açık açık diğer muridlerin kutsal değerine hakaret ediyor hiç bir ceza yok.allah'ın sıfatı c.c. yi raki c.c. olarak kullanarak dalga geçiyor.yine bir ceza yok.hz.muhammed'e hakaret ediyor.yine bir ceza yok.ama Atatürke ve onun ilkelerine en ufak eleştiri geldimi hemen avrupaya girene kadar ban.he olması gerekende az çok budur.Atatürke saygısızlık yapıyorsa adam, banlanmayı haketmiştir.ama müslüman alemine yapıyorsa da banlanmayı haketmiştir.sizde bu hassasiyeti göremiyorum kusura bakmayın.bunlar benim gözlemlerim.
din iman diyerek milletin parasını yiyenleri savunacak değilim.ama Atatürkçülük diyerek milleti sömürenlerinde farkındayız.ayrıca ali kalkancılar, fadime şahinler ve müslüm gündüzler kimin eseri bunlarında bilincindeyiz.
ben bu olayı savunmuyorum önce burada mutabık olalım.şaban dişli'nin nasıl aklanması gerektiğini, aklanmıyorsada milletvekilliğinden istifa etmesini istiyorsam, burda da kayıtsız şartsız ergezen'in meclis çatısı altında olmasını istemiyorum.şaban dişli suçlu çıkarda, akp'de görevine devam ederse ben bir daha akp'ye oy vermem ve boş oy atarım.bu kadar söylüyorum.
örnek olarak önder sav'ı verdim sadece.dikkat çekmek istediğim bu zihniyet.ayrıca yolsuzluk olayına gelirsek.çocukluğumdan beri bağdat caddesinde oturuyorum.chp'li kadıköy belediyesinin ne hırsız olduğunu çok iyi bilirim.ayrıca çorlu belediyesinide anlatmama gerek yok sanırım.bunlar en bilinenleri.yani demek istediğim şu.chp genel anlamda iyi partidir kötü partidir buna ben karar veremem.aynı şekilde akp içinde.ama bildiğim tek birşey varsa, o da tüm partilerde çürük yumurtaların olduğudur.
görmemezlikten gelmiyorum ama yapacak birşey yok.kötünün iyisini seçmek zorundasın.ben akp sütten çıkmış ak kaşık demiyorum.en ufak birimlerine kadar yolsuzluklar vardır evet.fakat klişe gelicek ama, öncekilerin hepsinde vardı.olmayan bir tane gösteremezsinizki.akp en azından ekonomide bir çok yenilik yaptı, ülkeye bir çok hizmeti var.şu tezkere süreci olsun, ondan sonraki hafif krizler olsun.bir önceki hükümet döneminde olsa dolar şimdi kaç paraydı haberin var mı ? ayrıyetten ihracat oranlarımıza bir bak.sağlık kurumlarına bir bak.özel hastanelere gidiyorsun ssk'lıysan.var mı ötesi ? -
@fatihack
bana cikip desen ki su insan yolsuzluk yapmistir babam olsa arkasinda durmam, cunku yenilen yetim hakkidir, kul hakkidir neden bu acidan bakmiyorsunuz.
benim kizdigim nokta bu, muslumanim diyorsun ama oncekilerde yiyordu bunlar kotunun iyisi diyorsun
kotunun iyisi dediklerine bakiyorum ne kadar yolsuzluk varsa hepsinde parmagi olan insanlar var.
cikip bu olaylari savunuyorsun. aklima su geliyor, eger yapan muslumansa istedigini yapsin arkasindayim izlenimi doguyor
-
.