folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Aldatiliyorum Ve İspatlamam Lazim Yardim Lutfen

Aldatiliyorum Ve İspatlamam Lazim Yardim Lutfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek

BENİ DİNLEYİN.

öncelikle aldatan kızların a.q ben aldatılmış biri olarak sana iki tavsiyede bulunacagım ikiside etkili bir yöntemdir!

1-elimde beni aldatan kız arkadaşımı vurmak için ayarladıgım 7/65 çekostovak yapımı hoş bi emanet var bunu sana satabilirim balistigi temizdir korkma!

2-aşıklı maşıklı bi msn alırsın kızı eklersin selam cici beni tanıdınmı dersin oda muhtemelen tanıyamaz.

sen:  selam tatlım tanıdınmı?

kız: hayııııır kimsiiiz?

sen:tahmin et?

kız: ya git işine engellicem şimdi.

sen:dur dur senin çok sevdigin birisiyim.

kız:ya kimsin söyle çabuk.

sen:seni bu dünyada en çok seven kim var?

kız:ıııııııııı ooooooooo üüü falan filan

sonuç=sen yada başka biri

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

kız zaten aldatıyosa yemez onu :) engeller geçer..

yapabileceğin msn şifresini biliyosan girceksin msne bi gün onun avatırını ve yazı tipini yapıp bekleyeceksin elbet atlar biri..

baktın listedeki biri değil sevgilin gibi konuş aynen , hastayım moralim bozuk gibi bişey at sende bi değişiklik var derse sebebini bu olarak gösterirsin

konuşa konuşa çözersin logu kaydedip kıza dayarsın..

yapabilecein tek şey bu.. (unutmaman gereken, sevgilin msndeyken çıktıktan sonra ardından msne dalma mutlaka ben çıkıyorum vs demiştir karşıdaki yemez)

kızın gözü gerçekten dışarda mı diye başka msnlerden başka bi erkek gibi eklersin konuşursun kamera aç foto yolla filan dersin

zaten sevgilisi varken tanımadığı erkeklere fotosunu yollayan kamera açan bi kızdan hayır gelmez bas tekmeyi gitsin... 

çeşitli deneyler yapıp çözebilirsin böyle..

veya antivirüs programını öğren, o programın yakalayamayacağı bi trojan veya o antivirüsü devre dışı bırakacak bişeyler bul .. 

:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

pesi hocam bazı kaşarlar var ki çok uyanıklar hiç merak etme onların 15-20 tane msn adresleri var. hangi birinin şifresini bilecen ?

aldatan kız gözünden anlaşılır. herkesi aldatır onlar. ekle başka bi msn le tavlamaya çalış, baktın tavlanıyo bırak gitsin o kızdan hayır gelmez. normalde seni sevse başkasıyla konuşmaması hemen engellemesi lazım. ama bi dene konuşmaya devam ederse işe yazamaz o kız ..

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

birden çok msni olması işte en can yakıcı olanı.. aah ah :) sinirlerim depreşti yine neyse geçti gitti o günler..

birden çok msnini bulabilme imkanıda olabilir yani örneğin nasıl bulunur şöyle bulunur.. 

kızın sitelerdeki genel nicki nedir? örneğin linkin_girl.. aratırsın sevgilinkine uyan bi profilse msn adresini kontrol edersin, alırsın 

şifreleri denersin gizli soruyu denersin o mu değil mi anlarsın ya da bi yalan atarsın ortaya böle böle biri geldi senin hakkında bunu dedi

doğrumu bunlar kaç adresin var senin filan o hemen atak yapıp ötmeye başlar senden sakladığım bişey yok ayaklarına..

test edildi onaylandı seneler önce bu yöntem :) .. 

+ kızın kankisi, arkadaşı varsa arayı iyi tutarsın.. o kankiye arkadaşa gider ya benimkinin şöyle bi adresi var mıydı? 

hatıralayamıyorum der sallarsın bişey neydi diğer adresleri diye ağız ararsın o da söyler.. kafayı çalıştırırsan çok şey bulunur 

ama acı gerçekle karşılaşınca bu işe girdiğine bin pişman oluyo insan öldüresi geliyo kızı :) 

bi + daha :D .. hatta okul arkadaşı varsa (eski olması iyi olur) onun msni ödünç alır veya hacklersin msn adreslerini kontrol edersin 

elbet varsa kızın diğer msnlerinden biri mutlaka eklidir 

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    watem bunu yazdı:
    -----------------------------

BENİ DİNLEYİN.

öncelikle aldatan kızların a.q ben aldatılmış biri olarak sana iki tavsiyede bulunacagım ikiside etkili bir yöntemdir!

1-elimde beni aldatan kız arkadaşımı vurmak için ayarladıgım 7/65 çekostovak yapımı hoş bi emanet var bunu sana satabilirim balistigi temizdir korkma!

2-aşıklı maşıklı bi msn alırsın kızı eklersin selam cici beni tanıdınmı dersin oda muhtemelen tanıyamaz.

sen:  selam tatlım tanıdınmı?

kız: hayııııır kimsiiiz?

sen:tahmin et?

kız: ya git işine engellicem şimdi.

sen:dur dur senin çok sevdigin birisiyim.

kız:ya kimsin söyle çabuk.

sen:seni bu dünyada en çok seven kim var?

kız:ıııııııııı ooooooooo üüü falan filan

sonuç=sen yada başka biri

Peki belki kız 10-15 kişiyi birlikte idare ediyordur? o zaman ne olcak:D

kız:Ali senmisin?

sen : Ha evet evet.

Kız: Ama Mehmet olmadığına eminmisin .?

Kız : Ya belkide Sen rızasındır..

vs vs vs 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek
    dostum pc ye ulaşabiliyorsan belgelerime gir ordan "Sohbet Günlük Dosyalarım" bak hangi adresle kiminble ne konuşmuş herşey ortaya çıkar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    kartallar_76 bunu yazdı:
    dostum pc ye ulaşabiliyorsan belgelerime gir ordan "Sohbet Günlük Dosyalarım" bak hangi adresle kiminble ne konuşmuş herşey ortaya çıkar
    ya kaydetmiyorsa..?

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    next
    next's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    kartallar_76 bunu yazdı:
    ya kaydetmiyorsa..?
    sen sewgiline çaktırmadan kaydetmeyi açarsan o nasıl olsa kaydetmyo die açık açık yazışır sanada  bunları ona yedirmek düşer ;)

düğünlerde yanına gelip seni dürterek ""sırana sana geldi""diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap... ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lkereng
    lkereng's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bang-bang bunu yazdı:

Geyik, geyikgiller (Latince: Cervidae) familyasında geviş getiren otçul memeli hayvanların ortak adıdır. Çift toynaklılar takımında bulunan akraba familyalardaki benzer hayvanlar da genel olarak geyik diye adlandırılmaktadır.

Geyik boynuzları özellikle yazları olmak üzere her yıl gelişen kemiksi bir yapıya sahiptir ve genellikle yalnızca erkek geyiklerde oluşur. Genç bir geyiğin ilk boynuzları doğuştan itibaren başlarındaki iki küçük çıkıntıdan büyüyerek gelişir.

mus dünyanın en büyük geyik türüdür

mega geyük

na hoş!

Arkadaş cevaplamış zaten :DDD

koptum yaw:D

Fikrim geldi.Sen eminsen aldattığına dahil

1)kızı bayılt çıplak fotolarını çek int. de yayınla!(genel ewde çalışan işci olarak)[biraz abartmış olabilirim]

2)BlazingTools Perfect keylogger war onu yükle bilgisayarına araç çubuğundan hide ye tıkla yani gizle :) Her bişeyi kaydediyor sanal klavye olsun karşıdakinin yazdıkları olsun ekran görüntüleri girdiği siteler.Ayrıca hepsini bölüm bölüm kayddiyor.Dehşet-ül wahşet senin anlıcan

http://rapidshare.com/files/55625129/keylog.zip

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartallar_76
    kartallar_76's avatar
    Erkek

next bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:
    kartallar_76 bunu yazdı:
    ya kaydetmiyorsa..?
    sen sewgiline çaktırmadan kaydetmeyi açarsan o nasıl olsa kaydetmyo die açık açık yazışır sanada  bunları ona yedirmek düşer ;)

aynen :) demokraside çare tükenmez dimi yani :) dostum aslıdna bi sürü şey var kafanı kullan biraz.. benimd ekalıuma oruçlu oruçlu bişey gelmiyor iftardan sonra tekrar dönerim bu konuya :)

Toplam Hit: 22684 Toplam Mesaj: 63